Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Imas tu mogućnost u jkay frameworku...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356707061091.jpg
    uploadfromtaptalk1356707061091.jpg
    42.8 KB · Pregleda: 197
Sale, jesam li ja lood ili nešto ne štima:
uopšte nemam opciju da biram:

XXELL5 Aroma Mods v1.2a:

No SMS MMS in Call Log
Call Recording

JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut
JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut + CRT-OFF
23 Stock Themed Toggles
15 Stock Toggles

kao ni baterije?

Neko je rekao da ima bagova taj jkay ili nema?
Koliko ja znam, nema

Sale, jesam li ja lood ili nešto ne štima:
uopšte nemam opciju da biram:

XXELL5 Aroma Mods v1.2a:

No SMS MMS in Call Log
Call Recording

JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut
JB Lockscreen + Phone & SMS Shortcut + CRT-OFF
23 Stock Themed Toggles
15 Stock Toggles

kao ni baterije?
Ako izabereš jkay ali domination temu onda nemaš mogućnost tog biranja

Znači mi sa Vipa opet poslednji dobijamo update.

neat 1.2 + aroma sa vertovom temom jkay -ne moze da se otvori panel sa obavestenjima

neat 1.2 bez arome sa samo vertvom temom -opet ne moze da se otvori panel sa obavestenjima...

neat 1.2 + aroma sa stock temom ne vidi se kompletan bar

Aj ti lepo uraadi jedan reflash rom-a bez wipe pa proveri. Posle toga flesuj temu iz arome isto bez wipe

Sale, ukoliko hoću da promijenim nešto, npr. Lockscreen, ili toggles ili nešto treće iz arome, kako idem- reflash samo arome pa biram nove opcije ili wipe pa rom pa aromu?

ako si instalirao jkay ili domination temu, reflash rom-a bez wipe, restart pa flesuj aromu opet

Potrebna mi je pomoć oko novog update. Telefon sam root-ova i instalirao CWM 6.0.1.9 . E sad, ne mogu da uradim OTA update pošto mi prijavljuje modifikovan softver. Probao sam sa Triangle Away da resetujem counter ali neće da ga resetuje, stalno ostane na 1. Inače ROM je stock telenor 4.1.1. Kako da "vratim" telefon na fabričko stanje?

danas sam (neocekivano) dobio od telenora zvanicni update na 4.1.2 ... update je bio ~170MB ... zadovoljan sam.. koliko vidim, novi firmware je od 10. decembra 2012. godine...

kakvu reputaciju ima u zajednici? naravno radi se o originalnom samsung firmware-u.. nikakve cooked varijante (jos uvek)

Ja sam vam pricao da mi je onaj "ludak" Jkay rekao da je sredio dialer a vi mi ne verujete. Ne mislim nista lose sa ovim "ludak". Jednostavno covek je genije i smrad istovremeno.
otvara dialer trenutno sada. ko je flesovao iz arome jkay i ima njegovu aplikaciju moze lako da podesi

moras format system onda. def nesto kod tebe ne stima

Wipe data
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Format system
-sa int sd k neat 1.2

aroma: probao sa stock kernelom, sa siyan; sa modemima: BUELK1, XXDLI5; sa cwm: CWM Touch Recovery v6.0.1.2, CWM Touch Recovery v6.0.1.9; sa svim Bloatware-ima i bez i jednog; ...i sa JB Domination Theme v1.5 + Jkay framework v14.5.4 Panel ne radi, zabode fon na dobra 2-3 min, potpuno crn ekran i izbaci onu poruku. (sa stock temom isecen bar u dial-eru)

cist neat 1.2 (sa wipe-ovima i bez) i samo Vertova tema i isto bag...

Sad sam probao i bez ovih wipe-ova i ista stvar. Ne bih gusio da nisam probao sve moguce i ne moguce kombinacije ali ne vredi :( samo gledam da li je moguce da samo ja imam taj problem jer vidim ni ovde ni na XDA niko to vise ne prijavljuje, ili ljudi prosto ne podesavaju to?! :trust:
Bilo kako bilo, ostacu na stock temi ma koliko me to bolelo :( jer je rom fantastican a panel po mojoj zelji neophodan! Tebi usvakom slucaju hvala...

Poslednja izmena:
Wipe data
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Format system
-sa int sd k neat 1.2

aroma: probao sa stock kernelom, sa siyan; sa modemima: BUELK1, XXDLI5; sa cwm: CWM Touch Recovery v6.0.1.2, CWM Touch Recovery v6.0.1.9; sa svim Bloatware-ima i bez i jednog; ...i sa JB Domination Theme v1.5 + Jkay framework v14.5.4 Panel ne radi, zabode fon na dobra 2-3 min, potpuno crn ekran i izbaci onu poruku. (sa stock temom isecen bar u dial-eru)

Sad sam probao i bez ovih wipe-ova i ista stvar. Ne bih gusio da nisam probao sve moguce i ne moguce kombinacije ali ne vredi :( samo gledam da li je moguce da samo ja imam taj problem jer vidim ni ovde ni na XDA niko to vise ne prijavljuje, ili ljudi prosto ne podesavaju to?! :trust:
Bilo kako bilo, ostacu na stock temi ma koliko me to bolelo :( jer je rom fantastican a panel po mojoj zelji neophodan! Tebi usvakom slucaju hvala...

Formatiraj internu memoriju i externu sd. Ima neka sitnica koja j***.

preko odina upucaš oficijalni software za telenor.

jeste noob pitanje ali gde se nalazi oficijalni softver za telenor.. ? i da, dobio sam od majke s3 koji je zakljucan za telenor sada radim na njegovom otkljucavanju..cenim da nije toliko tesko :D jos jedno pitanje :D kada radim full whipe ,izbrisem celu internu memoriju, na koju foru onda mogu da instaliram costum rom koji je u internoj memoriji kada mob sve obrise. (ovaj deo mi nikada nije bio jasan ) :D flesnuo bi ovaj saletov rom ali cenim da je lakse se flesne cm10,ili mozda i ne...

p.s. dobio sam otkljucan mobilni iz telenora.. ovo je max cudno.. stavio mts karticu i sljaka :D

Poslednja izmena:
Zasto kad kliknem na update izbaci mi ovo..? Nije rutovan tel..zadnji update na 4.1 1 je prosao normalno na vipu.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356731837317.jpg
    uploadfromtaptalk1356731837317.jpg
    68 KB · Pregleda: 252
Da li neko ima problem da zamjeni ili uopste pomjeri dock ikonice? Moje se ne micu kad ih pokusam selektovati...

jeste noob pitanje ali gde se nalazi oficijalni softver za telenor.. ? i da, dobio sam od majke s3 koji je zakljucan za telenor sada radim na njegovom otkljucavanju..cenim da nije toliko tesko :D jos jedno pitanje :D kada radim full whipe ,izbrisem celu internu memoriju, na koju foru onda mogu da instaliram costum rom koji je u internoj memoriji kada mob sve obrise. (ovaj deo mi nikada nije bio jasan ) :D flesnuo bi ovaj saletov rom ali cenim da je lakse se flesne cm10,ili mozda i ne...

p.s. dobio sam otkljucan mobilni iz telenora.. ovo je max cudno.. stavio mts karticu i sljaka :D

Full wipe se odnosi na:
-Wipe Cache
-Wipe Data/factory reset
-Wipe Davlik cache

Opciono na nekim telefonima treba i
-Format system
-Format preload

Tako da ti rom ostaje na internoj memoriji posto nju nebrises

razumem ja to.. ali da li postoji na androidu full whipe tipa mi pobrise bas sve ko da si ga kupio.. ciljam da kada to uradis onda preko odina moras flesujes neki firmware ? izvinjavam se na noob pitanjima :D:D to su neke stvari koje su mi nejasne iako vise manje sve povezujem..

Da kad flashujes preko odina firmware i koristis pit file tad prebrise sve. Inace ako samo flashujes software nebrise podatke sa interne memorije.

Sa ovim brises sve sa interne memorije:

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356741617366.jpg
    uploadfromtaptalk1356741617366.jpg
    75.3 KB · Pregleda: 215
Stigao jutros 4.1.2 na Vip (plavi).
Nije lose :)

Da jutros i meni stigao vip update.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356773474505.jpg
    uploadfromtaptalk1356773474505.jpg
    67.4 KB · Pregleda: 153