Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Kad već komentarišešete boje da ti se pridružim, da kažem šta mislim o sivom (dvoumio sam se o sivom i belom) koji mi ostavlja bezveze utisak, beli mi je ostavio bolji utisak i uzeo sam beli. Siva varijanta deluje nekako jeftino i jadno, više se primećuje onaj providni sloj plastike, ona fora kao nrushed aluminium, ustvari izgleda jeftino. Mislim da je stvar ukusa koja se kome boja više sviđa, al kad ste već navalili dao sam i ja komentar.

Beli je isfuran. To nije stvar ukusa :d

Moj drug izgleda pobrkao efs folder, tako da nema imei i naravno ne moze da hvata ni jednu mrezu, ima li pomoci njegovom sgn2 i kako? :confused:

Neka proba da uflashuje preko pc odina neki stock rom. Ako nece, ne znam sta da kazem. Ko nesto ne zna da radi, ne treba da čačka. Ako ima resenje, bice na xda sekciji za n7100

Neka proba da uflashuje preko pc odina neki stock rom. Ako nece, ne znam sta da kazem. Ko nesto ne zna da radi, ne treba da čačka. Ako ima resenje, bice na xda sekciji za n7100
To sam i ja rekao drugu da ne dira posto nema iskustva, ali sto manje znas, mislis da znas sve... Jel postoji opcija da neki servis popravi ovo i kolika bi bila cena? Vracanje stock roma nije dalo rezultate.

Ne bih se mnogo nadao bez backupa..nek mu je sa srećom, možda uspe.
Kako je uspeo da syebe to? Sto je pošlo po zlu? Da znaju ostali da ne naprave istu grešku.

Poslednja izmena:
Ajmo mali update: koji rom sada koristite i koliko izvucete s on time sa tim romom za 24h ili vise. Ispod 24h me ne zanima trajanje :)

Fleshuje mi se malo pa eto cisto da pitam. Ja sam na ARHD 12 i radi kao fabricki, tj bolje od fabrickog malo, a isto izgleda. S on time..do 6h max. Obicno 5 ili 4 i po da ne skidam ispod 15% i izvlacim dodatnih sat na maltretiranje dok ne crkne. Dosta je data on, a wifi ni nocu ne gasim. Ima dosta modova i nekoliko stvari sam forsirao da ostanu uvek u ramu da ne bi bilo laga: dialer, mssgs, contacts

8h omega 12, red pill kernel :)

Moze jos neka informacija: da li je wifi uvek ON, ako ne koliko je ON, i da li je 2G ili 3G signal, i da li se koristi mobilni net posto je 3G net zderac baterije.

Док сам на послу (7-16.30) мобилни интернет повремено укључен. Код куће јеукључен wifi. 2g always, 3g ако ми 2g није довољан (понекад).
Највише времена на послу оде на прегледање неких стручних апликација и пдф фајлова, и интернет наравно.
Код куће tapatalk,fb,browser...

Осветљење је на ауто. Power saving on. Графичкој смањен напон и клок.

Довољно? :)
Обрисао сам screenshot, окачичу следећи пут.

E ovako je fino, cisto da mozemo lepo da uporedimo i da odlucimo sta nam najvise odgovara. ScreenShots nisu potrebni, verujem na rec ;)

Zahvaljujem :)

Mislim da moze sa onom galaxysim unlock aplikacijom da se otkljuca,mora biti rutovan uredjaj.
Ako ti treba apk mogu ti poslati.

Kako misliš opcije? Mislis koje sve metode postoje? Možeš da kupiš kod i otkljicas a možeš i uz pomoc programa za koji mora da se rutuje mob. Prosto ko pasulj. Imas u temi ovde sve objašnjeno

Poslednja izmena:
^^ Nisam, ali mi se opasno dopada.

Mislim da moze sa onom galaxysim unlock aplikacijom da se otkljuca,mora biti rutovan uredjaj.
Ako ti treba apk mogu ti poslati.

Kako misliš opcije? Mislis koje sve metode postoje? Možeš da kupiš kod i otkljicas a možeš i uz pomoc programa za koji mora da se rutuje mob. Prosto ko pasulj. Imas u temi ovde sve objašnjeno

Pa kako se otkljucava telefon sa neke mreze to me zanima. CG T-mobile ciji sam korisnik nabavlja telefone na kasicicu, pa bih ga uzeo kod Telenora i otkljucao.

Hvala na odgovorima :) Dakle moguce je.

Ево су ЅЅ:

Дакле може да извуче два дана без проблема.

Са ових 8% би извукао још неких 40ак минута.
Све у свему, извлачи преко 8 сати. А биће и више кад се будем мало детаљније бацио у анализу :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362610452889.jpg
    uploadfromtaptalk1362610452889.jpg
    71.1 KB · Pregleda: 124
  • uploadfromtaptalk1362610462833.jpg
    uploadfromtaptalk1362610462833.jpg
    47.7 KB · Pregleda: 120
  • uploadfromtaptalk1362610471992.jpg
    uploadfromtaptalk1362610471992.jpg
    69.5 KB · Pregleda: 121
  • uploadfromtaptalk1362610549807.jpg
    uploadfromtaptalk1362610549807.jpg
    45.2 KB · Pregleda: 117
Eво га апдејт :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1362613268451.jpg
    uploadfromtaptalk1362613268451.jpg
    69.1 KB · Pregleda: 115
Super rezultat, ali je bitno i sta radis na njemu i sta si pustio poslednjih 7 % i koje osvetljenje. Probacu taj rom i kernel pa cemo da vidimo kako je kod mene. Interesuje me kada se i 3g data koristi pored wifi

Pa naravno logično je da neće svako izvlačiti 8 sati... To ljudi kad budu shvatili, ne samo za ovaj telefon, nego za bilo koji, biće drugačije...

Svako koristi telefon na drugačiji način, ne mogu svi isto da koriste. ;)

Šta ste primijetili da Vam baš smeta kod Note2? Koju manu ste mu našli do sad?

To što je najbolji :d

Šalu na stranu, najkompletniji uređaj do sada, pravi užitak koristi ga. Evo i nešto da pokudim: vec drugi primerak koji imam se čuje krckanje poklopca (sivi), kad se prelazi prstom, dakle, kad se izaziva. U korišćenju normalnom se retko zadesi situacija da se čuje. Probao na belom izložbenom i na sivom isto, takođe se čuje. Kod druga probao na belom, nema krckanja. Cini mi se da sam i ja vremenom zeznuo stvar sto sam otvorio poklopac jedno 30ak, 40 puta :D

Sem toga ima li jos nesto sto ti je zasmetalo tokom korišćenja? Odgledao sam preko 50 klipova na YouTube-u, igrao se par puta po šopovima sa telefonom i oduševljen sam. Ozbiljno razmišljam da Nexus pošaljem u zasluženu penziju :)

Ima li neki rom koji liči na stock Android a da ne gubi funkcionalnost po pitanju s pen-a i slično? Nisam siguran koliko ću izdržati sa tw-om...

Jok bre. Evo od pocetka decembra imam ovo cudo i stvarno sve preporuke. Ne ulazim u standard samsung boljke: uzasni wake up lag, dialer i mssgs app lag i tako te sitnice. Ovaj lag sam resio programom koji ih ostavlja uvek u memoriji.

Sto se tice roma, mora da bude stock fora da bi radio s pen. Ne znam sto svi blate tw kad od s3 on radi odlicno. Ja sam ubacio kuvan rom cisto jer mi dosadno. Rutuj mob i zvekni one razne modove i na konju si :)

Ako se setim nesto jos, dopisacu ti.

Ili ces Google telefon sa AOSP-om ili ces Samsung, nema i jedno i drugo :)

Hahah samo pitam :)

Što se tiče ovog laga, ja ga nisam primijetio zadnji put kad sam koristio tel na kratko.... Vjerovatno je sw prirode...

Hm, šta me jos zanima....

1.Da li neko koristi onu futrolu sa preklapanjem i koliko je praktična?

2.Koliki je fps pri 1080p snimanju?

3.Da li se može deaktivirati automatski prelazak na s pen home screen kad se izvadi olovka? (to je prvo što mi se nije dopalo)

....

To je to za sad.

@uros- fps je stabilan, moze u settings da se isključi pagr buddy, a flip cover nije bas toliko praktičan, jednom rukom teze da se radi, ako je i moguce, i smeta za slikanje.

Vrh Dno