Dzoni_m
Čuven
- Učlanjen(a)
- 15.12.2001
- Poena
- 619
Aj ovako posto ja polako sizim od mog telefona ima li neki ROM koji je:
-Stock android (po meni Nexus interfejs jedino radi kako treba)
-Bluetooth da radi kompletno sve
-WIFI, da radi sve ukljucujci i hotspot sa enkripcijom
-FM radio (ne striming radio veci pravi FM koji S3 ima)
-Da GPU radi a ne baguje
-Da radi HDMI izlaz
-Baterija da je makar na nivou stock ROM-a
-Kamera da ne baguje i da radi sve: blic, fokus....
-Da zvuk ne zapinje tj. secka
-Da je prijem signala normalan
Dakle, stock android na kojem SVE STO TELEFON IMA radi. Ja takav nisam nasao. Jednostavno sanse nema. Uvek nesto nedostaje-ne radi. TouchWiz je ****** koje me izludjuje i ja stvarno gubim zivce sa ovim telefonom. Zabole me uvo za teme, ikonice i ostale trice. To jedino sto menjaju na ROM-ovima koji su na XDA. Uzmu ili stock pa izmenjaju par stvari (problem ostaje touchwiz) ili bagoviti CM ili AOPK i prilepe par stvari i to je nov ROM. U principu ni jedan od njih ne radi kako treba (osim modifikovanih fabrickih ali i sam to uradio i jedino tako sam i napravio nesto upotrebljivo) zato i pitam mozda ima neki manje poznati ROM koji izgleda jadno ali sve radi takav mi treba. Ikonice i teme kao sto rekoh me ne zanimaju.
BTW meni bug chk. prijavljuje da ima problem i da je moj uredjaj jedan od onih koji ce vrsnuti. SUPER!!! Samo nek crkne sto pre da mogu da dobijem normalan telefon.
-Stock android (po meni Nexus interfejs jedino radi kako treba)
-Bluetooth da radi kompletno sve
-WIFI, da radi sve ukljucujci i hotspot sa enkripcijom
-FM radio (ne striming radio veci pravi FM koji S3 ima)
-Da GPU radi a ne baguje
-Da radi HDMI izlaz
-Baterija da je makar na nivou stock ROM-a
-Kamera da ne baguje i da radi sve: blic, fokus....
-Da zvuk ne zapinje tj. secka
-Da je prijem signala normalan
Dakle, stock android na kojem SVE STO TELEFON IMA radi. Ja takav nisam nasao. Jednostavno sanse nema. Uvek nesto nedostaje-ne radi. TouchWiz je ****** koje me izludjuje i ja stvarno gubim zivce sa ovim telefonom. Zabole me uvo za teme, ikonice i ostale trice. To jedino sto menjaju na ROM-ovima koji su na XDA. Uzmu ili stock pa izmenjaju par stvari (problem ostaje touchwiz) ili bagoviti CM ili AOPK i prilepe par stvari i to je nov ROM. U principu ni jedan od njih ne radi kako treba (osim modifikovanih fabrickih ali i sam to uradio i jedino tako sam i napravio nesto upotrebljivo) zato i pitam mozda ima neki manje poznati ROM koji izgleda jadno ali sve radi takav mi treba. Ikonice i teme kao sto rekoh me ne zanimaju.
BTW meni bug chk. prijavljuje da ima problem i da je moj uredjaj jedan od onih koji ce vrsnuti. SUPER!!! Samo nek crkne sto pre da mogu da dobijem normalan telefon.
Poslednja izmena: