Imas tu mogućnost u jkay frameworku...
Koliko ja znam, nemaNeko je rekao da ima bagova taj jkay ili nema?
Ako izabereš jkay ali domination temu onda nemaš mogućnost tog biranjaSale, jesam li ja lood ili nešto ne štima:
uopšte nemam opciju da biram:
XXELL5 Aroma Mods v1.2a:
No SMS MMS in Call Log
Call Recording
JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut
JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut + CRT-OFF
23 Stock Themed Toggles
15 Stock Toggles
kao ni baterije?
Hahaha , ja sam kupio za moj odmah zastitnu foliju menjam je na svaka 2 meseca ...
Aj ti lepo uraadi jedan reflash rom-a bez wipe pa proveri. Posle toga flesuj temu iz arome isto bez wipe
moras format system onda. def nesto kod tebe ne stima
Wipe data
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Format system
-sa int sd k neat 1.2
aroma: probao sa stock kernelom, sa siyan; sa modemima: BUELK1, XXDLI5; sa cwm: CWM Touch Recovery v6.0.1.2, CWM Touch Recovery v6.0.1.9; sa svim Bloatware-ima i bez i jednog; ...i sa JB Domination Theme v1.5 + Jkay framework v14.5.4 Panel ne radi, zabode fon na dobra 2-3 min, potpuno crn ekran i izbaci onu poruku. (sa stock temom isecen bar u dial-eru)
Sad sam probao i bez ovih wipe-ova i ista stvar. Ne bih gusio da nisam probao sve moguce i ne moguce kombinacije ali ne vredisamo gledam da li je moguce da samo ja imam taj problem jer vidim ni ovde ni na XDA niko to vise ne prijavljuje, ili ljudi prosto ne podesavaju to?! :trust:
Bilo kako bilo, ostacu na stock temi ma koliko me to bolelojer je rom fantastican a panel po mojoj zelji neophodan! Tebi usvakom slucaju hvala...
preko odina upucaš oficijalni software za telenor.
jeste noob pitanje ali gde se nalazi oficijalni softver za telenor.. ? i da, dobio sam od majke s3 koji je zakljucan za telenor sada radim na njegovom otkljucavanju..cenim da nije toliko teskojos jedno pitanje
kada radim full whipe ,izbrisem celu internu memoriju, na koju foru onda mogu da instaliram costum rom koji je u internoj memoriji kada mob sve obrise. (ovaj deo mi nikada nije bio jasan )
flesnuo bi ovaj saletov rom ali cenim da je lakse se flesne cm10,ili mozda i ne...
p.s. dobio sam otkljucan mobilni iz telenora.. ovo je max cudno.. stavio mts karticu i sljaka![]()
Baterija živi očaj i na 4.1.2.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari