Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Hvala za savet, vec su narucili novu olovcicu, tako da bolje da ne pokusavam ovu da raskupusam :)

Hvala za savet, vec su narucili novu olovcicu, tako da bolje da ne pokusavam ovu da raskupusam :)

Lik u sledecm postu je to uradio i takodje potvrdio da mu se resio problem. Kaze kad skrolovao olovkom da mu sve i svasta kliktalo, tako da mozes da probas ako mozes bezbedno ovo da odradis (ako si nestrpljiv, mada ne izgledas da jesi :) )

Bas me raduje sto je prodato 3 000 000 primeraka a da se kod nas jos nije pojavio. Juce sam bio u telenoru da pitam da li imaju neku 'insajdersku' informaciju kada treba da stigne i rekli su mi da nista ne znaju, ne pominje se uopste, tako da ne ocekuju nista bar jos jedno 10-15 dana. Tu se kao slogiram, ko da ceka jos pola meseca ili vise..uputim se do VIP-a po second opinion i dobijem 'informaciju' da nemaju nikakvu informaciju i da ce da stigne "..tu negde pre nove godine, ili posle nove godine, tako nesto" :zgran:

Vidim da cu morati nesto sa strane da jurim -.-

Evo me u Istanbulu, i ovde je ni manje ni više, nego 815eur, legalno u Samsung radnjama i Saturnu...ludi Turci...

Ma, đavola 1+1, skup je samo tako, ali je zato note 10.1 gotovo jeftiniji nego kod nas...

Lik u sledecm postu je to uradio i takodje potvrdio da mu se resio problem. Kaze kad skrolovao olovkom da mu sve i svasta kliktalo, tako da mozes da probas ako mozes bezbedno ovo da odradis (ako si nestrpljiv, mada ne izgledas da jesi :) )

Popravio sam olovcicu po zadatom uputstvu :)

Odlicni su prodajni rezultati, tim pre sto je prakticno nedostupan jos uvek u pola sveta... A i tamo gde jeste pojstao je dostupan pre nedelju, dve max. Iskreno, kao sto sam ovde i pisao, bio sam skeptican, jer nisam video previse razloga zamenu Note I, medjutim tek kad se pocne koristiti vide se sve prednosti. Ko god je probao telefon nije ostao ravnodusan :)

Popravio sam olovcicu po zadatom uputstvu :)

Odlicni su prodajni rezultati, tim pre sto je prakticno nedostupan jos uvek u pola sveta... A i tamo gde jeste pojstao je dostupan pre nedelju, dve max. Iskreno, kao sto sam ovde i pisao, bio sam skeptican, jer nisam video previse razloga zamenu Note I, medjutim tek kad se pocne koristiti vide se sve prednosti. Ko god je probao telefon nije ostao ravnodusan :)

E vrh sto si sredio, da budem i ja nekom od koristi x)

A sto se tice ravnodusnosti, ne da ne mozes da ostanes ravnodusan, nego sam poceo da kriziram sto niko od operatera ne planira da uvrsti u ponudu :O

Imate u trznom centru usce cim udjete onaj samsungov promo stand i ima izlozen note2 upaljen i spreman za testiranje sa sve lepim hostesama ;)..

i ne gledajte turske cene tehnike, tamo je sve 20% skuplje nego kod nas :) mislim da imje porez na tehniku 40+%. gorivo, automobili i tehnika su tamo vrhunski skupi... ostalo je do duse prilicno jeftino :)

Bas me raduje sto je prodato 3 000 000 primeraka a da se kod nas jos nije pojavio. Juce sam bio u telenoru da pitam da li imaju neku 'insajdersku' informaciju kada treba da stigne i rekli su mi da nista ne znaju, ne pominje se uopste, tako da ne ocekuju nista bar jos jedno 10-15 dana. Tu se kao slogiram, ko da ceka jos pola meseca ili vise..uputim se do VIP-a po second opinion i dobijem 'informaciju' da nemaju nikakvu informaciju i da ce da stigne "..tu negde pre nove godine, ili posle nove godine, tako nesto" :zgran:

Vidim da cu morati nesto sa strane da jurim -.-

Insajderska informacija za MTS - kraj novembra, početak decembra.

Jel zna neko za koliko najmanje moze da se nadje note 2 u originalnom pakovanju,sa bar 1 god garancije? I jel ima negde da se nadje originalna samsung flip futrola za njega?

bez garancije 550e a sa 1 god garancije 570 e ja sam juce kupio tj menjao dao sgh1 za sgn2 i 250e sa tom satro garancijom koja je barem meni bezvredna a i za sgn1 nisam je imao i hvla bogu sluzio je godinu dana bez mane a i ovjaj ce ako bog da !!! ;)

@Hero

Ima ga u balkanskoj za 570e sa dve godine garancije...
Da ne reklamiram ali radi se o prodavnici koja je godinama bila u ul.Nikole Spasića...

Originalnu samsung flip futrolu si imao ovde na forumu, mada mene pre zanima neka futrola koja mu pokriva stranice koje baš vire sa flip futrolom...

Hvala na odgovorima puno... @damage ako mozes da mi javis samo na pm za prodavnicu koja je i gde tu furolu da uzmem?

Jesam iz KG-a al pretpostavljam da je PIN PLUS ili radnja preko puta, tamo sam kupio nekoliko telefona, jedan od njih fenomenalni N-Gage :)

Al mi sumnjivo to 2 god garancija kad ga jos nema zvanicno u prodaji :/

pa kada im se radnja nalazi na promenom i vidljivom mestu u centru pa po zakonu moraju da daju 2 godine !

Normalno, slazem se sa tobom...Ja sam se rukovodio cinjenicom da postoje dosta dugo kao i da ukoliko nesto krene po zlu mozes da probas da garanciju ostvaris odnosenjem telefona u njihov servis....

nek mi neko ostavi kontakt tel gde moze da se kupi legalno sa 24m garancije na PM

Dakle zato je s3 tako taman...

Nego meni je najinteresantnije to sto su pokazali koliko su razlicita dva ekrana na dva primerka Note 2.

To je posebno cudno, jedan vuce na crveno a drugi na zeleno. Znaci kako ti se zalomi, svaki je drugaciji. To je malo bedak. Al zato ce u nekom custom romu da ubace color tuning i ispeglas kako ti odgovara i cao.

Pa nisam iznenadjen ni malo, secas se da sam pre par nedelja cim sam ih video uzivo rekao da je svaki ekran drugaciji :)

Bio večeras u delta sitiju. Ima samsung štand u prizemlju i izložene note 2. Igrao sam se malo, super radi, nije bilo nikakvog laga i ekran je odličan.

Ja sam primetio treperenje ekrana (golim okom naravno) prilikom prikaza bele boje. Nadam se da je samo do ovog primerka. Lazo jel mozes da proveris kod tebe. Pusti neki klip gde dominira bela, postavi osvetljenje max i vidi da li mozes da primetis.

Nemam sta da proveravam odmah cu da ti kazem sta je u pitanju :)

Treperi dok je na punjacu, i to pogotovo ako si pod neonskim osvetljenjem :)

A dok nije na punjacu i kad je iskljucen "Economy mode"?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno