Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@jso ništa onda će te ubiti žena kad joj čačkaš telefon. Sledeći put nemoj cackati i biće sve u redu... Preporucujem factory reset, to će sigurno rešiti sve probleme.

Instaliraš stweaks,uđeš u aplikaciju,na vrhu skroluješ u levo,videćeš dualboot i na kraju klik na reboot into 2ndrom utils.Ušao si u CWM.

Instaliraš stweaks,uđeš u aplikaciju,na vrhu skroluješ u levo,videćeš dualboot i na kraju klik na reboot into 2ndrom utils.Ušao si u CWM.

To nije trajno rešenje.
Ako želi da mu siyah recovery bude default, onda neka uradi onako kako sam napisao gore (opcija se zove Hijack Recovery).

Savet : 2D Gpu Rendering - on ili off?

Ne znam sta sam uradio da zabagujem counter, ali posle flesovanja llc, perseusa i phillza u dlmodu stoji i dalje official, official :D

A ja nemam poruke :d
na Aromi,mislim....

Poslednja izmena:
Savet : 2D Gpu Rendering - on ili off?

Neke aplikacije ne podržavaju to i hoće da baguju... Nikad to nisam držao duže od par sati, ali osećam "smoothness" kada ga upalim... Probaj, pa vidi kakav uticaj ima na bateriju, pa čisto iznesi rezultat :)

Tnx... Upalio, pa cu testirati...

Meni je bilo na on pa mi se pojavio crveni okvir oko ekrana i treptao je kad se pale aplikacije..

@jso pribaj ovo settings>accessibility>enhance web accessibility>not allowed

Meni je bilo na on pa mi se pojavio crveni okvir oko ekrana i treptao je kad se pale aplikacije..

I meni se to desavalo pre... Sad upalio, nema... A evo cackam fon sat vremena, za sada skroz ok i smooth...

Ne znam sta sam uradio da zabagujem counter, ali posle flesovanja llc, perseusa i phillza u dlmodu stoji i dalje official, official :D

Znam ja.... Kada se samo setim šta sam sve radio da vratim sve na official, te flešuj stock, te formatiraj sd, te wipuj sve i svašta....

Na kraju se ispostavilo da je kombinacija: ICS bootloader + Triangle Away 2.37 (samo ta verzija, nikako novija) perfektna. Najnoviji Triangle Away 2.50 i 2.55 ne rade kako treba sa ICS bootloaderom...

Moze jedna mala pomoc.Imam s3 sa telenora sim free.Sada imam android verziju 4.1.2 i dobio sam info da ima nekakav apdejt pa me zanima sta je to.

@mstevan
Moguce da mi je ics bootloader zabagovao counter, sto je ekstra, triangle mi i ne treba vise :D

Čovek reče da je trenutna verzija 4.1.2 tako da nije aziriranje sistema.

Izašao paranoid 299 za s3 u beta verziji...
To je 4.2
Fale neke stvari sa 254 ali ce ispeglati:sly:

Ima li neki stabilan MIUI rom za s3 i jel probao neko?

Ima na miui android samo nisam siguran da li je bezbedan po pitanju sds i exynos buga. Ako bi mogao da se upari sa siyahom npr trebalo bi da je bezbedan.

^ skines miui luncher nova verzija radi ko sat =] Bar ja volim miui samo zbog tema :)

Moram da primetim da je na rootboxy znatno manji lag kod otvaranja messagea i phonea

Pa to nije Samsung stock, naravno da je brze...

Izbegavam jkaya zato sto mi zezne sat na lockscreenu a mnogo mi se svidja onaj default samsungov. Sad trenutno setam po aokp romovima da vidim kako napreduju.

Ranije verzije aokp su isto imale lag iako nisu samsung stock

^^^ pa sa Jkay Deluxe Settings podesavas sve vezano za njegov framework, pa izmedju ostalog biras i koji hoces locksreen ;-)

Nazad
Vrh Dno