Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Poslednja izmena:
+1 :)

ok, onda ću da se bacim na neat rom :)

jel može neko stručnije da mi objasni zbog čega je neat tako bolji od drugih? :)

Zato sto ga ne pravi neki Indijac ili Turcin koji prica: i wil meik rom very butifal it wil bi super fazt

Pravi ga nas covek ovaj iznad tebe sto je komentarisao ;)

:D:D:D:D
Famozni indijci :D

Btw može li neat na i9305?

a shta li ovo moze biti? mislim bio je u airplane modu uglavnom NeatLite MD3 i aroma...
Cak sam imao i par bagova pa sam radio full wipe 2,3x za 7 dana,Sad sve funkcionise,dobro klizi ali nesto jede :trust:

Prilozi

• Screenshot_2013-06-30-16-46-13.png
    Screenshot_2013-06-30-16-46-13.png
    409.7 KB · Pregleda: 135
  • Screenshot_2013-06-30-16-46-25.png
    Screenshot_2013-06-30-16-46-25.png
    312.4 KB · Pregleda: 126
  • Screenshot_2013-06-30-16-46-36.png
    Screenshot_2013-06-30-16-46-36.png
    372.1 KB · Pregleda: 128
Ljudi hteo sam da ubacio officialni android preko odina i stiklirao sam opciju Re-partition da odradim i nece izacuje mi neku greshku??

Kakav crni re-partition? Nikako... Samo fleshi stock pa posle wipe iz stock recovery - a.

Kakav crni re-partition? Nikako...

Pozdravi je pozdraviiii :D

Mislim ne treba cackati ako neko nešto ne zna šta radi. Jedina sreća je što mu izgleda izbacuje grešku, pa je izgleda noob-proof ako se pogreši.

Sale sigurno ti je muka od odgovora, al sta ces... Zasto mi AromaMods ne odradi svoje ? Nista od onoga sto sam stiklirao, upadne u boot loop i...

Sale tvoj ROM, iz jednog zip-a, lite 4.3 i Arom 4.3a.... Na internoj memoriji obadva zip-a, ROM ispadne Ok, kad hocu da ga modujem, nista... :/

Poslednja izmena:
Pre nekoliko dana sam probao, nocas radio, jedno tri puta probao, samo boot loop... :/

LightTuga probao, iz podesavanja skinuo temu, sam ROM ode u Aromu, odradim temu, Updating Android i sve Ok, tvoj ROM nece... Kad se probudim, probacu par puta... :) Hvala...

Proveri md5sum, mozda je los download. Ili skini ponovo. Ti si prvi koji se zali :p:)

Sale mao pre opet boot loop... :/

Sta bih ja konkretno zeleo, hocu dobru kameru, znaci mora stock ROM ili neka njegova obrada, najbolje Lite verzija bez Samsungovog bloatware-e, znaci idealan je tvoj Lite ROM. Sta mi se ne svidja, Samsungov dialer, contacts, messages, notification bar... Svidja mi se Nexus Vanilla izgled, prema tvojim screen shots, to mogu da postignem sa AromaMods_v4.3a...

Skidam ponovo pa probam opet...

Sale mao pre opet boot loop... :/

Sta bih ja konkretno zeleo, hocu dobru kameru, znaci mora stock ROM ili neka njegova obrada, najbolje Lite verzija bez Samsungovog bloatware-e, znaci idealan je tvoj Lite ROM. Sta mi se ne svidja, Samsungov dialer, contacts, messages, notification bar... Svidja mi se Nexus Vanilla izgled, prema tvojim screen shots, to mogu da postignem sa AromaMods_v4.3a...

Skidam ponovo pa probam opet...

Da li si proverio md5sum? I roma i arome? Ako je ok, reflash roma bez wipe, obavezno restart, flesuj aromu bez wipe i izaberi jkay + domination theme. To je sve

Najbolje bi bilo kada bi covek rekao detaljno kako radi, jer ako napravi samo i jednu gresku ulazi u bootloop. RESTART JE OBAVEZAN IZMEDJU FLESOVANJA ROM-a I AROME.

Meni je loop davao kad sam išao sa externe kartice. Kad sam krenuo da radim sa interne sve ja bilo ok, i na s2 i kasnije na s3.

Hebi ga, kad sam selektovao temu jkay + domination, odradio, kada sam isao na custom, pa ovo, ono, on je boot loop-ovao... Hvala na podrzci...

Ok, i koliko puta da ponovim da li si proverio ispravnost arome, da li je dobro preuzeta. Da li je tesko uraditi long press sa root explorerom i pritisnuti properties. Ako fajl nije dobar mozes danima flesovati

Nazad
Vrh Dno