Dialer, sms, ceo TW framework ne skalira dobro i ne ponasa se lepo sa custom DPI-em, cudi me posto si vec dugo na Sammy-u da to ne znas
A gde bi ti da imas transparent status bar? Samo i mozes na HS-u da imas.
meni se isto desavs sa 4.3 to je valjda zato sto je sinhronizacija sa google pogasena...Pojavio mi se cudan problem koji i nije toliko strasan ali iritira. Kada su mi ugasene sinhronizacije nakon otprilike 3 dana mi iskoci upozorenje da ubacim nalog za backup. Ja u cudu odem da proverim naloge jer je naravno gmail prvi nalog koji svi nastimamo, ali gle cuda nema ga tj. obrisan i to samo on svi ostali nalozi su tu. Ovo mi se desilo vec drugi put ali sta je uzrok problema da li je problem u rom-u 4.3 (koji da kucnem u drvo radi bas dobro) ili u necemu drugom je li se jos nekome desavalo?
Heeeelp!!
@uros N.
Kod mene je Hurricane ROM 4.3 v5.0 MJ5 by wesamothman
Taj rom je baziran na leaked verziji 4.3 i mesavina je MI6, MJ2 I MJ5.. Poznat bug u leaked verziji je to da nestaje nalog tako da ti je sigurno do toga.. Instaliraj neki od romova koji su bazirani na oficijalnom MK4 romu.. Predlazem ti da zaobidjes taj hurricane jer je I verzija 6 mix oficijalne sa leaked verzijiama sto je smor..
Poz
nije stvar u brzini samo
meni je recimo problem bio sa sinhronizacijom ,maila i tapatalka
dobijao sam obavestenja sa velikim zakasnjenjem ,nekada i ne stignu
yahoo mail mi nije radio uopste ili je kasnio po par sati
takodje mi je jacina signala bila slabija i cesto je padala na crtu,dve
sada je signal normalan ,mada mts nije bas poznat po dobrom signalu
da bih bio siguran preflesovacu rom jos jednom za dva tri dana ,dotle cu videti kako se ponasa ovaj modem itd
Znaci da se prebacujem da drugi Rom sto pre. Trebace mi jos samo dobro uputstvo kako se menja rom ili barem link ka uputstvu. Citajuci po netu posto je mob rutovan to i ne izgleda toliko teska operacija, ali je ipak bolje da preporuku/pomoc dobijem odavde.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari