Od kad sam rutovao i ubacio cwm, svaki put kad se butuje sistem vidzeti mi crni. Do cega je to?
pouzdana je ali nije na odmet imati nekoliko. Cime proveravas da li je philz bekapovao ili nije. Ako odes na restore efs-a videces da ga philz vidiJel zna neko zasto nece da se bekapuje efs preko philza, tj hoce ali je prazna ona lokacija na kojoj bi trebalo da bude bekapa - sdcard/clockworkmod/backup?
I koliko je pouzdan ovaj metod http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1901098 ?
nije do meneNe znam da li je bag u romu ili do mene, ali dok nisam apdejtovao samsung push service stalno sam morao play da fc. Ako je do tebe, mozda bi mogao da sredis to.![]()
stikliraj da ti pokaze hidden filesZbog sve ove silne price o EFS-u, udjoh da ga uploadujem na Dropbox ali preko ESExplorer mi prikazuje prazan folder. Je li u redu to?
2 puta sam ga bekapovao kad sam flešovao, prvo Omegu pa onda i ARHD.
Ne znam da li je bag u romu ili do mene, ali dok nisam apdejtovao samsung push service stalno sam morao play da fc. Ako je do tebe, mozda bi mogao da sredis to.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari