Kapiram da nije baš pregledno i komforno, no da l' je neko pokušao da čita strip na Note 2? :d Kako vam šljaka Flash, ako ima neko ko je instalirao?
Moram da priznam da sve do nedavno uopšte nisam mirisao ovaj fon, što zbog blage averzije prema Samsungu (isključivo zbog
šminkera), što zbog relativno nezgrapnih dimenzija i kvaliteta izrade, ali kako sam se podrobnije upoznao sa istim u poslednje vrijeme, opasno sam se naložio na njega, shvativši da je prosto projektovan za moje afinitete - 5.5" za lagodan surf, gledanje YT klipova i filmova, gaming, 2GB RAM-a za smooth multitasking, baterija koja može da izdrži cjelodnevno maltretiranje, više nego solidna kamera...
Nakon Xperia P ovo je definitivno moj sledeći fon, već sad lagano počinjem da štekam pare.

Trenutno se ovdje u BiH radnjama drži na 500+€ (1 god. garancije), što mi je zaista previše u ovom trenutku, pogotovu kad nastojim da zamijenim ovaj odavno pregaženi PC nekom krštenom mašinom. Ali računam da će krajem godine cijena značanije da padne, s obzirom da će S IV i Note 3 tad već uveliko biti u prodaji.