Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Prva dva slova oznacavaju region.. XX je evropa.. Dalje je godina, mesec i verzija.. Neke verzije bolje rade na odredjenim mrezama, tj prebacivanje 2g/3g/edge..

Pa kao trebalo bi najnoviji sa xx prefiksom ali ne mora da znaci.... Menjaj modem samo ako imas problema

Kad se ode na "Panel sa obavestenjima" zabode telefon na par min i izadje ovo

...ne znam da li drugi imaju ovih problema...

Jel se nekom dešava da ponekad kada otključava ekran na trenutak se pojavi blue screen?
Ja sam na ovom nemcu ali desavalo mi se ranije i na onom leaked.

Poslednja izmena:
Kad se ode na "Panel sa obavestenjima" zabode telefon na par min i izadje ovo

...ne znam da li drugi imaju ovih problema...

Ja sam imao taj problem sinoc, nisam imao vremena da se mnogo pozabavim prolemom.Mislim da je problem jkay.Ako danas imam vremena ubacicu rom, modove i Vertu temu, bez jkay-a.

Ljudi, da li je moguće da imam 10 dana star SIII i da su mi se pojavile sitne ogrebotinice na displeju od brisanja isključivo pamučnom ili magičnom krpom koje se vide pod određenim osvetljenjeim i pod određenom uglu. Ovo je kao gorilla glass?

Mnogo ga lickas, ne valja to :p

Od brisanja krpicom ne verujem, osim ako to brisanje nije bilo kao poliranje.

Od brisanja krpicom ne verujem, osim ako to brisanje nije bilo kao poliranje.

Pa dobro, znamo šta je poliranje. Samo brisanje od otisaka prstiju. Na kraju krajeve da li je ovo zaista staklo ili neka plastika koja ima karakteristike stakla?

^^
Ako na ekranu imas sitnu prasinu i pesak kad brises krpom i malo pritisnes eto ti ogrebotine. Pre brisanja bi trebalo oduvati cestice ili skupiti krpom bez brisanja.
A veruj mi peska ima svuda oko nas - u vazduhu pored puta i gradilista u dzepovima...

Poslednja izmena:
stigao 4.1.2 na telenor, multi window ekstra :)

Poslednja izmena:
+1
...drzao ga u potpuno Praznom dzepu! Posle 5 dana ekran izgreban :wall:

Koliko znam ekrani uopšte ne brišu se sa magičnom krpom i mikrofiberom. Pogotovo se ne trlja.

Nece Wertova tema na NeatLite v1.2 + Aroma v1.2. Zakuca na Samsung logou pri podizanju...

stigao 4.1.2 na telenor, multi window ekstra :)
Nije samo na VIP, MTS i Telenor su isti:
1.png

2.png

Čime se onda brišu, pamukom?

Maramicama za brisanje lcd-a ili optike. Ako koristiš krpu više puta, pogotovo te što hvataju nečistoće kad tad ce upasti nešto dovoljno tvrdo da ostavi ogrebotinu. Naravno za ekran telefona ne treba biti baš tolika picajzla. Majica je svim ok.
Cenim da si znao ovo al' po običaju voliš da bocneš.

Ja nisam znao ali znam da za s2 nije trebala nikakva specijalna krpa. Koristio sam I dzemper I farmerke I sta mi se naslo pod ruku :)

Čim sam video ekran na s3 ja sam kupio foliju smrdljivu...I na toj istoj foliji sada vidim mikroogrebotine iako vodim računa VEOMA. Takoooo da predlažem da svi zalepite najlon preko da se posle ne nervirate...
Čak i ona od 200 dinara radi posao...mada se mislim da nabavim neku CURVED koja pokriva ceo ekran... Imaju one Steinheil koje prekrivaju skroz do ćoška...

E pa ja sam pre SIII imao Iphone 4s. I brisao sam ga čime sam stigao. I ispadao mi je i sve... i nisam imao nijednu ogrebotinu pa čak ni mikro...

Njegova tema je u aromi. Uradi reflash roma bez wipe, restartuj i flešuj aromu pa izaberi njegovu temu

Jel ce mi ostati u tom slucaju blue circle battery?

Rom ti je inace za sada extra! Samo si mogao da stavis opciju da sat moze da se postavi po sredini displeja

Nazad
Vrh Dno