Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

ako zabrljas odradis restore predhodno bekapovanog roma i ajmo sve ponovo ,dok ne odradis kako treba

Evo sam da se zahvalim jos jednom i da javim da je sve proslo ok instalacija i novi bootloader. Sada sam zvanicno na sotmax 4.3 cheers tako da se nadam da je nestalo ono zezanje sa gmail nalogom. Sto se tice samog roma ne vidim nikakvu razliku vizuelnu osim mozda air opcija za spen. I primetio sam jedan jedini bug pa me interesuje je li moguce ispraviti. Kada aktiviram touch key light duration na always on ne ostaju stalno upaljena nego se standardno gase na 6 sekundi. Sve ostalo sam pretabao i koristio i nisam primetio nikakav problem za sada.

krenuo je ota update na 4.3 za evropske varijante note 2. moj je konkretno iz madjarske, paket je od oko 700mb i, da budem iskren, dvoumim se da li da odradim ili ne...

isto i ja mislim. na stocku 4.1.2 sam i ok mi je, a dok se neko ne doseti kako zaobici knox i ostale zackoljice koje nam je samsung smestio, ne verujem da cu ga dirati. mozda sacekam kitkat...

Sačekaš lepo da ljudi jave šta je i kako je pa ćeš lako. Sa svim novijim verzijama baterija sve gora, yo no tokes više dok neko ne javi dal valja

Jel beše kada se preko odina pregazi sa novim romom briše se sve ili mi ostaju aplikacije? Malo sam ispao iz štosa. I ako bih se iz bilo kog razloga vraćao na stari rom (sa 4.3) jel ga samo ponovo pregazim preko odina?
(Nemam garanciju tako da mi uzvičnici, šta li je već sada aktuelno ne znače ništa)

Ako samo updatujes standard, trebalo bi sve da ostane ako nisu nesto menjali. Ja sam cak na note 1 sa 2.3.6 na 4.0 presao a da nista nisam izgubio.

Ja sam upravo skinuo i instalirao preko OTA offical update 4.3 za FTM region. Nisam radio factory reset mrzi me da se zezam oko instaliranja aplikacija i svega ponovo.
Na prvi pogled radi lepo, brzo, u principu ne dobija se nista spec, malo šminke, taj knox itd... Nisam dobio nikakve nove opcije za S pen, to me razočaralo, a i takođe ne radi multi window.
U opcijama postoji mogućnost dodavanja shortcutova i prozora na lock screen al su disable-ovane opcije, nisam još provailo kako da se uključe. :) Sve u svemu ništa spec.

Treba factory reset i sve dodje onda na normalu.

Posto ide OTA, onda update, pa reset. Kad ide flesovanje onda wipe, pa flash.

Stigla i meni OTA.

Instalirao 4.3 ota... Jel imate vi providni notification bar?

da providan je.
ajte ljudi neko ko zna koji root? po uputstvu sam probao i toolkit i cf auto root. ne uspeva mi. koji moze?

I da li vam je ovo oko stalno na notification baru? Ranije se palilo samo kad proverava da li gledam.
a4ebate4.jpg

Poslednja izmena:
Na 4.3 stoji stalno...Samo je vise ili manje providno u zavisnosti dal' gledas u ekran ili ne...

Tako mi se i učinilo.
Sad sam probao i preko TWRP-a da uguram supersu (ovaj zadnji v1.86) i nema ga posle restarta. Dižem ruke dok neko ne objasni.

Skontao sam zasto mi nije providan. Koristim nova louncher, ali u novoj verziji ima tu opciju pa sam namestio :)

Palo mi na pamet da instaliram Supersu sa g play (posle bezupešnog pokušavanja preko TWRP-a) i ustanovio sam da mi je uređaj rutovan. Kad, kako, zašto... nemam pojma. prilikom instalacije supersu-a primetio je da ima Knox i pitao me da pokuša da ga ugasi. Sve je prošlo ok, root radi ali prilikom sinhronizacije vremena uz pomoć ClockSync pojavilo mi se ovo na ekranu. O čemu se radi isto nemam pojma.

se8abygy.jpg
verabu8y (1).jpg

Vidim i među app Knox ikonu, čemu to služi to tek nemam pojma. Mislio sam da je taj Knox samo druga vrsta brojača za sje.avanje garancije.

Poslednja izmena:
Na official 4.3 rom-u.
Nije loš rezultat za bateriju. Da napomenem da sam 10h otprilike bio na 3g bez wifi - nisam gasio ništa.

2013-12-18-21-32-45.png2013-12-18-21-33-00.png2013-12-18-21-33-10.png

I ja sam uradio update...lepo izgleda videcemo kako radi...da li treba sada da se uradi factory reset ili ne mora...?

Nazad
Vrh Dno