Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Ta radnja je sigurno Logic shop za koju ne mislim da je dobra,dok su bili na starom mestu zvao sma za neki telefon i bili su jako neljubazni i mislim da je kupovina kod njih los akupovina.Cim su presli u Balkansku odmah su podigli cene i sada kao saradjuju sa Mts-om.
Mislim da je Note 2 izuzetan telefon,e da je 570 eura kod neke jace radnje uzeo bih ga brzo.
Koliko drzi baterija i da li je zaista preveliki Laza NS?
Kod njih je npr S3 59000 a sve velike radnje koje daju garanciju 2 godine prodaju S3 za oko 76000,tako da mi je ova cena za Note 2 jako cudna.Ako neko kupi kod njih Note 2 neka javi d ali je full pakovanje,i da li daju fiskalni racun/To je najvaznija stavka u prici,najvaznija,jer garancija vazi samo uz fiskalni racun.

Poslednja izmena:
fiskalni racun da daju za svercovani robu ti mora da se salis.

Pa ako zaista ne daju fiskalni racun,onda je kupovina kod njih rizik t.j bez prave garancije.Mozda sutra odem do Kneza,pa cu svratiti do njih da ih pitam za fiskalni,pa ako kazu da ne daju,da im kazem sta mislim o tome.

Nista dok garancija ne vazi u BG elekctronics. Valja se strpeti jos malo jer evo po oglasima na mobsvetu vec ima da se uzme za 525e i pise garancija (verovatno ona od 6m il sta god), ali u svakom slucaju ide na dole. Cekamo da bude na 4xx evra :D

Bio sam u DC i imao prilike da isprobam telefon. Ocekujem ga i ja u prodaji sa nestrpljenjem, devojke sa standa su mi dale informaciju da ce biti oko 800 EUR u maloprodaji i da ce za 2 nedelje biti prvo u ponudi kod Telenora.

800e? Ne mogu da verujem koliko su cene telefona naduvane, ne samo n2, već i svi ostali.

Pretpostavio sam d ace prvo doci u Telenor jer su oni realno i najbolji.
Ako kod njih bude cene kao sada S3 bice o.k,sta znam da bude kao sada S3 u tarifi Prenesi i surfuj 2000 za kes 40000.
Neka kazu ovi sto ga imaju kako su zadovoljni olovkom kada pisu po ekranu ili crtaju?
Imam osecaj da ce olovka ako se puno pise ili crta,skroz da izgrebe ekran posto znam da je ekran na S3 jako osetljiv za razliku od S2!
Imam takav osecaj jer nisam koristio Note nikada ali imam zelju da kupim Note 2.

800e? Ne mogu da verujem koliko su cene telefona naduvane, ne samo n2, već i svi ostali.

Naravno da nece da bude 800e nego 79998din, nego su one slabe sa matematikom i kursom evra pa misle da je 80000=800e.

@Nebo- Naravno da ne moze olovka da izgrebe ekran x) Nisam taj problem imao na Note 1

Samo neka pada cena ;)
Meni se na prvi pogled jako dopada,voleo bih da ga imam umesto S3 koji sam do skoro imao...

Nije mi bilo hitno pa nisam hteo dzabe da ga dam,ali posle mi trebale pare.
Koliko ti je na NOte 1 trajala baterija?Mislis da ce Note 2 puno biti bolji od Note 1?

Na 3G i data on mi je trajao ~22h sa screen on oko 3 i po sata.

Ne mislim da ce note 2 biti mnogo bolji, on JESTE mnogo bolji :)

Maltretirao sam na fashion weeku i sve radi kao sat, siva verzija ubija kako izgleda, sve je tip top

Vidim da ga samo sada ima u Balkanskoj u cuvenoj losoj radnji za 64000!!!Ali sigurno ne daju fiskalni tako da je to fals garancija.Bice ga u Telenoru za 15 dana,tako sam cuo.Jeste jako veliki i trebalo bi mi vremena da se naviknem na njega i na to da bih morao kada me neko zove da prikljucim sluske da bih pricao ali nema veze ;) Vidim da ima puno mogucnosti sa olovcicom :)

S3 ima npr za razliku od S2 jako osetljiv ekran a posto Note 2 lici na S3 pretpostavljam da imaju slicne ekrane,a sve me nekako brine ako se puno koristi olovka i pritiska malo jace da bi se mogao nekom ogrebotinom ostetiti ekran...Kao sto se meni iz ne znam kog razloga pojavila mala ogrebotina na ekranu na S3...

Nemoj da ores po ekranu :) a ima i folija kao opcija...

Btw, ne treba ti sluske za pricanje... koliko god da nisi navikao, nije veci od slusalicw fixnog starog ili one na govornicama :)

Kao sto vec rekoh, nemoj da razmisljas o ogrebotinama, ne moze olovka da napravi tek tako. Slobodno udaraj, nista nece da mu fali. Ogrebotine najcesce nastaju u dzepu/torbi kada se duze vremena konstantno trlja uz neki tvrd predmet ( :d )

Ma mislim da bi bilo glupo pricati sa Note 2 bez sluski ;)
Ipak je puno veci od S3 :)
Verovatno su slicni ekrani na S3 i Note 2 a na S3 znam da je ekran jako osetljiv pa zato kazem z aolovku,mada ne znam kako ni olovka tacno izgleda.Kada dodje u Telenor igracu se pa cu videti da li cu ga uzeti.

Nisu slicni ekrani, skroz drugacija tehnologija. Nadji klip koji sam postavio dal juce il prekjuce, tu je odmah iza negde, i nadji deo pri kraju gde poredi hari poter scenu, s3 i n2 direkt, da vidis koja razlika, dupe i oko.

Pogledacu mada mi je los net...Ako tako kazes,verujem ti da je bolji ekran i tehnologija na Note 2.

I samo da se razumemo: posto je density na N2 manja (tj, veca dijagonala, ista rezolucija, moze da izgleda slika ostrija na s3, sve zavisi, ali prikaz sam ces da vidis na sta mislim kad vidis snimak)

Jest da jedan prica o fizickoj izdrzljivosti stakla a drugi o karakteristikama slike i matrice, nije ni bitno, bitno da je bolji :)

Jedino je razocaravajuce sto je i slika na Note 1 ostrija nego na N2.

Poslednja izmena:
Sad cu da pogledam,cekam da mi ucita.

Pa zato sto je na S3 modelu ekran u Pentile tehnologiji.Vidim da je na Note 2 na pocetnom delu poredjenja ekran bolji t.j da su boje svetlije.Mada nista dok se uzivo ne uporede.
Gledao sam filmove na S3 i nikad nije bila ovoliko crna slika kao sto ovde prikazuju u poredjenju za S3,sumnjam d aje ovo tacno,jer pricam iz iskustva gledanja filmova na S3.

Poslednja izmena:
Gledas filmove na telefonu ? Kakav je osecaj ?

ja sam odgledao juce epizodu office-a na note1 :D zena zauzela komp pa sam morao da ubijem vreme :) sta znam, gledljivo je na 5.x" :) office je inace oko 20min / epizodi :) ako su ljudi mogli da gledaju filmove na psp-u sa njegovih 4.3" onda mislim sta reci :) previse smo se mi razmazili :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno