Hunder i Shatroghistro dobio sam S3 iz Telenora,nisam mogao da biram,pa cu ga prodati i skupiti novac pa cu najverovatnije uzeti Note 2 cim budem mogao
Kako vam radi Note 2,jeste li posle nekog vremena koriscenja potpuno zadovoljni ili vam je vec dosadio?![]()
Ma to je super. Moj stari Xperia Arc je trošio po 40% baterije u toku noći ako ne ugasim WiFi.E to mene nervira, to je previse, ne bi smeo da skine vise od 1-2%.
Telefon previse trosi bateriju sa ugasenim ekranom.
@hunder: ostavio sam wifi preko noci i za 7.5h mi skinuo 5-6%
To je ok jer bi trebao toliko da trosi I preko dana sa sihronizacijama al to kod mene nije slucaj. Izgleda da ovaj novi Jb nije bas battery friendly. Meni skida vise mnogo vise jedino kad ugasim net preko noci za 8h mi skine 2%. Znaci da mi nesto budi tel vise nego sto treba
Si palio Google Now? On hoce da budi telefon, jer ti zabelezava lokaciju i tako te stvari.
Pa ugasi iz task menadzera i vidi u opcijama da te ne prati stalno i locira, ne znam, nisam hteo da palim uopste jer drugu na S3 skidao po 10-15% za noc.
Videcu al mi ne registruje gps on na bateriji.
priblizava mi se put i dalje sam u nedoumici....
evo link radnje - http://mobilbirodalom.hu/termek/samsung-n7100-galaxy-note-2-16gb-.html/426
Ako vracaju Afu, onda je sa garancijom od 1g oko 385E, dok je sa 2g oko 405E. buni me sto je ova garancija od 1 godine kao EU, a ova druga HU.
Neka preporuka za custom rom?![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari