core.graphics
Slavan
- Učlanjen(a)
- 16.09.2006
- Poena
- 390
znaci da ne pokushavam, ok!
valjda cu se nvici.....
valjda cu se nvici.....
17.12.2012. - v1.4.4
- support for Jelly Bean (Android 4.1.2)
- fixed find on page in browser
- fixed notification layout in statusbar
- minor changes
- fixes/improvements
Nije to ni g od gorile. Da je barem kao na s2... Stvarno mi nisu jasni ti kinezi, umesto da sve bude bolje od prethodnika oni...
Dialer problem, lošiji zvučnik, lošije staklo... Sve glavne stavke ali je zato važno da imamo mw, smart stay i ostale gluposti
Nije to ni g od gorile. Da je barem kao na s2... Stvarno mi nisu jasni ti kinezi, umesto da sve bude bolje od prethodnika oni...
Dialer problem, lošiji zvučnik, lošije staklo... Sve glavne stavke ali je zato važno da imamo mw, smart stay i ostale gluposti
GG2 je losije od GG1 po iskustvima mnogih ljudi. Iako se reklamira kao bolje, a tanje - na kraju je ispalo da je gore nego GG1 ... To smo cak i zakljucili na Asus Infinity Pad thread-u...
Шта фали звучнику?
Koja je fora sa Siyah kernelom u odnosu na stock,vidim vecina njega ubacuje?
ne znam dal sam ja tripujem ali cini mi se da je ovaj "nemac" I9300XXELL5 popravio dialer i message lag, jel probao jos neko?
a i izuzetno je gladak, nije da prethodni "poljak" nije bio gladak ali imao je povremena stucanja... ajde utisci!
18.12.2012. - v1.4.5
- support for Jelly Bean (Android 4.1.2)
- minor changes
- fixes/improvements
Ae javi kakvi su utisci da ne ubacujem za dz..![]()
@cveka, pokušaj sa Settings > Applications manager > Messaging > Clear data
+1Nije samo dual boot.Ima brojna poboljsana,bolji zvuk,mogucnost OK preko stweaks-a,bolji MTP drajveri (povezivanje i prenos podataka sa PC-em) i jos mnogo toga.Odavno koristim dual boot.Jedan rom,koji je primarni i podesen po mom meraku,a sekundarni menjam i isprobavam razne romove,kad imam vremena.Bitno je reci da ne postoji razlika u brzini rada roma,bilo da je prim.ili sec.Probao sam vise puta isti rom i kao prim. i kao sec.Sto se tice kvaliteta zvucnika,stvarno je ocajan,ali ko jos slusa muziku sa telefona na zvucniku.Sa dobrim sluskama i podesavanjima u stweaks-u dobija se mnogo bolji ton nego sto ima jabuka.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari