petarboj
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.06.2007
- Poena
- 375
U Novom Sadu nije moguce predati uredjaj na reklamaciju bez prisustva vlasnika ugovora. Provereno.
od moje strane provereno u praksi da moze. dvaput
U Novom Sadu nije moguce predati uredjaj na reklamaciju bez prisustva vlasnika ugovora. Provereno.
od moje strane provereno u praksi da moze. dvaput![]()
Vraca skroz na fabricko stanje ako kad flashujes rom ubacis i .pit file. Barem sam tako radio sa galaxy ace. S tim da se onda brise i kompletna interna memorija.
momak se bavi folijama , odnosno lepi na automobile u stuttgart-u pa je iz zezanja zalepio na telefon sa svih strana , i cak ima foliju na ekranu .... i oper se razbilo... sudbina![]()
Ja sam juce oko pola 11 skinuo sa punjaca mob na 92%, krenuo do bga, sve 3g data on, zaludjivao usput i tamo, 3h screen on i bio je na 9%. 3G data ga jede.
Hunder, koliko je menjan kozmeticki taj rom? Vec mi se ne svidja to za bateriju i sto stavljaju plavo, volim stock look 100%, bez modifikacija
Ja sam juce oko pola 11 skinuo sa punjaca mob na 92%, krenuo do bga, sve 3g data on, zaludjivao usput i tamo, 3h screen on i bio je na 9%. 3G data ga jede.
Hunder, koliko je menjan kozmeticki taj rom? Vec mi se ne svidja to za bateriju i sto stavljaju plavo, volim stock look 100%, bez modifikacija
Dok se sve nasteluje treba jako puno znanja i vremena.
Ima li ikakvog smisla koristiti telefon na EDGE-u? Ja koristim SGS2 i uvek mi je ukljucen 3G. Izvucem max 2.5 sati baterije, a ne silazi mi se na edge...
Ima li ikakvog smisla koristiti telefon na EDGE-u? Ja koristim SGS2 i uvek mi je ukljucen 3G. Izvucem max 2.5 sati baterije, a ne silazi mi se na edge...
Ja koristim tako... Samo kad mi treba net switchujem na 3G i kad završim vratim se... Pa de bre trebalo bi mi 3 baterije kad bi koristio samo 3G, a i može da mi se desi ako nisam u centru da pucaju pozivi, jer nema ili je slab 3G signal...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari