Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ljudi kakva vam je situacija sa galerijom, ja ushao kod mene i kod drugara na s2 u galeriju i uporedjivao slike neke, i kad uvelicham sliku kod mene budu kockice kod njega chisto, dal je ovo neki bag na 4.2.2 jel tako i kod vas, ja mislim da mi ovako nije bilo na 4.1.2?

Drugari jedno pitanje, jel postoji neka fora da se "sakrije" root, tačnije da prevarim RETARDIRANI d3go koji neće da pušta video stream na rutovanim uređajima?
Trenutno imam neku matoriju verziju neata..
Nadam se da nije jedino rešenje vraćanje na stock.

^ Hide My Root sa Play Store-a radi odlično.

Od 7. juna nista official od romova, valjda ce konacno sledeci biti 4.2.2, mada previse i nije bitno posto i ovaj me7 radi ok :)

Jutros sam flesovao stock rom i ME3 i ME7 i na oba postoji problem kada uradiš paste nečega, dobije se fc. Probaću večeras da sredim, mada su mi slabe šanse

Sale neka odredjena aplikacija ili paste bilo gde? Posto meni paste gde god sam probao radi. Jedino fc dobijem na smsu kada selektujem kontakt, mada nije frka posto kada se ubacuje pretragom radi

Sale neka odredjena aplikacija ili paste bilo gde? Posto meni paste gde god sam probao radi. Jedino fc dobijem na smsu kada selektujem kontakt, mada nije frka posto kada se ubacuje pretragom radi

To sam rešio, uradi update na 5.2. Dobije se fc kad se uradi paste u exchange, pojma nemam sta mu je. Zevam u ovaj log 2 sata

U poslednje vrijeme mi se u notifikacijama pojavljuju reklame svakakve.Da nije virus?Kako da maknem,ni ad blocker ne pomaze?

Nađi neki air push detektor da izvali koja app ti to gura.

Drugo pitanje: da li S3 može automatski da se otključa kada otvorim Flip cover? I zaključa kada ga zatvorim. OK, zaključaće se sam posle 15 sekundi.

Može sa 3rd aplikacijom. Probao sam Simple Cover lock i radi odlično, bez greške. Ali izgleda da će poprilično da troši bateriju. Videćemo još koji dan.

Verovatno koristi proximity senzor, tj drži ga stalno uključenog, i zbog toga troši bateriju.

Odnedavno sam vlasnik S3 pre toga sam imao S2, i nekako imam osecaj da je S2 bio brzi u radu. Ulazenje u galeriju, dialer, poruke, i tako te osnovne aplikacije. I na S2 i na S3 imam saletov neat rom zadnji. A slobodan ram mi je uvek oko 100mb.

Stavio sam da budu 0.5. Sad gledam u programu CPU Z i stalno za core 1 pokazuje stoped. Sva ostala jezgra se manjaju ali tu konstantno pise sotopped.

Taj program, moze li log da napravi? A i ko ce mu verovati da radi dobro, najbolje bi bilo da mi logcat posaljes a za to se snadji vec. Postoji milion nacina

Hmm, videh ovo i rekoh da proverim... Meni je ovako na stock romu. Mada pise da je ovo beta verzija i da ima bagova.
2013-07-05 12.36.36.png

A mozda kad je cpu load 0, jezgra idu u idle tj stopped state...

Šta se cimate bez veze? Jezgra se pale po potrebi a isto vazi i za clock procesora. Čitanje foruma u Tapatalku kod mene drži cpu na 200 mhz sa peakovima na 400. Core1 je offline.

Ae, lep provod :)

Imam S3, tv Samsung C550 sa Lan-om, i ruter, sad me zanima sta se mogu sa tim da radim mislim na medusobno povezivanje. Dok nisam nabavio ruter mogao sam sa tv da pustam fajlove koji su na kompu (mada to nije bas uvek radilo). Sad sam uspeo da slike na kompu pustim na tv.. ali ne znam kao da pustim film, za slike ima opcija da se deli samo kada je upaljen tv ali za fim nema.
Da li i kako mogu da preko tv pristupam fajlovima koji su na mobilnom kao sto to moga sa fajlovima koji su na kompu.
Pokusao sam u par onih wifi daljinskih upravljaca ali nijedan ne radi.
Sta mi treba od programa na kompu/telefonu i kako sve to mogu da uparim. konkretno da sa tv pristupim fajlovima koji su na mobilnom i tv(to kao mogu) ili da preko mobilnog pristupim fajlovima koji su na kompu.

Imam S3, tv Samsung C550 sa Lan-om, i ruter, sad me zanima sta se mogu sa tim da radim mislim na medusobno povezivanje. Dok nisam nabavio ruter mogao sam sa tv da pustam fajlove koji su na kompu (mada to nije bas uvek radilo). Sad sam uspeo da slike na kompu pustim na tv.. ali ne znam kao da pustim film, za slike ima opcija da se deli samo kada je upaljen tv ali za fim nema.
Da li i kako mogu da preko tv pristupam fajlovima koji su na mobilnom kao sto to moga sa fajlovima koji su na kompu.
Pokusao sam u par onih wifi daljinskih upravljaca ali nijedan ne radi.
Sta mi treba od programa na kompu/telefonu i kako sve to mogu da uparim. konkretno da sa tv pristupim fajlovima koji su na mobilnom i tv(to kao mogu) ili da preko mobilnog pristupim fajlovima koji su na kompu.

Da li si probao Allshare? Samsungov servis za share.

jedno pitanje za saleta i njegov neat rom:
onako u poverenju... preskocio sam dosta verzija pa bi da uradim ponovo update

sta bi mi ti preporucio? da uzmem zadnji 4.1.2 bazirani rom ili da stavim 4.2.2??
da li su ti 4.2.2 dovoljno sazreli ili je mudrije sacekati da samsung izbaci zvanicni 4.2.2 pa onda stavljati hakovani/podeseni/lite?

samo me to zanima, tvoje misljenje
hvala unapred :)

Ja koristim 4.2.2 lite i super radi, tako da slobodno ga stavljaj! ;)

Vrh Dno