Pozdrav drustvo, vidim da ima na stotine stranica u ovoj temi, listam, listam ali slabo sta mogu da povezem. Naime, imam S3 32GB nekih 6 meseci, kupljen u Juznoj Africi u radnji, znaci nebrendiran, sve je stock a podaci su sledeci.
Model number: GT-I9300
Android version: 4.1.2
Baseband version: I9300XXELLA or CP:I9300XXELLA
Kernel version: 3.0.31-836582
Build number: JZ054K.I9300XXEMA2 or AP: I9300XXEMA2 and,
CSC: I9300JVEMA1
E sad, posto nije malo placen, tj nije uzet na ugovor ali cak i tada ne bih zeleo da nesto zeznem, interesuje me ima li neko neki tutorijal na srpskom sta i kako raditi, potrebni programi-aplikacije itd. da bi se ubacio neki modifikovan rom o kojima se vodi koliko vidim glavna rasprava, koji bi naravno pomerio nesto u boljem smeru sto se tice performansi, baterije itd. Kao totalnom pocetniku imam mnogo nepoznanica, pa se nadam da cu malo po malo uspeti iz prve da razaznam kad nesto procitam ovde o cemu se radi, posto kad citam sada sve mi deluje kao spanska sela.
Znam da vukovima kakvi ste Vi ovo deluje smesno i smarajuce, ali ne zurim ja, polako ko kad ima vremena da mi napravi listu sta i kako ili ako neko vec ima da okaci file, bio bih mnogo zahvalan. Ovo za pocetak, ali bice tu verovatno dosta pitanja ubuduce.
P.S. Samo da napomenem da sam sto se tice androida pocetnik, sto se tice kompjutera to mi nije strano kako HW tako i SW.
Pozdrav!
Jedan manji problem na CM 10.1.3 stable: dešava se pri skrolovanju ali ne u svim stavkama. Npr kad trazim/skrolam widget-e u onom home screen meniju. Ne ide glatko vec i tekst i ikonice kao da trepere.
Mislio sam da na XDA pitam ali i ovako je tesko za objasnit a kamoli na eng.![]()
U developer options stikliraj GPU rendering
Niko ne zna a?
Imate li ideju kako da to predstavim onim 'englezima' na XDA?
Nije, Nova mora da leti. Jesi gledao kako stojis s ramom?clapton je napisao(la):Nova. Mislim da nije do toga jer mi se i u Tapatalk-u desava.
elem .. jedina stvar koja mi nedostaje je tastatura ...
među opcijama sam izabrao standardnu english tastaturu (i dictionary) ali za srpsku mi je ponuđena samo ćirilična ... nema latinične, ali i sam rečnik za ćiriličnu je krš .. na samsungu je barem rečnik bio dobar pa posle par slova je davao vrlo dobre predloge. a i default "swype" tastatura radi samo za engleski ...
da li treba da skidam neku posebnu aplikaciju ili već postoji negde u opcijama samo sam ja malo tupav da nađem ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari