Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Niko da mi kaze koliko vam trosi u standby modu sa sve upaljenim sihronizacijama. Sad sam nesto gledao otprilike 2% na sat kod mene. Nesto mi to mnogo.

Treba da nadjes skalirani tj. modovani dialer i sve ostalo da bi ti radilo, naravno i modovani dpi market tj. Google Play Store.

Edit: Ne znam sto je problem 240, onda bi trebao dialer da bude na mestu, jer nestandardan DPI, hoce da pravi problem.

Hunder sta imas od sinhronizacija?

Poslednja izmena:
Videcu nesto vec, nije mi hitja. Hvala u svakom slucaju.

@hunder- ne desava mi se da u toku dana prodje sat a da ne palim telefon. Kazacu ti kad ustanem sutra koliko mi potrosio, ostavicu wifi i sve sinhronizacije (dva maila, fb, prognozu)

Pa meni skida 2.8%/h po BBS-u (twitter na sat vremena, weather na sat vremena, facebook na sat vremena, gmail push). Doduse ja sam na GS2, ali to je to otprilike i na nightly-ju sam :) sto se tice stock-a oko 1-2% skida na sat vremena otprilike

Hunder i Shatroghistro dobio sam S3 iz Telenora,nisam mogao da biram,pa cu ga prodati i skupiti novac pa cu najverovatnije uzeti Note 2 cim budem mogao :)
Kako vam radi Note 2,jeste li posle nekog vremena koriscenja potpuno zadovoljni ili vam je vec dosadio? ;)

Hunder i Shatroghistro dobio sam S3 iz Telenora,nisam mogao da biram,pa cu ga prodati i skupiti novac pa cu najverovatnije uzeti Note 2 cim budem mogao :)
Kako vam radi Note 2,jeste li posle nekog vremena koriscenja potpuno zadovoljni ili vam je vec dosadio? ;)

E cu dosadio :D. Imao sam sgs3 I nebih se nikada vratio na njega. Ovo je jedini tel koji me kupio na prvu loptu. Od sihronizacija imam skype 24h on,gmail,I ostale gluposti vreme itd

Nebo, nije dosadio, taman posla, vrhunski uredjaj, samo da nema problema u izradi i sa zaglavljenim pikselima (varira od uredjaja do uredjaja, kako se zalomi).

E to mene nervira, to je previse, ne bi smeo da skine vise od 1-2%.
Telefon previse trosi bateriju sa ugasenim ekranom.

5%mi je skroz ok kad je wifi ukljucen sa svim sinhronizacijama. U svakom slucaju, nikad ne ostavljam net tokom noci jer nema potrebe tako da mi to ne predstavlja problem.

E to mene nervira, to je previse, ne bi smeo da skine vise od 1-2%.
Telefon previse trosi bateriju sa ugasenim ekranom.
Ma to je super. Moj stari Xperia Arc je trošio po 40% baterije u toku noći ako ne ugasim WiFi.

@hunder: ostavio sam wifi preko noci i za 7.5h mi skinuo 5-6%

To je ok jer bi trebao toliko da trosi I preko dana sa sihronizacijama al to kod mene nije slucaj. Izgleda da ovaj novi Jb nije bas battery friendly. Meni skida vise mnogo vise jedino kad ugasim net preko noci za 8h mi skine 2%. Znaci da mi nesto budi tel vise nego sto treba

Meni vala nije dosadio, bogami odavno me nije drzala oko nekog telefona ova euforija :) Juce instalirao fifu 13 auuuuu koliko je dobro

To je ok jer bi trebao toliko da trosi I preko dana sa sihronizacijama al to kod mene nije slucaj. Izgleda da ovaj novi Jb nije bas battery friendly. Meni skida vise mnogo vise jedino kad ugasim net preko noci za 8h mi skine 2%. Znaci da mi nesto budi tel vise nego sto treba

Si palio Google Now? On hoce da budi telefon, jer ti zabelezava lokaciju i tako te stvari.

Pa ugasi iz task menadzera i vidi u opcijama da te ne prati stalno i locira, ne znam, nisam hteo da palim uopste jer drugu na S3 skidao po 10-15% za noc.

ymapu8av.jpg
qy4u5edu.jpg
da4u8yhe.jpg

Od sinoc pa do sad gledao sam tacno sat vremena kako ce da se pokaze.
Jel ovo ok

Videcu al mi ne registruje gps on na bateriji.

Ne koristi GPS za to, nego net. U svakom slucaju, skroz ok su rezultati sto si postavio.

I mali update za krckanje: sada kada sam sve poskidao sto sam dodavao vise se ne cuje krckanje kod olovke, valjda je sve leglo, samo gore u vrhu iznad kamere poklopac hoce da krcne malo, kao da ima pola mm luft. to se lako resi sa malo trake.

Jeste li videli mts ponudu. Majko mila u kom su oni svetu...:eek::eek::eek:

Мисле да ће људи због смака света да похрле у пословнице да купе све :) мада је већа вероватноћа да раја похрли па да сипрезни рафове ал без плаћања.

Koji su to propusti u odnosu na stock Rom?
Kakav je Revolution? Šta kod njega ne valja?
Jel su sredili wake up lag? Na fabričkom ubija koliko mu treba

Wake up je prisutan na svakom a omega ima problem sa browserom tj prebacivanje na adf.lu sweet mi je najkompletniji i trosi 1% na 50m u standby modu sa sve sihronizacijama. Ubacili su dark dail i full contact images i jos po koja sminka

znam da nije za ovu temu al mozda neko ipak mi odgovori ukratko....zasto is browsera (svejedno kojeg) ne mogu da otvorim yahoo mail (mail.yahoo.com) preko mts data
na wifi radi kad zakacim telefon
(note 2 u pitanju naravno)

Nazad
Vrh Dno