Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

ima li custom romova za 4.2.2?
onaj siyah i boeffla su cini mi se za 4.1.2

Sale ce ti odgovoriti za jedno 10 dana, kad se vrati sa mora :)

Inace imas na par strana hvaljenja za 4.2.2 Neat-a.

Sve sto vam nije jasno, i sve nedoumice pitaje Saletovog sekretara, Djilkosha :D

***, mora nesto i da se zaradi, dok drugi letuju :p

Flesuj saletov 4.2.2 opusteno, radi sve.

xwolf mislis na kernele? E to nema.

daaaaa
mislim na kernele... sad vidim da sam se zeznuo, lapsus

i ja sam mislio da nema, zato sto samsung ne izbacuje source of kernela dok ne bude zvanicno...
u tome je kvaka, znam...

ali sam morao da pitam :)

I jos jedna stvar sto fali je domination tema. Bice valjda, kada se vertu poigra sa s4 jos malo :)

Za sekretara :) Evo odradio sam bbs test. Kad odem u battery u settings "Media" mi je pojela najvise baterije.
Hvala na odgovoru. Da u pitanju je NeatLite md3 +aroma i Vertu tema.

Prilozi

• BetterBatteryStats-2013-07-08_123332540.txt
    17.5 KB · Pregleda: 509
Imas instaliran Viber?

Zna li neko kako da rešim problem...
Naime, pre neki dan provalim da mi telefon ne prikazuje sliku kontakta pri pozivu... pomislim možda se tel nešto zaglupeo, uradim restart i opet bacim pogled kad ono telefon nije povukao niti jednu sliku sa google naloga. Uradio sinhronizaciju i opet ništa. Prikazuje samo slike kontakta koji su povezani sa facebook/skype nalogom (tj njihove facebook/skype slike). Proverio sam na gmail-u i tamo je sve normalno kao i ranije, kontakti imaju slike.
Zna li neko šta se desilo i zašto je telefon prestao da povlači slike?
U pitanju je stock 4.1.2

Zna li neko kako da rešim problem...
Naime, pre neki dan provalim da mi telefon ne prikazuje sliku kontakta pri pozivu... pomislim možda se tel nešto zaglupeo, uradim restart i opet bacim pogled kad ono telefon nije povukao niti jednu sliku sa google naloga. Uradio sinhronizaciju i opet ništa. Prikazuje samo slike kontakta koji su povezani sa facebook/skype nalogom (tj njihove facebook/skype slike). Proverio sam na gmail-u i tamo je sve normalno kao i ranije, kontakti imaju slike.
Zna li neko šta se desilo i zašto je telefon prestao da povlači slike?
U pitanju je stock 4.1.2

A jesi li pokusao otici u imenik stisnes meni i dole pri dnu imas contacts to display i izaberes samo nalog koji te interesuje, jer ako je izabrano all mozda ga zbunjuje.

Није Viber.
Видим да ти је екран био упаљен 6 минута, шта си тада радио?

A jesi li pokusao otici u imenik stisnes meni i dole pri dnu imas contacts to display i izaberes samo nalog koji te interesuje, jer ako je izabrano all mozda ga zbunjuje.

Pokušao sam i to, mada to ne bi trebalo da utiče. Jedino da probam hard reset pa da vidim hoće li da povuče sa google-a, mada me nešto sad smara da opet sve podešavam :mad:

Ko zna kavi su ti Gremlini zaposeli mob. Nista gore kada je jedino resenje reset ali bolje sacekaj jos malo mozda se javi neko mudriji

Nije viber ovo... Dabox, zamolio bih te da ponovo odradis, fale mi neki podaci... Sad skini 1.13.4 verziju, poslednju stabilnu znaci. Skini sa xda to...

Onda ces da uradis ovo http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=29420959&postcount=7059 ako ne koristis google maps, jos bolje, obrisi ih, a ako koristis onda radi po uputstvu.

Ako ne koristis Google Now obrisi Google Search aplikaciju... To je to za sad.

Inace nema potrebe da se gasi media uopste. To je ili problem do programa ili do nekog "pokvarenog" fajla na vasoj internoj ili eksternoj kartici...

Poslednja izmena:
drugari pomoc..
instalirao sam saletov zadnji rom 5.2 na 4.2.2 i on sljaka super. ali kad instaliram aromu ona zabode na boot screen-u i ne mrda. tj na neat rom animaciji.
sta da radim?

Valjda ne postoji aroma za 5.2, instalirao si za md3?

auuuu sad kad si to napisao video sam da se razlikuju :/
rom je XXUFME7
aroma ne podrzava taj :/

Za me7 imas par modova, potrazi na xda u saletovoj temi.

Poslednja izmena:
Ne znam da li je ovo neko pitao, ima previše stranica da sve čitam, a ne znam ni šta bih tražio preko search opcije, pa da pitam ovako. :)

Juče je uzet ovaj telefon na novi ugovor (u MTS-u, mada to nije ni bitno). Danas sam dobio malo vremena i "čačkao" ga, pa sam u opciji za "ukupan prostor" video da je on deklarisan na 11,25 GB (dostupno je 10,70 GB). U ugovoru mi piše da dobijam uređaj sa 16 GB i to je prva stvar koja mi je izazvala sumnju da nešto nije u redu. Ne razumem se u ovakve uređaje pa bolje da pitam pre nego što odem da ga reklamiram (imam 72 h pravo da ga vratim, od dana preuzimanja).

Druga je, vraćam film, kada sam prodavcu napomenuo da je stiker pocepan, na šta je on rekao "nije to ništa, to je zbog toga što se telefon pokazuje iz ruke potencijalnim kupcima".

Treća je, kada sam počeo malo dublje da "kopam" po opcijama i kada sam pogledao status (gde se nalazi i IMEI br.) da je u polju "Moj broj telefona" upisan neki sasvim "levi" broj. To mi je tek 100% podgrejalo sumnju da je ovo možda telefon koji je bio korišćen ili ne znam ni sam šta su mu radili. Pozvao sam taj "levi" broj, javio mi se korisnik istog (u istoj smo mreži, što je i logično) i rekao mi je da on nikada nije imao S3 telefon u rukama i da je to sigurno nekakva greška.

Sutra ću svakako ići do poslovnice, međutim zanimaju me i vaša iskustva i mišljenja vezano za sve ovo.

Tih nekoliko gb pojede sistem tako da je to u redu a za ovo drugo pojma nemam :)

^
Pa što ne traži telefon u originalnom pakovanju sa celim stikerom..mada ako ti je u garanciji 2 god. briga te..resetuj ga na fabrička setovanja i sve će to da se pobriše..i ja sam S2 dobio u otvorenoj kutiji sa pocepanim stikerom..lično, me to nervira, ali mislim da je bila neka priča zašto telefoni dolaze sa otvorenim kutijama kod nas

Telefon je nov, vidi se (laik sam za ovo pa bi rekao da jeste) ali su mi one činjenice probudile "crv sumnje". Nije mi toliko smetao pocepan stiker, mada me je to odmah iritiralo, imalo je i objašnjenje prodavca logiku ali me najviše buni taj broj telefona koji se pojavljuje u opcijama.

Nazad
Vrh Dno