Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Note 2 toolkit. Можеш са тим да одрадиш unroot.
Верзија је DMA6

Juce nastradao drugov N2 :( Pao sa nekih metar visine na beton i ekran malo samo, jedva primetno napukao, ali potpuno otkazao... Prvi pad se ispostavio koban za taj primerak koji je bio samo dva meseca star... Danas vec zamenjen novim, druge telefone nije ni uzimao u razmatranje ovog puta :)

Kupio je nov phone ili je samo zamenio ekran?

Note 2 toolkit. Можеш са тим да одрадиш unroot.
Верзија је DMA6
Hvala.
Koju verziju 4.1.2 si ubacio? Da li su ok ove za Srb ili zakljucavaju bootloader?
Sta se desava ako mi neka verzija zakljuca bootloader?

Узео сам га у Холандији, тако да не знам за ове наше верзије.
Ево шта имам тренутно:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361466247233.jpg
    uploadfromtaptalk1361466247233.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 130
Da li ti je sa ovom verzijom zakljucan bootloader? Da li ti baterija duze drzala na 4.1.1 ili sada na 4.1.2?

За bootloader немам појма :D како да проверим то?
Нисам упоређивао батерију кер сам га одмах update-овао на 4.1.2 чим сам га укључио први пут.
Ево тренутно батерија на 36%, screen on 5h 30min. Нисам ништа чачкао, имам укључене све нотификације и оне самсунг *******ције.

I ja bih voleo da neko pojasni šta je problem ako je bootloader zaključan i kako videti? Šta dobijamo ako je otključan? :)

Meni na 4.1.1.
Baterija je tek na 51% :

Wifi uglavnom uvek, ako nema wifi onda je 3G, sinhronizacije sve rade:

Osvetljenje podešeno na:

Сад сам мало гуглао и колико сам ја видео, то важи само за амерички ноут.

Биће ово и боље :D
Тек се загрева

Кад буде мање фејса, а више других ствари.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361488012438.jpg
    uploadfromtaptalk1361488012438.jpg
    51.5 KB · Pregleda: 108
  • uploadfromtaptalk1361488027431.jpg
    uploadfromtaptalk1361488027431.jpg
    67.6 KB · Pregleda: 108
Poslednja izmena:
Па мора да се истестира :p
Али нисам само ја :D ту је и сестра и брат, велика породица ;)

Koliko ti bilo osvetljenje, jel iskljucivo wifi? Jel ti mreza bila 2G ili 3G (ili si mozda stavljao u airplane mode)?

Осветљење аутоматско. Све време је био укључен wifi, мобилни интернет десет минута, gsm такође аутоматски.

Mene nervira automatsko, previse mi slabo u zatvorenoj prostoriji. A 8h ekrana je odlicno.

sto se tice baterije ne radite update preko 4.1.1 sa novim update dobijate samo ink efect i par stvarcica i zakljucan botloader. moj savet zaobidjite. kad bi opet uzimao note trazio bi ovaj stari sw.

Да ли би могао да окачиш неки линк о bootlоader-у пошто ја ништа не налазим на нету. Ил сам глуп или ме интернет не воли :D

^ne koristim, nervira me auto.
Note 2 na 4.1.1 stock {večeras ubacujemo 4.1.2 (možda i 4.2.1 izađe, za S3 izašao leaked)}:

Osvetljenje je uvek 50% ili 70% ako sam napolju, ništa se tu ne štedi i ne ide na auto osvetljenje:

3eje3ude.jpg

ynu4yqu3.jpg

Mislim da ovo nije los "rezultat". ;)

Stock 4.1.1. Osvetljenje u kuci oko 40%, napolju 80-90%. WiFi (oko sat-dva), 3G nista, posto Mts u mom kraju radi ocajno (videcemo na Telenoru kako ce raditi). Muzika jok, sin odigra neku njegovu igricu oko sat vremena. Ostalo TT, malo razgovora, sms-a, Internet preko Opere mobile...i to sve na 2G i WiFi.

Да ли би могао да окачиш неки линк о bootlоader-у пошто ја ништа не налазим на нету. Ил сам глуп или ме интернет не воли :D

Kako misliš ne nalaziš ništa? Upiši 'android bootloader' i imaš materijala za čitanje koliko hoćeš.

Ali ne za gn2!
Nasao sam na kraju nesto sto mi je trebalo.

Да ли је неко са stock ромом ставио овај simplistic mod?

Upravo sam se opekao na ovaj simplistic framework. Na zadnjem vinovom roku zakuca na Samsung logu. Samo full reinstall roma pali. Vidim da se dosta ljudi žali na istu stvar na xda temi.

ja probao i dobio zaglavljivanje na samsung logou. inace na zadnjem vip romu sam, ovaj sa kraja jauara. ne znam jel popravljeno u meduvremenu. javi ako ti uspe nesto.

Od skoro vlasnik note 2. Imam jedno zapazanje u vezi kamere, u stanu na sobnom osvetljenju sa koriscenjem led osvetljenja a i bez slike su od jedan do pet mozda 3-. Na otvorenom su odlicne. Gledao sam neke testove i oni hvale kameru i kada se slika unutra, ocikledno da u testovima ne rade uobicajeno brzo slikanje.

Koji god aparat da uzmes i da mlataras njim dok slikas ima da ispadne slika ruzno (sem ako nije neki ultra skup model). Ja sam ekstra zadovoljan jacinom blica i slikama. U mrkloj prostoriji ispada vrh

Ti udji u muzej kad se zatvori uvece i probaj TELEFONOM da slikas celu glavnu prostoriju pa dodji da nam kazes kako je lose ispala :smash:

Ja sam super zadovoljan do 2 metra kad se slika. Ko hoce vrhunske slike u mraku nek kupi dslr i dodatni blic pa nek skljoca do mile volje :D

Nisam ja napisao da je u mrkloj prostoriji vrh :d

Vrh Dno