Hvala za savet, vec su narucili novu olovcicu, tako da bolje da ne pokusavam ovu da raskupusam![]()
Lik u sledecm postu je to uradio i takodje potvrdio da mu se resio problem. Kaze kad skrolovao olovkom da mu sve i svasta kliktalo, tako da mozes da probas ako mozes bezbedno ovo da odradis (ako si nestrpljiv, mada ne izgledas da jesi)
Popravio sam olovcicu po zadatom uputstvu
Odlicni su prodajni rezultati, tim pre sto je prakticno nedostupan jos uvek u pola sveta... A i tamo gde jeste pojstao je dostupan pre nedelju, dve max. Iskreno, kao sto sam ovde i pisao, bio sam skeptican, jer nisam video previse razloga zamenu Note I, medjutim tek kad se pocne koristiti vide se sve prednosti. Ko god je probao telefon nije ostao ravnodusan![]()
Bas me raduje sto je prodato 3 000 000 primeraka a da se kod nas jos nije pojavio. Juce sam bio u telenoru da pitam da li imaju neku 'insajdersku' informaciju kada treba da stigne i rekli su mi da nista ne znaju, ne pominje se uopste, tako da ne ocekuju nista bar jos jedno 10-15 dana. Tu se kao slogiram, ko da ceka jos pola meseca ili vise..uputim se do VIP-a po second opinion i dobijem 'informaciju' da nemaju nikakvu informaciju i da ce da stigne "..tu negde pre nove godine, ili posle nove godine, tako nesto" :zgran:
Vidim da cu morati nesto sa strane da jurim -.-
Insajderska informacija za MTS - kraj novembra, početak decembra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari