Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Opet ostaje "budan" previše, guta bar procenat po satu bez uključenog wifi-a. Sa uključenim ode I 20% preko noći.

Iste aplikacije imam kao I na 4.0.4, probah I da isključim Google Now, location sharing..ma jok, opet se budi.

Btw sa updateom došao i Chrome i ne može da se obriše naravno(50+mb).

Poslednja izmena:
jutros ubacio 4.1.2 preko odina, skinuo fw sa sammobile-a. znatizelje radi, da li moze neko da postavi sc ko je update dobio od telenor-a?

Screenshot_2012-12-29-11-27-20.png

Opet ostaje "budan" previše, guta bar procenat po satu bez uključenog wifi-a. Sa uključenim ode I 20% preko noći.

Iste aplikacije imam kao I na 4.0.4, probah I da isključim Google Now, location sharing..ma jok, opet se budi.

Btw sa updateom došao i Chrome i ne može da se obriše naravno(50+mb).

to i meni nije jasno za chrome, jel to samsung prihvatio chrome kao default browser ili sta? koja je spika zna li neko?

inace to za bateriju kod mene ne moze biti dalje od istine... baterija je super na 4.1.2, jeste da sam ja pogasio sve i svasta ali tako sam furao i 4.1.1 pa je susio bateriju...

Poslednja izmena:
Jim9 što ne instaliraš bbs, pa vidiš šta ti jede bateriju... Preko noći (7-8 sati) ako je uključen net + sync ne bi trebalo više od 5-6% da skine, a ako je uključen airplane mod onda oko 1-2%

Sačekaću da okrene jedan ciklus pa ako bude isto videću na bbs šta zeza.

Wipe data
Wipe cache
Wipe dalvik cache
Format system
-sa int sd k neat 1.2

aroma: probao sa stock kernelom, sa siyan; sa modemima: BUELK1, XXDLI5; sa cwm: CWM Touch Recovery v6.0.1.2, CWM Touch Recovery v6.0.1.9; sa svim Bloatware-ima i bez i jednog; ...i sa JB Domination Theme v1.5 + Jkay framework v14.5.4 Panel ne radi, zabode fon na dobra 2-3 min, potpuno crn ekran i izbaci onu poruku. (sa stock temom isecen bar u dial-eru)

cist neat 1.2 (sa wipe-ovima i bez) i samo Vertova tema i isto bag...

Sad sam probao i bez ovih wipe-ova i ista stvar. Ne bih gusio da nisam probao sve moguce i ne moguce kombinacije ali ne vredi :( samo gledam da li je moguce da samo ja imam taj problem jer vidim ni ovde ni na XDA niko to vise ne prijavljuje, ili ljudi prosto ne podesavaju to?! :trust:
Bilo kako bilo, ostacu na stock temi ma koliko me to bolelo :( jer je rom fantastican a panel po mojoj zelji neophodan! Tebi usvakom slucaju hvala...

I ja sam prijavio isti problem.Odmah sam vratio stari rom,kod koga sve funcioniše.Nemam strpljenja da istražujem,gde je greška.Rom ima potencijala,ali je sa greškom.Vidi da li je Vertu ili jkay.

I ja sam prijavio isti problem.Odmah sam vratio stari rom,kod koga sve funcioniše.Nemam strpljenja da istražujem,gde je greška.Rom ima potencijala,ali je sa greškom.Vidi da li je Vertu ili jkay.

Prvo da razjasnimo, kakve veze ima rom sa temom, dal ona bila vertova ili od jkay. Ako sve radi lepo bez teme a posle flesovanja iste ne radi, stvarno ne razumem tvoj zakljucak.
To je pod 1 a pod 2 ja nikoga ne teram niti molim da ubaci moj rom pa necu ni tebe Tasicu. Vidim da mi je velika greska sto sam uopste i poceo sa s3 da se zezam. Brdo bugova koje treba resiti pa jos i tudje greske. Ok, u ovom slucaju je to Viktor pa ne mogu da mu zamerim, ali ima dosta njih koji nisu Viktor

Evo, nasao sam problem, kome treba neka flesuje ovo bez wipe:
http://depositfiles.com/files/zvcuy3b5q

Ja sam bio jasan,rom je dobar.Nisam imao strpljena da ga probam sa drugim temama.Problem postoji i ne treba zatvarati oči pred tim.Mislim da ponovno flešovanje nema efekta i da treaš da ideš sa suvim romom,bez vertu-teme i bez jkay-a.
Dopuna:evo,ja ću večeras da flešujem ponovo tvoj rom,sa modovima iz arome,ali sa doggy temom.Neka neko drugi uzme drugu temu,pa se sutra vidimo na forumu.
Nema razloga da se ljutiš,uradio si dobar posao,ali treba da se vidi kako sve funkcioniše i sa drugim temama.Vidi kako radi grk,tvorac omege.On da svoj rom (bez ikakvih dodataka) i ima gomilu saradnika,koji odrađuju ostatak posla,što mu dođe,kao šlag na tortu

Poslednja izmena:
Flashnuo sam neat lite i uz kombinaciju sa apex launcherom kliza ko nenormalan. Jedino me apex malo zeza ponekad kada izadjem iz neke aplikacije vrati mi na tw launcher. Elem hteo bih da izbacim dropbox i groupcast. Jel to izvodljivo prostim izbacivanjem apk ova pomocu root explorera ili mora da se removuje titanijumom.

instalirao sam preko odina novi telenor update skinut sa sammobile.. oko 700mb-a je. no nema bar-a sa notifikacijama nema caller id tj ne mogu uopste da se javim kad me neko zove jer ne izbacuje nista samo zvoni..
imao li je neko slicne probleme sa time?

Ja sam bio jasan,rom je dobar.Nisam imao strpljena da ga probam sa drugim temama.Problem postoji i ne treba zatvarati oči pred tim.Mislim da ponovno flešovanje nema efekta i da treaš da ideš sa suvim romom,bez vertu-teme i bez jkay-a.
Dopuna:evo,ja ću večeras da flešujem ponovo tvoj rom,sa modovima iz arome,ali sa doggy temom.Neka neko drugi uzme drugu temu,pa se sutra vidimo na forumu.
Nema razloga da se ljutiš,uradio si dobar posao,ali treba da se vidi kako sve funkcioniše i sa drugim temama.Vidi kako radi grk,tvorac omege.On da svoj rom (bez ikakvih dodataka) i ima gomilu saradnika,koji odrađuju ostatak posla,što mu dođe,kao šlag na tortu

Nije stvar flesovati rom pa jednu temu pa drugu preko nje ili jedan mod pa drugi preko njega. Kako misliš da doneseš sud tako? Da bi rom bio kompatibilan sa temama ne treba menjati u njemu ni jedan apk a ja nisam menjao. Tako da sve zavisi od temera kako će napraviti temu. U ovom slučaju ti ces flesovati moj rom pa preko njega neki mod ili temu iz arome pa preko toga opet drugu temu? Zar nije bolje rom pa temu i kraj. Eventualno posle toga se uradi neki mod na već temiranoj aplikaciji.
A i ne ljutim se baš, nego eto planem malo jer se baš potrudim da napravim dobar rom i onda ti dođeš sa onom rečenicom :p

Moram se sloziti ne mogu se ljudi zaliti na ROm ako neki mod ne radi na njemu. Zamislite da se neko zali proizvodjacu automobila sto nije mogao da nabudzi neki spoiler koji je napravio neki mile iz krnjace.

AAAA izludjuje me ovo jel mogu da izbacim tw launcher sad kada sam stavio APEX stalno smi se vraca na TW kad izadjem iz nekog programa

Pa postavi da ti je Apex default launcher...

Nije stvar flesovati rom pa jednu temu pa drugu preko nje ili jedan mod pa drugi preko njega. Kako misliš da doneseš sud tako? Da bi rom bio kompatibilan sa temama ne treba menjati u njemu ni jedan apk a ja nisam menjao. Tako da sve zavisi od temera kako će napraviti
temu. U ovom slučaju ti ces flesovati moj rom pa preko njega neki mod ili temu iz arome pa preko toga opet drugu temu? Zar nije bolje rom pa temu i kraj. Eventualno posle toga se uradi neki mod na već temiranoj aplikaciji.
A i ne ljutim se baš, nego eto planem malo jer se baš potrudim da napravim dobar rom i onda ti dođeš sa onom rečenicom :p

Upravo tako.Rom pa tema i modovi po mom izboru ali ne iz tvoje arome vec pojedinacno (imam ih uglavnom sve)

Sale samo da javim utiske o XXELL5 NeatRomLite.
Turio na dva S3 i oba evo vec par dana rade kao leptiri.
Svaka cast majstore, samo tako nastavi.
Hvala.

Upravo probah omega rom ali smara ovo instaliranje preko arome. Vise mi odgovara kad je rom klot instaliras lepo a posle ko hoce neka se bakce sa aromama. Sta je jos vredno isprobati da popunim vreme do Izlaska ultra lite-a(nadam se danas :p)

:whip:
Ultra Lite!!!
Sale to se trazi, videces niko ti nece koristiti lite vise...

Obećao sam da se javim sa utiscima o Neet-romu,sa Doggy-temom.Posle instalacije roma,a odmah zatim i teme,prvo što sam probao da uđem u panel sa obavešenjima,oćeš,ne može,crn ekran duže od jednog minuta,morao sam da restartujem tel.Zatim sam instalirao LL5_FixedDominationDisplayFC,panel je proradio,posle toga nisam mogao da uđem u podešavanje efekta mastila na zaključanom ekranu,pa sam instalirao nkEffect_S3_16_ink_color_XXELL5.Proradilo je,ali posle ponovo nisam mogao da uđem u panel.Sledi ponovna instalacija LL5_FixedDominationDisplayFC,posle čega je sve profunkcionisalo.Zatim slede sledeće instalacije:mod 3 lockscreen+Torch+and other new,LL5_Vr_CallRecForV1.2aThemed,LL5_Vr_NoIncreaseRingForV1.2aThemed i TransAccuWeather.Sledi vraćanje svih mojih programa i podešavanja uz pomoć Titaniuma.Sada sve funkcioniše i radi ko sat,bez ikakvih problema,brzo i tečno.Sve u svemu sat i po posla,ali posle toga zadovoljstvo je koristiti ovaj rom.Slede neka sitna podešavanja,zatim bekap svega,odlučio sam da koristim saletov rom duže.Hvala.

Hvala Tasicu. Sad vidiš kako je meni, nekada i po 50 puta flešujem nešto da bi rešio tudje greške.
Možda si ti i u pravu, izbacim rom i *** se, rešavajte sami probleme ili sa vašim temerom.
To sa toggles i crnim ekranom me je tako nerviralo da sam skinuo wanamov rom pa probao, isto se dešava, skinuo od mikea rom, isto, sve to puta 3 flesovanja...
Uzas

@ vertumus
ja imam instaliran: XXELL5_NeatROM_Full - XXELL5_Aroma_v1.2a i JB Domination v1.5 JKAY LK4_LKC_LL4_LL5 GT-I9300 UNIVERSAL
jel ovo tvoje samo instaliram preko sa Wipe cache - Wipe dalvik cache i to je to ili trebam jos nesto drugo da radim?

Instalirao Neat LL5 lite ... Dobija se FC kada pokusam da editujem lockscreen shortcuts...

Nazad
Vrh Dno