Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ima jakih, onaj što sada češće radi "pushing" sa ženom pokidao. :)

Ne znam šta se sad desilo ali folder je pun nekih fajlova. Možda zato što sam ga restartovao sinoć.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378285976636.jpg
    uploadfromtaptalk1378285976636.jpg
    65.5 KB · Pregleda: 167
Drugari vidim da je izasao neat lite 4.7, kakav je u odnosu na 4.6, samo me zanima baterija ?
Poshto na 4.6 je bzvz baterija...

Poslednja izmena:
ok, odradio sam FIX u servisu za imei problem sto sam imao sa izbrisanim efs folderom,
prikacen je na box i upisan imei broj... i mreza je tu sve radi kako treba. onoga trenutka kada sam promenio rom (sa omege na miui)
ponovo sam dobio EMERGENCY CALLS ONLY, telefon nije izgubio imei a nije na mrezi ?!? o_O !!!
sta je sad !>?<! vratio sam opet efs koji sam backupovao nakon servisa ali mreze nema opet !!!
evo vracam backup iz recovery-a sa nadom da cu ponovo biti na mrezi

mozda bolje da pitas u omega thread-u? kako mi da nagadjamo sta si imao, koji rom, koji modem, koji kernel...? I nisam siguran koliko je pouzdano upisivanje imei-a, obicno se gubi nakon menjanja modem-a (stari-novi)

A sta je to tako zabrljano?
Ja sam na onom EMC2 i ponudio mi je update na MGx i nije proslo iz 3 pokusaja. Samo mi se samsung bloatware instalirao. Da li sam imao srece ili sta?
Tel je Telenorov, ja na MTSu. Ja ga nisam otkljucavao. Kupio sam ga novog, ali paljenog tako da ga je mozda prodavac otkljucao.

Pitanje: kako ja sad da znam da li i koji update smem da instaliram?

Moze i link ako je komplikovano za objasniti.
Hvala!

Ako si bio na nekom mg, ne možeš na stariji, drugačija struktura efs-a, na noviji možeš.

Koji si imao kad su ti vratili iz servisa?

mozda bolje da pitas u omega thread-u? kako mi da nagadjamo sta si imao, koji rom, koji modem, koji kernel...? I nisam siguran koliko je pouzdano upisivanje imei-a, obicno se gubi nakon menjanja modem-a (stari-novi)

ma efs pro je tatamata, a rom je bio omega emc2 starija verzija... svi su romovi alpha samo je jedna OMEGA :)

omega i svi telefoni moraju na SALE (english) !!!! :)

Znaci da je omega s**** na primer :D

telefoni idu na SALE - Prodaju !!! it's a joke !!!!
ja cu da prodam moju s3 :)

Drugaru puklo staklo u dzepu, tach mu radi, jel menjao neko skoro samo staklo?
2013-09-03 19.23.28.jpg

Kako je mogao da pukne u džepu, tesne farke pa čučnuo/seo ili udario po džepu nečim? Ne kapiram.

Ja sam izgleda bas imao srece sa mojim, za ovih godinu i par meseci pao mi je sigurno 10x, samo jedna sitna ogrebotina od par mm, nikakav bamper nisam imao :D.
Za zamenu samo stakla gledaj na yt kako se radi, i puno srece. Ni jedan servis verovatno da zameni samo staklo.

Nemaš šta da menjaš samo staklo, jako je *******o, moraš da odlepiš staklo od ekrana što je jako teško da se odradi a da sve ostane čitavo. Da ne pričam o česticama praha kojih ima da bude u velikoj količini ako uspeš prethodno i zalepiš sve zajedno :)

Btw, kako je puklo staklo? Meni se slično desilo sa HTC HD2, imao sam ga u zadnjem džepu i seo :) Ne stavljam ga nikada u zadnji ali nešto je bilo na brzinu i... :/

zna li neko u kojem fajlu u EFS folderu je sadrzan serial number ?
00000000000
mozda hex editor to moze da izmeni

Trebali su u servisu da ti poprave i serial, kada su ti popravljali IMEI.

nv.log fajl ako neko moze neka mi posalje na pm sadrzaj istog. hvala. na putu sam da popravim serijski broj telefona

Odapeo mi fon. Poslednje 2-3 nedelje mi se desavalo da se restartuje fon sam od sebe, nekad i 2-3 puta dnevno, pa jedno sedam dana nije ni jednom. I sinoc koristio google autentikator, ostavim ga na 10 min i da upalim ekran, kad nista, ja reko zaglupeo se pa ce za koji minut da odreaguje, desavalo mi se tako. Al nista, stavio drugu bateriju, povezivao na punjac, na racunar ma ne daje znake zivota.
Jel ploca otisla? Imao sam na njemu miui, hoce li moci da provale u servisu da je flesovan?
Interesuje me ako neko zna, posto imam bekap roma na sd kartici, da li mogu na neki drugi s3 da restorujem moj rom ili na ovaj ako mi zamene plocu? Bitno mi je zbog google autentikatora

Neće moći ništa da provale..

Juhu, stigao 4.4 KitKat za S3 pa ko hoce da proba evo videa.Ja sam zapeo kod kernela.:)

Vrh Dno