jim9
Slavan
- Učlanjen(a)
- 15.03.2012
- Poena
- 210
Mislio je ROM, kernel itd, a ne na ono na sta si ti misliio![]()
Jeeeestee.
Ne, bez zezanja stvarno se primeti razlika kad se pobrišu one gluposti.
Mislio je ROM, kernel itd, a ne na ono na sta si ti misliio![]()
Kad se naspavamSale kad ce nova aroma?![]()
Da, baterija je barem 10% boljaSale i ja sam sinoc preso na tvoj rom, nisam stigo mnogo da cackam fon, ali baterija osetno zbolja vec sad. Kad se formira kes bice to jos bolje.
Svaka cast!![]()
Stvarno sam to mislioJeeeestee.
Ne, bez zezanja stvarno se primeti razlika kad se pobrišu one gluposti.
Kad ce NeatRom za note 2?
sto predlazete za kupovinu s3 ili s3 lte?Cujem da malo romova ima lte verzija ali valjda to i nema veze kad ima 2gb i malo stabilniji cip
HvalaAko mogu umesto Saleta, koristim njegov(e) rom(ove) već neko vreme, i mogu samo da pričam o pozitivnim stranama rom-a, pošto negativne još nisam našao. LITE verzija je perfektna u svakom pogledu, baterija traje duže, izbačene su sve Samsungove bloatware aplikacije (koje se, opet, po potrebi mogu instalirati iz arome), kernel je stock, sve što radi na fabričkom romu radi i ovde. U principu stock rom, modifikovan tako da radi daleeeeeeko bolje nego u originalu.
Za instliranje i aplikacije, najbolje je koristiti Titanium Backup Pro. Root-uješ telefon, instaliraš Titanium, napraviš backup svih aplikacija sa podešavanjima, ispratiš full wipe proceduru opisanu na XDA temi Saletovog roma, instaliraš Neat Rom Lite x.x verziju, odmah zatim instaliraš Titanium i uradiš backup svih aplikacija sa prethodong roma sa kompletnim podešavanjima.
Izvinjavam se ako sam upao sa odgovorom nepozvan![]()
Kad mi neko kupiKad ce NeatRom za note 2?
Dajte donacije da Saletu kupite Note 2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari