Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

sad cu to da odradim, kada ga vratim na stock rom sa triangle away i poslednjim storck za telenor imam 1count na flashu i !-crveno na samsung galaxy boot screenu

Od kad sam rutovao i ubacio cwm, svaki put kad se butuje sistem vidzeti mi crni. Do cega je to? I cime da bekapujem efs?

Npr. phillz recovery ima opciju za bekapovanje efsa

Samo sto sam stavio cwm... Ako bi hteo da stavim philz, jel bi ponovio isti postupak kao kad sam fleshovao cwm, ili bi morao da se vracam na stok pa tek onda da flesujem philz?

Pa samo upadni u cwm i flesuj phillz zip ili skini tar pa preko odina kako god hoces.

Kakvo rešenje?
Šta hoćeš da uradiš da widget-ima?

Jesi probao da promeniš launcher?

Probao sa holom, isto. Apex nisam jer su mi sve ikonice android logoi, ali cenim da je i tu isto...

Ne znam šta to može biti, jedino da uradiš factory reset...

Vidi ga i es file explorer na primer, kada cekiras da ti prikaze sakrivene fajlove. :)

Nije se videlo preko stok explorera pa sam pretpostavio da ga nema, bas sam noob... :D

Neat lite 4.7 ili 5.2? Cenim da su oba dobra, ali koji je pouzdaniji?

Upravo sam flesovao neat, ali imei, mac adresa i sve to mi je ostalo nepromenjeno... Jel to znaci da ne moram da bekapujem efs?

E sad ti je kasno sa radiš backup. Srećom pa je rom to uradio za tebe. Pronađi na sd-u efs _ backup i kopiraj ga na pc, Dropbox, g drive... Trebaće ti ako poželiš da se vratiš na stariji rom

Ne znam da li je bag u romu ili do mene, ali dok nisam apdejtovao samsung push service stalno sam morao play da fc. Ako je do tebe, mozda bi mogao da sredis to. :)

Zbog sve ove silne price o EFS-u, udjoh da ga uploadujem na Dropbox ali preko ESExplorer mi prikazuje prazan folder. Je li u redu to?

2 puta sam ga bekapovao kad sam flešovao, prvo Omegu pa onda i ARHD.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je bag u romu ili do mene, ali dok nisam apdejtovao samsung push service stalno sam morao play da fc. Ako je do tebe, mozda bi mogao da sredis to. :)
nije do mene :)

Zbog sve ove silne price o EFS-u, udjoh da ga uploadujem na Dropbox ali preko ESExplorer mi prikazuje prazan folder. Je li u redu to?

2 puta sam ga bekapovao kad sam flešovao, prvo Omegu pa onda i ARHD.
stikliraj da ti pokaze hidden files

Ja kad sam apdejtovao Samsung Push Service auto je počeo da mi troši manje i da ide brže... :) (ko je čitao komentare za Samsung Push Service shvatiće, ko nije treba da pročita :))

Vrh Dno