Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Dobijes vecu obradivu povrsinu, kao kad povecas rezoluciju na kompu.

Mozes da nazoves kako hoces, ne zaebavaj :p

Posto se sa Note ima S Pen, onda kad otvoris program za crtanje, to ti je obradiva povrsina, za obradjivanje ili crtanje slika :)

Kapiram da nije baš pregledno i komforno, no da l' je neko pokušao da čita strip na Note 2? :d Kako vam šljaka Flash, ako ima neko ko je instalirao?

Moram da priznam da sve do nedavno uopšte nisam mirisao ovaj fon, što zbog blage averzije prema Samsungu (isključivo zbog šminkera), što zbog relativno nezgrapnih dimenzija i kvaliteta izrade, ali kako sam se podrobnije upoznao sa istim u poslednje vrijeme, opasno sam se naložio na njega, shvativši da je prosto projektovan za moje afinitete - 5.5" za lagodan surf, gledanje YT klipova i filmova, gaming, 2GB RAM-a za smooth multitasking, baterija koja može da izdrži cjelodnevno maltretiranje, više nego solidna kamera...

Nakon Xperia P ovo je definitivno moj sledeći fon, već sad lagano počinjem da štekam pare. :D
Trenutno se ovdje u BiH radnjama drži na 500+€ (1 god. garancije), što mi je zaista previše u ovom trenutku, pogotovu kad nastojim da zamijenim ovaj odavno pregaženi PC nekom krštenom mašinom. Ali računam da će krajem godine cijena značanije da padne, s obzirom da će S IV i Note 3 tad već uveliko biti u prodaji.

Jel probao neko Framaroot aplikaciju za rutovanje? Deluje zanimljivo, mada koliko vidim i neispitano do sada...

Hvala.

Ljudi,sta mislite koliko ce da padne cena note2 i note1 tokom leta kad izadju s4 i note3 ? neka procena iz iskustva i tako.. :d

Bice sigurno 365e, trebace ljudima za letovanja i slicno.

Mislim da nece da bude toliko kako su krenuli. Ni note 1 nije imao letos za te pare nov da se kupi.
Iz iskustva, po najpovoljnijoj ceni ces moci da ga kupis u nedelji pre i nedelji posle izlaska s4 jer tada masa ljudi proda note ispod cene samo da bi se sto pre puvali sa najovijim modelom. Tako je bilo i sa s3 i note 2, i note 1 i s3, isli su za po 30e niže nego obično.

A da bude 365e, to samo polovan, kad n7000 kosta 300e star godinu dana ili više.

Nisi uspeo da prepoznas nesto u mom postu.:test:

Da si stavio 265 pa bih :d a jos ne pise da li si mislio na nov ili polovan ;)

@fcinterbgd Auuuu smekereee,jel padaju ribe na te fore...

@shatroghistro Hvala na odgovoru,svaki savet je od pomoci :)

Upravo sam zabacio pa cu da ti kazem ako bude nesto, "smekeree"!

@shatro Ti mislis da njegovo pitanje i bilo koji odgovor ima smisla? :)

Prilozi

• uploadfromtaptalk1361349288190.jpg
    uploadfromtaptalk1361349288190.jpg
    30.4 KB · Pregleda: 132
Poslednja izmena:
Ne znam zasto si tako jednosmeran. Nisam postavio pitanje misleci da ce neko da mi da odgovor "cena telefona ce 23 maja iznositi 427.88 evra " ..ako si ti tako skapirao oonda... ,) ..medjutim sigurno je da u tom periodu dolazi do osetnijeg pada starijih modela u odnosu na ostatak godine, a posto se to za konkretno ove modele telefona desava treci put u nizu, onda postoji mogucnnost da se uhvati neka zakonitost , tj da neko ko vec godinama prati svakodnevno telefone to moze da zna otprilike,okvirno,priblizno..a ne striktno,pa nisam te ja pitao da mi resis integral pa ocekujem jedisntven odgovor. Aj srecno s muvanjem u nastavku,ako opet ne glumis sarkasticnog engleza :D

Juce nastradao drugov N2 :( Pao sa nekih metar visine na beton i ekran malo samo, jedva primetno napukao, ali potpuno otkazao... Prvi pad se ispostavio koban za taj primerak koji je bio samo dva meseca star... Danas vec zamenjen novim, druge telefone nije ni uzimao u razmatranje ovog puta :)

Da li je neko instalirao N7100XXDMA6_N7100OXFDMA1_TOP ? Da li je ok ubaciti preko odina ovu verziju 4.1.2 za VIP mrežu ili da ostanem na 4.1.1?

Probao sam search opciju ali nema rezultata pa reko' da pitam ovde.
Jel na note 2 radi usb otg?
Rom je 4.1.1 stock,rutovan.
Kad prikljucim usb prikaze da je konektor prikljucen ali ne i mass storage.
Probao sam i stick mount,ali bez uspeha.
Kabl i flash su na nexus 7 radili odlicno
Hvala unapred.

Ma kakvi,nece ni da cuje.
Prikljucio sam mis,radi odlicno,znaci nije kabl.
A flash je kingston 32gb,na nexus 7 je radio,ovde ga ne vidi,ni kao fat32 ni kao ntfs. . .
Ne znam sta da radim,mozda da updatujem na 4.1.2 pa to pomogne.

Мени на 4.1.2 ради OTG. Stock ROM, рутован.

Root nije obavezan za usb otg?
Mogu uraditi update sad,ali me mrzi da radim root,nisam citao sta i kako a sada nemam vremena.
Ako ne treba root,uradicu update odmah da vidim da li radi.

Мени радило и без рута и са рутом.

Pise mi da je device modified verovatno zbog ruta,sad ne mogu ota update da uradim.

Nazad
Vrh Dno