Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

evo malo dogodovshtina....
od drugara note 2, jedva dochekao da ga kupi i juce ga neki krelac udari po ruci slucanjo, i ode sve u pm....
LRW0q.jpg

S2rE9.jpg

LrDD8.jpg

BQjda.jpg

a od zhene note se jos nije razbio , i po malo se crtka.... jedan njen crtezh i par mojih ....
CPVbG.jpg

ryXSv.jpg

ICiY9.jpg

xZXuq.jpg

dE9VD.jpg

sve najbolje , srechna nova.... i da chuvate svoje noutove

Kapiram da ne bih odgovarao za svoje postupke kad bi ga tako neko srucio...

Kako ovako nacrta devojku..

A carbon folija, no comment

Sve najbolje i tebi

Kad ti se ne da..
Mada, nije to njima tamo toliko veliki udarac po dzepu koliko je kod nas :)

Drugar uzeo 2jku. Moram priznati da je sprava pomerila moje kriterijume gedžeta. Nemam ništa drugo da dodam nego da u potpunosti podržavam vaši izbor. Ja ostajem zasad na onom što mi firma dadne, tj S2 i njihov tablet, da ne budem mnogo razmažen, jer ipak dž je dž. Note2 bi ova dva uređaja zamenio opuštencija, bez pardona.

E kad se sad nisam preseko nikad necu. Krenem ja da vratim njegov stock preko odina cisto da jos jedanput proverim bateriju I ostalo kad ono osta zakovan na samsung I nece da se pokrene. Ja rekoh gotovo nesto sam sjebao. Krenem sve ponovo al sa novim francuzem I bez problema prodje al zato ne izbrisa nista iz sistema nego uradi update aplikacija. Koja je sad ovo fora zar flash preko odina ne vraca tel na fabricko stanje? Nego opet ja probam ovaj moj fabricki koji je bio I opet ista prica. I tako vratim ja opet francuz po drugi put I sad ne znam sta ciniti?

Vraca skroz na fabricko stanje ako kad flashujes rom ubacis i .pit file. Barem sam tako radio sa galaxy ace. S tim da se onda brise i kompletna interna memorija.

Vraca skroz na fabricko stanje ako kad flashujes rom ubacis i .pit file. Barem sam tako radio sa galaxy ace. S tim da se onda brise i kompletna interna memorija.

Aaaa da zaboravio sam odavno nisam na taj nacin fleshnuo. Sad sve ide preko pda. Nego sto mi nece ovaj njegov stock? Skinuo sa sammobile.

Sam si rekao da ti ne radi whipe kad ubacujes odinom. Onda uradi sam whipe i upalice se.
vol. up + home + power. I iz fabrickog recovery-ja.

upravo tako. da si uradio wipe iz recovery-a boot bi prosao bez problema :)

Ma radi ovaj francuz al ovaj njegov nece. Stoji samsung I nista se ne dogadja. Odvrti animaciju ispise samsung I stane.

Drugar danas nabavio note 2 al je zaključan. Problem br.2 je što sutra ode na put. Kaže čekaće ujutro da mu otključam pa ide. Ja imam s3 i pretpostavljam da je slična fora, root pa GalaxSim unlock (ima ga odranije). Sad sam na poslu i da ne gubim vreme kad dođem kući, jel može link za root? I, jel ima neka zezalica sa ovim čudom tipa brickbug kao na kecu ili s2?
Hvala.

Poslednja izmena:
momak se bavi folijama , odnosno lepi na automobile u stuttgart-u pa je iz zezanja zalepio na telefon sa svih strana , i cak ima foliju na ekranu .... i oper se razbilo... sudbina :)

he he
pricao sam ti sa drugom danas, kazem mu "brate video sam ti telefon na forumu, kaze on,zezas me i onda aaa znam ko ga je slikao":D
inace decko je bas poludeo sto se tice phona

a2ytu6et.jpg
enyda8es.jpg

Ipak najbolji je CriskeloRom v4
Ceo dan wifi,3g sihronizacije internet I razne zezalice... ko je ono bese trazio 7.5h screen on? :)

Ja sam juce oko pola 11 skinuo sa punjaca mob na 92%, krenuo do bga, sve 3g data on, zaludjivao usput i tamo, 3h screen on i bio je na 9%. 3G data ga jede.

Hunder, koliko je menjan kozmeticki taj rom? Vec mi se ne svidja to za bateriju i sto stavljaju plavo, volim stock look 100%, bez modifikacija

Takodje :) Mislim da ce moj prvi custom rom na Note 2 biti Revolution.

Ja sam juce oko pola 11 skinuo sa punjaca mob na 92%, krenuo do bga, sve 3g data on, zaludjivao usput i tamo, 3h screen on i bio je na 9%. 3G data ga jede.

Hunder, koliko je menjan kozmeticki taj rom? Vec mi se ne svidja to za bateriju i sto stavljaju plavo, volim stock look 100%, bez modifikacija

Menjano je to oko baterije i signala koje je po meni uzas uzasa. Al *** baterija je stvarno najbolja. Ostalo sto mi se svidja je notification bar koji je stock google sivo crn i stvarno je perverzija. Ostalo je isto.

Jel moguce da tako malo izvuce sa 3g netom? Mislio sam da da je uvek 6h+ screen sati

Pa pošto je bio napolju verovatno je osvetljenje bilo na više od 60%, a znamo kako troši ekran + 3G na mestima slabe pokrivenosti prosto jede bateriju u jednom zalogaju...

3g signal kod nas je naucna fantastika i tek 40% ima kolko tolko dobar prijem.Samo koriscenje 3g neta skracuje trajanje baterije za 50%.U ovom slucaju mislim da je tel vise bio aktivan u pozadini i da je pojeo bateriju u standby rezimu.Danima pratim sta se desava na mom telefonu i zasto varira skidanje procenata od 1% na 50min 20min na 1.5h. I nema ama bas nikakvog pravila.Android je sistem koji ima jako mnogo nedostataka i za obicne korisnike jako konfuzan.Dok se sve nasteluje treba jako puno znanja i vremena.

Ima li ikakvog smisla koristiti telefon na EDGE-u? Ja koristim SGS2 i uvek mi je ukljucen 3G. Izvucem max 2.5 sati baterije, a ne silazi mi se na edge...

Ima li ikakvog smisla koristiti telefon na EDGE-u? Ja koristim SGS2 i uvek mi je ukljucen 3G. Izvucem max 2.5 sati baterije, a ne silazi mi se na edge...

Ima smisla ako nisi na mtsu za sinhronizaciju i neki brzinski surf na guglu ili provera neke aplikacije. Ako si na mtsu, onda ces cesto da budes nedostupan jer mts ne podrzava 2G net i pozive/poruke. Drljavo skroz.

Ja koristim tako... Samo kad mi treba net switchujem na 3G i kad završim vratim se... Pa de bre trebalo bi mi 3 baterije kad bi koristio samo 3G, a i može da mi se desi ako nisam u centru da pucaju pozivi, jer nema ili je slab 3G signal...

Ja koristim tako... Samo kad mi treba net switchujem na 3G i kad završim vratim se... Pa de bre trebalo bi mi 3 baterije kad bi koristio samo 3G, a i može da mi se desi ako nisam u centru da pucaju pozivi, jer nema ili je slab 3G signal...

To jeste, cak i u centru kga u glavnoj ulici sa 3g prebacuje na 2g i zeza. I posle kad kazem da je ovo sa 2g netom i mtsom veliki problem i da treba da se resi, svi mi pricaju kao da sam lud "koji ce ti djavo 2G, ko to jos koristi" kao da je iz kamenog doba. Edge je skroz ok ako ne planiras da sufrujes nesto duze.

Nazad
Vrh Dno