Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ubaci saletov neat 4.7 meni kad ne radi mrezha samo njega ubacim i odma proradi mrezha ;)

Stavio sam temasek v56, I za sad je sve ok.. Al ne mogu nigde da nadjes multiwindow opciju, dal je nema ili slabo tražim?

Cekaj polako. Ajde da te pitam opet, koji si rom imao pre nego sto si flesovao taj mc2 stock

imam EFS. medjutim, kad udjem u TWRP/restore sve je prazno. ne prikazuje nijedan fajl.

temasek rom se raspada po pitanju igrica, probao Riptide GP2 ako ima 15 frejmova dobro je dok na saletovom romu igrica leti :D

I ne vracaj se na romove pre mg. Uvek ces da izgubis imei. Cm menjaj slobodno koji god, on nema modem u sebi.

jedno pitanjce... kad spojim Galaxy S III sa TV om preko MHL adaptera sve radi ok jedino me nervira kad pustim film preko MX Playera ide film ali na TV-u ne prikazuje subtitle ... dok na mobu u istom trenutku ide sub. u cemu je fora ... tv koji koristim mi je daleko od PC-a a nema USB port i jedini nacin mi je MHL adapter..da napomenem da filmove pustam iz stock Video Playera i tu radi odlicno... ali Mx ima bolje opcije i podrzava vise formata itd.

Poslednja izmena:
I ne vracaj se na romove pre mg. Uvek ces da izgubis imei. Cm menjaj slobodno koji god, on nema modem u sebi.

Nesto ne štima. Primio sam nekoliko poruka, mogu da zovem ali ne i da primam pozive.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381773524244.jpg
    uploadfromtaptalk1381773524244.jpg
    45.6 KB · Pregleda: 176
Pedja89 je napisao(la):
temasek rom se raspada po pitanju igrica, probao Riptide GP2 ako ima 15 frejmova dobro je dok na saletovom romu igrica leti :D
Koja verzija roma i koja igrica?
Hocu da probam. Ja nemam nijednu igru na fonu, stvarno se ne igram tako da nisam ni probao kako to radi.

Jutros mi je prijavio gresku sa SD karticom.
Par puta je izvadim - vratim. Greska na kartici. Nudi format.
Resetujem telefon. Opet poruka o gresci.
Prebacim je u PC - vidi je. Kod prebacivanja podataka, par puta se konekcija izgubila. Iz 3x sam prebacio podatke.
Vratim je u telefon da je formatira, kad ono... sad je vidi... i radi opet...

Skoro je 3 meseca od kako je kartica ubacena. Totalno nebitni, staticni podaci su na njoj. MP3, 2-3 pdfa
Inace, u pitanju je neka stara SD, 2GB, klase 2 ili 4...

Jedino sto mi pada na pamet je:
- neki lem (ako uopste ima lem) u kartici popustio zbog toplote
- korodirali/oksidirali kontakti na kartici, pa posle par puta u citacu dosli sebi, tj. izgrebao se taj izolojuci sloj... Za svaki slucaj sam kontakte jos obrisao gumicom.

Ako bude problema - javim ;)

SD kartica pre 5 dana definitivno postala necitljiva i za tel i za PC.

ja se ne razumem u te tehnicke stvari, ali koja su u stvari poboljsanja u tim verzijama 4.0 - 4.1 - 4.2 itd...

Je li normalna ovakva potrosnja, 40% na System?!
OST je 3 i po sata...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1381968678686.jpg
    uploadfromtaptalk1381968678686.jpg
    59.7 KB · Pregleda: 145
  • uploadfromtaptalk1381968692482.jpg
    uploadfromtaptalk1381968692482.jpg
    54.8 KB · Pregleda: 142
  • uploadfromtaptalk1381968702585.jpg
    uploadfromtaptalk1381968702585.jpg
    45.5 KB · Pregleda: 135
Naravno da nije normalna potrosnja. Da ti nije lokacija ukljucena slucajno?

Android system (kao sto se vidi u SS-u) nema veze sa lokacijom. Bio bi google services da je lokacija. Ovo je verovatno falican ROM. Ili restart, pa ako ne pomogne, onda promena celog ROM-a, mozda i kernela samo.

Da nije do ovog Launchera?
Stanje od sinoć, kad sam ga skinuo s punjača.
System je na 72%.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1382005434575.jpg
    uploadfromtaptalk1382005434575.jpg
    77.1 KB · Pregleda: 133
Poslednja izmena:
Ja ne znam u ove proste programe da gledam :d Izbrisi ovaj, probaj novu, pa vidi.

Djilkos, apsolutno si upravu. Moj previd.
Clapton, jel koristis neki live wallpaper mozda? Probaj opet da spucas rom. Gomila stvari moze da bude uzrok ali je tesko provaliti sta je.

I jel zna neko koja je fora sa fonom sto se nekad zabaguje na punjacu? Nemam ga dugo ali vec 3x mi se desilo da se napuni samo do 71 ili 72% i da tu stane.

I jel zna neko koja je fora sa fonom sto se nekad zabaguje na punjacu? Nemam ga dugo ali vec 3x mi se desilo da se napuni samo do 71 ili 72% i da tu stane.

Secam se da je jedan imao taj problem, resio je tako sto je uzeo telefon zavio u 100e i bacio u Dunav :p

Salu na stranu, jel ti se to desavalo i na stock ROM-u? Ako nije onda znas sta bi moglo biti, a ako jeste, baterija, usb, promenis kernel/ROM, obrises battery stats (iako u samsung chip-u ovo ne igra neku ulogu kao kod ostalih telefona) ugasis telefon, pa ga napunis, restart telefona, pa nastavis sa punjenjem?!

To sa punjacem se i meni ranije desavalo. Zadnjih nekoliko meseci nemam taj problem. Isti punjac koristim.

I sa stock romom i sa CM-om mi se desava i na USB i na punjacu.
Nije mi problem kad se probudim da istekam i ukljucim kabl opet. Onda uredno nastavi s punjenjem.
Nija bas ni da mi smeta ne znam koliko ali kad je covek spomenuo gore 72% ja se setio ovoga da pitam :d

Vrh Dno