Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Pa što ne reče ili ne stavi u oglase note 2, baš gledam da uzmem note 2 :(

*** sve se tako brzo desilo.Kes na sunce i covek uze telefon.Izgleda velika potraznja za ovim telefonom :)

Ne bih rekao da je velika potražnja jer ima ih sa malo jačom cenom prodaju se nedelju-dve, nego si stavio dobru cenu + garancija ovlašćenog uvoznika (ove bez garancije ne bih uzimao) :)

Traže se i te kako kad sam ja moj sa racunom starim 2 meseca prodao za 480 odmah ujutru. A ti sto kazes da stoje par nedelja sa jacom cenom nema po jedan komad nego covek ima vise, zvao sam da pitam. Niko ispod 500 ni dinarnda spusti. Meni jedva covek dao za 490 posle 2 dana natezanja i to sam se slucajno nasao u bgu pa sam kupio. Inace, 500e sivi najjeftiniji. Mislim na nov, moj bio kupljen par dana ranije, imao sam fore i za nov da ga zamenim da je nešto zafalilo. Beli su druga priča, oni za 480e da biraš nove s garancijom, imalo i za 475e, al ne bih beli uzeo ni za 450e. Zato sam dao 490e za sivi. One and only :)

Poslednja izmena:
Čekaj, možda nisam u toku, da li ima problem neki sa belom bojom? Ili ti je siva lepša?

Taman posla da ima problem, nego mi muka kad vidim belu. Grota mi i mrzim kad neko ovako fenomenalan uređaj kupi samo za šminkanje i ne zna da ga koristi, praktično služi kao dumb phone. I osim toga mi se bas ne svidja onakva bela na ovolikom telefonu, nikakvu teksturu nema, samo obična plastika. Na s3 i nekako, ali na noteu :wc:

Manimo to, evo sta sve moze da se izmeni sa onim simplistic (sat i datum, boja status bara, zavesa i providnost, i brdo drugih stvari)

2013-02-16-20-12-30.png

2013-02-16-20-07-44.jpg

Wow. Jel ovo može free verzija?
I o ukusima nikako! Meni je beli lepši, imao sam da biram i uporedjivao ali beli je MENI lepsi a i masi. U ostalom, u reklamama se uvek koriste full primerci, boje.... :p

U free verziji nista ne moze sem red togglesa da se bira i koliko ce da ih ima.

A reklame se koriste da bi privukle fensere da kupe uredjaj o kome ne znaju nista, meni nije trebala nijedna reklama, odlučio sam da ga kupim i pre predstavljanja, i to isključivo ne-belu verziju :d Eto za koga su reklame :D

U free verziji nista ne moze sem red togglesa da se bira i koliko ce da ih ima.

A reklame se koriste da bi privukle fensere da kupe uredjaj o kome ne znaju nista, meni nije trebala nijedna reklama, odlučio sam da ga kupim i pre predstavljanja, i to isključivo ne-belu verziju :d Eto za koga su reklame :D

Dobro, ja ne znam nista, fenser sam, nemam ukusa :D
Steta.. Nemam nacin kako da kupim to čudo..

Kažem za koga su reklame, a ne bela boja ;)

Nadji na netu ko vrsi usluzno uplatu na paypal i daj mu 200din da ti uplati 2 dolara na mail ovog lika.

@shatrogistro
Još te nije smorila ta default slika?;)

Samo tw koristim jer radi odlično, a juce sam furao neku crnu mačku na pozadini, ubica je, ali sam ipak vratio na perce ;)

Sta ti koristis? Apex, novu?

Meni je bela lepša :guitar::banana: ali mi je lepa i titanium, boja je stvar ukusa ***.

Ma normalno da je stvar ukusa, ali je činjenica da 98% njih koji kupe beli su se odlučili za njega jer je upadljiviji i bode oči, da svi mogu lepo da vide sta se pazarilo ;)

Btw, upravo mi stigao na mail update koji rešava navedene probleme za simplistic framework (iako ja nemam nikakvu zamerku)

Extra radi i mnogo opcija (plaćena verzija)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361099079251.jpg
    uploadfromtaptalk1361099079251.jpg
    84.2 KB · Pregleda: 168
  • uploadfromtaptalk1361099091026.jpg
    uploadfromtaptalk1361099091026.jpg
    85.8 KB · Pregleda: 160
Ljudski si ga nakrcao :d
Wallpaper mi se bas svidja, opasan je.

Ja sad stavio dpi 290, a za TW sam ostavio stock 320 da se ne bi suzio i super mi sad. Posebno mi gotivno sto sad mogu status bar da podesim da bude boje kao wallpaper pa ekran izgleda jos vece. Evo kako izgleda na lockscreenu

Screenshot_2013-02-17-14-46-33.png

Sto ne uredis malo to nego ti sve stock, pocev od ikonica i lockscreen-a, pa cak i wallpaper :D

Ništa nije stock sem wallpapera ;)
Promenis dpi i kao da si uzeo drugi telefon. Sve sam izmenio sa simplistic framework app, prezadovoljan sam.
A za pozadinu nisam našao neki da mi odgovara

Izmenio si framework, nisam na to ni mislio, mislio sam na modovanje npr stavis widgetlocker, pa neke widgete zakacis na njega, onda desktop visualizer i sredis ikonice novim, lepsim nego sa stock ikonicama itd, sto znaci sve ti stock sem framework-a ( a ne nista nije stock sem wallpaper-a) :)

Evo npr. kako sam ja odradio poslednja dva, pa ces me razumeti na sta sam mislio

hideaki.png

Pa ne sviđaju mi se ovakve ikonice, kič su mnogo za moj ukus.
I da, nista mi nije stock sem wallpapera i ikonica: sistem je custom, promenio sam sve kad spustim zavesu, status bar sam uklopio boju sa pozadinom, boju svih ikonica u status baru izmenio, bateriju promenio na circle, stavio da mi izvestaj stize samo na trenutak kao na cm romovima, iskljucio increasing ringtone, podesio per app dpi, stavio da mi dialer i poruke budu uvek u memoriji pa sad radi kao zmaj, i jos toga cega ne mogu da se setim. Ako je to sve stock sem wallpapera, nek ti bude :p
Ovakav stock izgled ikonica mi najvise odgovara, ne volim to šareno gde se na prvi pogled ne može razazna sta je sta.

Sve to sto si nabrojao spada pod jednu stvar, a to je framework :)

Sto se tice ikonica, meni su stock ikonice dosadne (HTC, Samsung, LG, Sony itd) barem da se razlikujem od noob-ova koji kupe npr N2, a koriste ga za poruke i pozive :D

Jer to jeste prednost androida, da mozes sve da promenis :)

Kada naviknes na patern kao ja, prvi red phone-sms-browser i drugi red playstore-gallery-camera, nije ni bitno kakve su ikonice, samo da su lepse, jer napamet si navikao na pattern :)

Opet, svako ima svoj izbor, samo sam pitao sto ne odradis malo modovanja :)

To isto da kažem da to sto ti radiš spada pod linux :d
Sve što sam radio nalazio sam na vise tema gde je prefix (mod), I don't see your point- ako ne stavim šarene ikonice ništa nisam uradio? :D
Jednostavno mi se ne svidja da stavim takve ikonice, jer ljudi koji rade za Samsung, HTC, su odradili odlican posao i ne plaćaju ih dzabe.
Probao sam novu ali sam vratio na tw, dobro radi, sve ima, nema razloga da menjam dok mi ne dojadi. Ovaj mob je tek izašao, nije dosadio kao ostali sto su 2god na sceni. Vrv je to razlog :)

Znaci treba da se manjaju ikonice... onako da bi se promenile.
Ako promenis ikonice i wallpaper to znaci da si neki "super" user... vidis nisam znao. Zanimljivo.

Poslednja izmena:
Ne Emix, ti nisi ni u jednoj kategoriji, ti spadaš u posebnu kategoriju.

Ne vredi shatroghistro da ti pričam tj. da se nastavljam, ne razumemo se :)

Poslednja izmena:
Pa naravno da sam u posebnoj kategoriji. Meni sluzi prvenstveno za ono za sta treba da sluzi.
Najvaznije je da si ti promenio ikonice ;)

Djilkoshe, znam sta hoces da kazes, uvek sam voleo da se razlikujem od standardnih korisnika koji kupe telefon sto im je lep ili sto imaju pare pa da se puvaju, pa sam note 1 odmah menjao jer je na njemu tw bio tuga, pa sam furao i paranoid, i svasta nesto, ali note 2 je skoro savrsen izasao iz fabrike, pa mu radim sano ono sto je neophodno i male neke kozmeticke izmene. Jos uvek ujutru kad se probudim ne verujem koliko sam srecan sto mogu da imam ovako nesto, tako da mi jos uvek nisu na red dosle modifikacije tog tipa :)

Sad smo se razjasnil,i nadam se ;)

Nazad
Vrh Dno