Jaoooo bre, pa citate li vi nesto?
Sta ti je bilo pre tog mc2 stocka? Ako je neki mg, pronadji na xda mg modem i flesuj njega. Ako ni to ne pomogne treba ti efs backup. Ako nemas, servis.
flesovao sam preko TWRP-a: modem_RIL_CWM_I9300XXEMC2. ne radi.
nisam radio restore EFS-a jer izlgeda da ne moze u TWRP.
I ne vracaj se na romove pre mg. Uvek ces da izgubis imei. Cm menjaj slobodno koji god, on nema modem u sebi.
I ne vracaj se na romove pre mg. Uvek ces da izgubis imei. Cm menjaj slobodno koji god, on nema modem u sebi.
Koja verzija roma i koja igrica?Pedja89 je napisao(la):temasek rom se raspada po pitanju igrica, probao Riptide GP2 ako ima 15 frejmova dobro je dok na saletovom romu igrica leti![]()
Nesto ne štima. Primio sam nekoliko poruka, mogu da zovem ali ne i da primam pozive.
Jutros mi je prijavio gresku sa SD karticom.
Par puta je izvadim - vratim. Greska na kartici. Nudi format.
Resetujem telefon. Opet poruka o gresci.
Prebacim je u PC - vidi je. Kod prebacivanja podataka, par puta se konekcija izgubila. Iz 3x sam prebacio podatke.
Vratim je u telefon da je formatira, kad ono... sad je vidi... i radi opet...
Skoro je 3 meseca od kako je kartica ubacena. Totalno nebitni, staticni podaci su na njoj. MP3, 2-3 pdfa
Inace, u pitanju je neka stara SD, 2GB, klase 2 ili 4...
Jedino sto mi pada na pamet je:
- neki lem (ako uopste ima lem) u kartici popustio zbog toplote
- korodirali/oksidirali kontakti na kartici, pa posle par puta u citacu dosli sebi, tj. izgrebao se taj izolojuci sloj... Za svaki slucaj sam kontakte jos obrisao gumicom.
Ako bude problema - javim![]()
Ja ne znam u ove proste programe da gledam :d Izbrisi ovaj, probaj novu, pa vidi.
I jel zna neko koja je fora sa fonom sto se nekad zabaguje na punjacu? Nemam ga dugo ali vec 3x mi se desilo da se napuni samo do 71 ili 72% i da tu stane.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari