Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ja sam ga nosio u bgelektronik da menjam sim slot...super su...

Zna li neko nesto o servisu Begram. Samsung centrala me uputio na njih kao ovlascene da mi servisira Note 2.
Valjda nema muvanja sto se tice originalnog i novog dela?

Imaš ovde na forumu temu o "čuvenom" Begram servisu. Narod nije baš zadovoljan sa njihovom uslugom.

Nisu samo oni takvi, većina ovlašćenih servisa funkcionise sa garancijama kao oni, pre njih je nokia servis tako radio. Ako plaćaš verovatno će odraditi kako treba.

Imaš ovde na forumu temu o "čuvenom" Begram servisu. Narod nije baš zadovoljan sa njihovom uslugom.

Auu ali su ga ispljuvali, zale se najvise korisnici HTC a, sad nisam siguran za njih , ja inace nemam garanciju ali kada citam one zalbe ispada
jedno poprave a vrlo brzo drugo ode... Imam i BG elektronik i Promobi servis kao ovlascene Samsungove ali razlika ide i do 3000 din u korist
Begrama jeftiniji su, sad vec sumnjam i u originalnost njihovih delova ili to ne smeju da rade?

Kako da pregori?? Sta se desava? Na mom starom sgs-u, ekran je od jednom poceo da svetli dosta jace, nego stoo je to normalno... I kada je podesen na minimum, bas je jako osvetljenje, mozda i jace nego na max kod druga, na kom je ekran dobar..

Pregori tako što se pojavi obris slike koja je predugi bila na ekranu. Najčešće se vidi na status baru.

Zna li neko nesto o servisu Begram. Samsung centrala me uputio na njih kao ovlascene da mi servisira Note 2.
Valjda nema muvanja sto se tice originalnog i novog dela?

Kažem ti batali servis pošto nemaš garanciju i zameni ekran sam. Kupi demo primerak i u njega stavi tvoju ploču.

Poslednja izmena:
Evo me opet u taboru note2. Al preko demo verzije :D E sad koliko vidim od mana je jedino nedostatak sim slota i manjka memorije. Ima samo 8gb. E sad imam jedno pitanje koliko sam ogranicen po pitanju softwera i jel mogu da mu stavim bilo koji?
Edit. Koji rom preporucujete da fino sljaka. Naravno baterija na prvom mestu :D

Sta bi sa mojim pitanjima? Niko da baci koje slovo.

Bilo je reči nekoliko strana unazad za demo unit. Kao možeš da imaš nekih problema sa određenim romovima.

Probaj da staviš Omega rom i Perseus kernel.

Bilo je reči nekoliko strana unazad za demo unit. Kao možeš da imaš nekih problema sa određenim romovima.

Probaj da staviš Omega rom i Perseus kernel.

Jel mogu na ovaj njegov 4.1.1 da stavim samo drugi kernel da izbegnem suden death I koji je najbolji. Uradio sam root I cmw bez problema

Naravno, exynos...

I jel ima adekvatnog resenja? Posto sam ja jos uvek na official?

Kažu da 4.1.2 rešava problem.

Pa ja sam trenutno na njemu...

Onda uživaj :-D

Pa osim omega roma ni nemaš nešto za note...
Ali realno ni ne treba ti, osim ako nisi zavisnik od flash-ovanja :-D

Како бре нема?!? А PA, а CM, a android revolution?!

Ali onda nema baš sve funkcije sa onom olovčicom (s pen-om) ili se nešto promenilo u vezi toga...?

Нема све, што је и логично. Али рећи да нема нешто ;) грех

Znam ja da ima dosta romova, ali računam ko je uzeo note, uzeo ga je zbog s pen-a, pa kontam ako i hoće neki custom rom, biraće onaj na kome to sve radi ;-)

Pa nije S pen od presudne vaznosti. Ja ga nekad ne koristim po 2-3 dana mada nekad svakodnevno.

U svakom slucaju vrijedi ici na tw based rom zbog s pena i jos nekih stvari. Probao sam neke Aosp i nije to to iako rade ok.
Takodje mi se kamera ni na jednom nije dopala i fotke nisu bas kao na tw romovima.

Omega je i vise nego dovoljna za ovaj tel.

meni nekako aosp + exynos deluju kao protivprirodni blud :)

eto preteče me rošu :)

Koristim trenutno HoX i mini 2, oba na CM. Pljuvao sam TW svojevremeno, dok sam imao sgs i sgs2. E, onda su izbacili note, pa note 10.1, i ubacili multi window, i od tada ne smem ni reč da kažem za TW. Koliko god se vukao, pametniju stvar nisu mogli da osmisle, još kad ubaciš mod za sve apkove...
Tako da je moj sljedeći uređaj sigurno neki od samsung. Jedino ako se više google seti, i implementira pravi multi tasking u 4.4 recimo.

Umalo mi persej ne ubi telefon. Flesnem ga ja preko ovog njegovog 4.1.1 kad ono nece da radi duze od 10m. Tako da vi koji imate demo unit ne fleskajte kernel. Posle toga skinuo omegu i evo radi ko sat. Sta je bio problem ko ce ga znati.

Umalo mi persej ne ubi telefon. Flesnem ga ja preko ovog njegovog 4.1.1 kad ono nece da radi duze od 10m. Tako da vi koji imate demo unit ne fleskajte kernel. Posle toga skinuo omegu i evo radi ko sat. Sta je bio problem ko ce ga znati.

A, jesi li probao zadnji stock?

Perseus i nije predviđen za stock rom vec za Omegu...
Probaj sad da ga flesujes, radice ti.

Nazad
Vrh Dno