Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Nisam jos probao V52, na V50 radi. Sto ti baguje kamera?
Kako ti se baterija ponasa? Nisam bas najsrecniji sto se baterije tice.

Poslednja izmena:
Hah takve sam reakcije imao kada sam prvi put probao cm i ostale :)

Dan 1 - ovo je do jaja, sto ga nisam flesovao ranije, ubica, strava, ludo i brzo. Nikada se ne vracam na samsung.
Dan 2 - Dobro, kamera me malo nervira i baterija nije nesto, ali bitno je da je ostalo ludo i brzo.
Dan 3 - Random restart. Verovatno je slucajno, desava se.
Dan 4 - FC jedna, FC druga aplikacija. Random restart. Budilnik nije zvonio. Wipe data / wipe cache / format system. Flash neatrom, ahhhh... :D

Poslednja izmena:
Zato ko hoće CM kupuje Nexus telefone, a ne Samsunga ili ostale...

Već 2x pravim istu gresku. (a nije ni čudo kad pogledas kameru i internu mem...)

Imas neat lite 4.1.2 vidi koji je poslednji, probao sam sve i svasta, bolji nisam video, a da sve radi.

Jel ima neki alat za extract apk fajlova iz stock rom-a (nasao sam samo za custom rom)? Skinuo sam MG4 i hocu da izvucem messaging.apk ili secmms.apk kako se vec zove aplikacija za poruke iz stock rom-a.

Nisam jos probao V52, na V50 radi. Sto ti baguje kamera?
Kako ti se baterija ponasa? Nisam bas najsrecniji sto se baterije tice.

Pa jeste malo baterija loshija al dobro to mi ne smeta, nego fokus na snimanju je katastrofa a i izduzhena je slika nekako, uh kad bi mogao od tw da ubacim nekako kameru to bi bilo extra :) a onaj bag za buttons je na v52 na v51 nema problema sa fc :)

Pa jeste malo baterija loshija al dobro to mi ne smeta, nego fokus na snimanju je katastrofa a i izduzhena je slika nekako, uh kad bi mogao od tw da ubacim nekako kameru to bi bilo extra :) a onaj bag za buttons je na v52 na v51 nema problema sa fc :)

Da li si probao lgCamera -> link ja nju uvek koristim za video snimke.

----------------
Kupio sam karticu 64GB noname kod kineza pre mesec dana za 10usd. Za sada je sve ok. Samo je problem brzina, nikako da pokrenem igru sa kartice. Prespora je. Za mp3 je ok.

---------------

Ubacio sam custom rom. Do sada nisam ubacivao na s3, vreme je :)

Krenuo sam redom, prvo omega (imam pozitivna iskustva sa xperie), zatim cu saletov. Videcu sta mi najvose odgovara.

Omega radi solidno, i primetio sam znatno uvecanje 3g brzine:
2013-10-02 09.46.11.png

Moguce da je u tom trenutku bilo slabo opterecenje na mrezi, ali do sada nisam dobio takav rezultat sa oficijalnim.

Na oficijalnom sam dobijao fc skype kada dobijem u istom trenutku notifikaciju za skype i gtalk ili ti hangouts.

Poslednja izmena:
Isto je i sa lg kamerom fokus zeza na snimanju, kad uvelicham pa kad smanjim pa opet hocu nesh da fokusiram zabode nece :(

Odapeo mi fon. Poslednje 2-3 nedelje mi se desavalo da se restartuje fon sam od sebe, nekad i 2-3 puta dnevno, pa jedno sedam dana nije ni jednom. I sinoc koristio google autentikator, ostavim ga na 10 min i da upalim ekran, kad nista, ja reko zaglupeo se pa ce za koji minut da odreaguje, desavalo mi se tako. Al nista, stavio drugu bateriju, povezivao na punjac, na racunar ma ne daje znake zivota.
Jel ploca otisla? Imao sam na njemu miui, hoce li moci da provale u servisu da je flesovan?
Interesuje me ako neko zna, posto imam bekap roma na sd kartici, da li mogu na neki drugi s3 da restorujem moj rom ili na ovaj ako mi zamene plocu? Bitno mi je zbog google autentikatora

Stigao mi telefon, popravili su ga. Mislim da je ploca zamenjena al nisam siguran jer je islo preko firme pa im nista nije receno. E sad, odmah sam stavio neatrom i krenuo da ga otkljucam al nece. Galaxsim unlock prijavlje da je otkljucan. Ima li neko ideju?

Ne radi sa romovima mg4 i novijim. Jedina solucija je da flesujes neki rom pre mg4 ako imas backup efs-a, ako nemas mozes samo da cekas da developer apdejtuje aplikaciju.

Ne radi sa romovima mg4 i novijim. Jedina solucija je da flesujes neki rom pre mg4 ako imas backup efs-a, ako nemas mozes samo da cekas da developer apdejtuje aplikaciju.
Hvala na odgovoru. imam backup, to je prvo sto sam uradio pre flesovanja neat roma. Probacu veceras kad dodjem sa posla

Ali pazi, ako ti je pre neata bio telenor/telekom/vip najnoviji oni su isto mg cini ni se, onda nema pomoci. Ako imas sa starijeg onda ok, flesuj neat md3 rom na primer.

Ali pazi, ako ti je pre neata bio telenor/telekom/vip najnoviji oni su isto mg cini ni se, onda nema pomoci. Ako imas sa starijeg onda ok, flesuj neat md3 rom na primer.

Sta ovo treba da znaci, ako ti je pre neata bio telenor/telekom/vip najnoviji oni su isto mg cini ni se, onda nema pomoci. u kom smislu?

Stigao mi telefon, popravili su ga. Mislim da je ploca zamenjena al nisam siguran jer je islo preko firme pa im nista nije receno. E sad, odmah sam stavio neatrom i krenuo da ga otkljucam al nece. Galaxsim unlock prijavlje da je otkljucan. Ima li neko ideju?

Meni se to isto desilo, ali meni odbili garanciju uz obrazloženje da je aparat ne ovlašćeno servisiran.
Wtf?

da li moze neko da mi kaze koji je trenutno najbolji root za s3? uzeo sam fon u telenoru i baguje mi nesto, tipa kada ocu da pozovem izbaguje se pa me izbaci iz poziva i tako par puta i onda proradi. pls za link

mirza82 je napisao(la):
Meni se to isto desilo, ali meni odbili garanciju uz obrazloženje da je aparat ne ovlašćeno servisiran.
Wtf?
Prvo da je kvasen pa da je neovlasceno servisiran? Pa dal je moguce da su toliki slepci?!

Ne, nisu napisali da je kvasen, samo da je neovlasceno servisiran.
Sad mi nije jasno, kako nekom sa istim kvarom i problemom poprave telefon a nekom ne?
Jel tom serviseru zena nije dala noc pre nego sto je uzeo moj tel da servisira...?

Wtf?
Jel mogao da se upali? Moj nije mogao da se upali pa nista nisu mogli da provale

Imam backup efs-a od 22.01 ove godine:D
Znaci flesujem npr md3 neat rom pa uradim restore ovog efs-a i onda ga otkljucam? Jesam dobro shvatio?

Poslednja izmena:
Srbija brale...

Tako je
Koji rom je bio kad je stigao sa servisa?

Nisam siguran, mislim da je bio XXEMG4 build JZ054K. Odradih i sad je otkljucan, al je imei undefined:smash:
Da vratim ovaj novi efs i da ga dekodiram negde?

Kako si uradio restore efsa?

I nisam siguran za ovo ali mislim da ako su ti menjali plocu nece moci taj stari bekap. (Sale? )

Ne smaraj se dzabe da nosis po servisima, uradice isto sto i ti.

Nisam siguran, mislim da je bio XXEMG4 build JZ054K. Odradih i sad je otkljucan, al je imei undefined:smash:
Da vratim ovaj novi efs i da ga dekodiram negde?

Kako si uradio restore efsa?

I nisam siguran za ovo ali mislim da ako su ti menjali plocu nece moci taj stari bekap. (Sale? )

Ne smaraj se dzabe da nosis po servisima, uradice isto sto i ti.

Uvek problemi posle servisa. Sta kaze baseband? Ako si na nekom starijem romu od MG4 ne vredi ti vraćanje efsa, samo flesuj noviji rom i to je to. Ako već hoces da platiš otključavanje, kupi code na eBay, ne treba ti servis

Uvek problemi posle servisa. Sta kaze baseband? Ako si na nekom starijem romu od MG4 ne vredi ti vraćanje efsa, samo flesuj noviji rom i to je to. Ako već hoces da platiš otključavanje, kupi code na eBay, ne treba ti servis

Baseband je XXEMA5. Ok, to cu i da uradim

Nazad
Vrh Dno