Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Poslednji. 14. Ali prakticno nisam ni koristio mob od sinoc.

A sto se tice ovo za sudden death, nit sam gledao kad sam uzeo telefon nit sad gledam, samo sam peglao sta mi padne pod ruku (preko 5x do sada) i nista mu ne fali. Ne znam cemu frka. A i tu je garancija :d

Ja nemam garanciju,zato mi je i frka:)
Znaci mogu spucati bilo koji 4.1.2 preko odina i to je to?

Pa procitaj malo na xda o tome, ako ga "spucas" da ne bude zauvijek... :p

Koristi li neko od vas neki snap on ili neku futrolu za ovaj tel? Primijetio sam tendenciju izlijetanja iz ruke :/ ....Ozbiljno razmisljam da uzmem ovaj tel i zbog toga i pitam najvise.

Качио сам ти већ линк са мојим постом у вези флип футроле, не знам да ли си видео.

Ma necu flip, u pravu si za nju, gledao sam malo vise klipove bez veze...Na nesto ovako sam mislio...

Desava se ako prema emmc check-u telefon ima sledeci fw i ako je 4.1.1 Android.

Type: VTU00M
FwRev: 0xf1

Ovaj koji sam ja koristio nema taj fw, iz decembra 2012 je i nema tih problema navodno. Takodje, 4.1.2 ispravlja taj bug koliko sam shvatio iz tema na xda...

Evo šta meni to programče kaže:

uqebybu7.jpg

Rekao bih da su rezultati "polovicni"?

Nisu polovnicni, identicni su nam rezultati. Ima na xda u onoj temi o sds-u da je taj fw bezbjedan i na 4.1.1. Da je bilo 0xf1 onda bih se zabrinuo.

A sta mu znaci kad meni pise: Yes, insane chip, a imam 4.1.2?

Poslednja izmena:
Pa koji ti je fw? Vjerovatno je u pitanju problematican cip ali je 4.1.2....

Pa 4.1.2, stavio sam ga pre dve nedelje :)
Dakle da rezimiramo, bez obzira sto imam problematican cip sa 4.1.2 ne mogu imati problema?

Tako kazu na xda.... Ne znam ja 100% :) Samo sam se zanimao za telefon ova 2-3 dana....

Naravno da nisam mogao da izdržim i da sam proverio- imam sane chip :D
Mozda sto sam ovaj drugi primerak kupio u februaru

Flesnuo sam stock 4.1.2 preko toolkit-a,nisam radio wipe.
Interesuje me da li sam dobio i novi bootloader ili ne?
Ne znam ni kako da proverim.

Pa verovatno jesi dobio novi BL.

Inace, imam pitanje: dal troši vise bateriju ovo oko frameworka i ono xposed app settings?

Za 24h izvlacim oko 4 i po sata s on :/

Ja retko kad koristim i za moj ukus su predobre. Bas sam zadovoljan zvukom.

Šta preporučujete od futrola i sl. Ne sviđaju mi se one varijante na preklop koji mnogo koriste.

Šta preporučujete od futrola i sl. Ne sviđaju mi se one varijante na preklop koji mnogo koriste.

Najbolje kozna futrola i miran si. Ja sam okacio slike pre jedno 2 meseca al tesko da ce to da se nadje u hrpi komentara. Sad planiram da uzmem original samsung koznu futrolu, ubica je. Tanka, ima izrezano za zvucnik i mikrofon, tako da ne moras ni da vadis iz nje da bi se javio. Naravno, ako nisi u javnosti pa da izgledas ko marmUn :d

Da li se priča o 4.2 JB za Note 2? Šta mislite, da li će ga uopšte i biti?

Zasto ga ne bi bilo? Kod Samsunga to ide malo sporije al dobro, 4.1.2 je poslednji zvanični. Nece dugo proći do 4.2.2.

Naravno da ce da bude, mob je tek izasao. S2 je krenuo sa 2.3 i dosao do 4.1, zasto mislis da note 2 nece da predje bar jedan stepenik?

Poslednja izmena:
Ovo tvoj set up?? <3 :D

Znaci ipak ima fora da bude ugasen ekran na mobu dok je na hdmi? Jel ne yebe mnogo bateriju kad se stavlja na taj dock? I jel izlaz bude 720p ili fullHD?

I want one so bad :))))

Taman odustanem od kupovine Note2 i ti stavis ovu sliku :-devil-:

Moj, a ekran se ugasi cim prikacis HDMI.
Iskreno nisam gledao koja je rezolucija posto i jedna i druga na mom monitoru izgledaju lose nisam obratio paznju, ali cini mi se da je 720p.

Moglo bi ovo jako lepo da se optizmizuje i fino da radi, samo neophodno je da telefon poseduje tablet mod. Ovako kad vam preko celog ekrana stane samo 4 ili 5 redova ikonica bas deluje suludo. Naravno ne koristim ovo, cisto sam zakacio da vidim kako to izgleda. Sto je interesantno u ovaj razvuceni (landscape) mod ekrana prelazi kad se utakne mis, a do tog trenutka izbacuje uzanu sliku na monitor. Interesantno je i da dok se ne utakne mis iako je ekran ugasen on reaguje na dodir, jedino sto nemas pojma sta pritiskas :)

E to je gotivno, bitno da se rotira sam kad ubacis neku periferiju. A inace, ubacis NOVU i zakljucas rotaciju na landscape pa nece da baca portrait sliku :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno