Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Telefon je kupljen u telenoru sa garancijom 2 god.
Da li je moguce otkljucati da radi za druge mreze ali bez roota.? Uzeo sam uz box paket karticu sa 500 min i poruka i giga int.

Moze bez root-a da na netu preko neta platis, das imei i posalju ti unlock code.

I onda gubis garanciju ofc.

^ tuzno ali istintio. Ne vidim rezon zbog kog bi se gubila garancija kad ga otkljucas kodom koji je sam proizvodjac generisao...

@pknikola, jednostasvnije je da rootujes telefon i da ga otkljucas a za garaciju uvek mozes da ga vratis u fabricko stanje. cela procedura taje 2ipo min i na par stranica unazad imas linkove za download i proceduru :)

ok hvala.
CF-Root-SGS3
CF-Auto-Root-m0-m0xx-gti9300
U vezi roota sa kojim od ova dva ?

Poslednja izmena:
Pozdrav ljudi. Imam jedan problem pa ako moze pomoc vas iskusnih. Otkad sam updejtovao telefon na 4.1.2 on kao da se slogirao,restartovao bi se,gasio. Meni je to dosadilo i resim da odradim restore,ali sad je jos gore freezuje,blokira tako da moram da vadim bateriju pa da ga opet palim. Sta da mu radim,ima te li neki predlog?

Aj'te ljudi sigurno ima neko resenje :( :trust:

Da li moze nekim programom da se proveri da li je telefon zakljucan na mrezu?

Ubacis karticu druge mreze? :)

Galaxsimunlock pokazuje da li tel zakljucan, samo nemam pojma da li je potreban root da bi procitao ili ne posto imam rootovan tel. Probaj

Poslednja izmena:
znam ali od drugara niko ne koristi micro sim.da li postoji neki kod ili tako nesto?

Poslednja izmena:
Nemoguce da nema neki kod ili program
*#197328640#
ovim kodom se ulazi u servicemode
e sad gde dalje

Poslednja izmena:
Imao je kod za proveru ali ne mogu da se setim kako bese

Pa kao *#7465625# ali ja to nisam uspeo da nateram da radi :D

Poslednja izmena:
Restartovao telefon posle tačno 397h rada i zamrznuo sve one Samsungove i Googlove gluposti, rezultat oko 200mb više free rama i preporodjen telefon, leti.

Poslednja izmena:
^^
ma ne treba meni, lik par postova iznad je trazio :D, za tu aplikaciju treba root.

@ SH_
a ovo: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spocky.galaxsimunlock
moj je rootovan pa mi se isto hvata da probam :)
ne znam da li mora da bude rootovan tel...
ili ovo.... samo skroluj da nadjes sta ti treba i klikni ga...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lidroid.sgs.secretcode&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5saWRyb2lkLnNncy5zZWNyZXRjb2RlIl0

ova druga aplikacija pokazuje da li je sim lock
radi hvala

Poslednja izmena:
Kod mene radi samo mislim da je apk tražila root...

p.s što je i normalno, telfon je simfree, kupljen u samsungu.

Poslednja izmena:
I mene zanima u čemu je fora. Ova slika na pc-ju bi se dobro videla a na tapatalku krš.

Zna li neko za provereni sajt preko kojeg bih mogao da kupim kod za otključavanje? Hvala

Root и онда galaxy sim unlock. Каква црна куповина кодова...

a7uzy9ud.jpg

Mislio je ROM, kernel itd, a ne na ono na sta si ti misliio :p

Vrh Dno