Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

JELLY BEAN DOMINATION v1.4.2 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

13.12.2012. - v1.4.2 (4.1.2)
JB Domination v1.4.2 LK4_LKC UNIVERSAL

CHANGELOG

13.12.2012. - v1.4.2
- support for Jelly Bean (Android 4.1.2)
- minor graphical changes in framework
- minor layout changes in statusbar
- fixes/improvements

SOUL BOUND v2.3
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

Cheers
Vertumus

JELLY BEAN DOMINATION v1.4.3 GT-I9300

Guys, please consider a small donation as appreciation for my hard work. I am doing this at very professional level, spending endless hours and days, so few pizzas and beers would mean much to me.

Thank you in advance.

14.12.2012. - v1.4.3 (4.1.2)
JB Domination v1.4.3 LK4_LKC UNIVERSAL

CHANGELOG

14.12.2012. - v1.4.3
- support for Jelly Bean (Android 4.1.2)
- minor changes
- fixes/improvements

SOUL BOUND v2.3
XHDPI RESOLUTION (SAMSUNG GALAXY S III)

1iohtu.png

2ikzls1.png

2exq4np.png

Cheers
Vertumus

re

Kako nabaviti Rock oklop i koja je najbolja zastitna folija u svetu za s3???

Ne postoji najbolja folija na svetu... Koja glupost... Sve zavisi od tebe, kad ti padne fon ni 10 najboljih folija na svetu te ne bi spaslo...

Nešto trenutno što znam da valja je original zagg invisible shield... Imaš na njihovom sajtu.

Rock quicksand - amazon ili ebay

Moze li se negde kupiti zadnji poklopac za S3? moj se izgrebao kolko tolko pa bih hteo da ga zamenim..

Vidjao sam na kp sajtu da prodaju kao original poklopce baterije za 1500 din. Original nije sigurno za te pare. Mozes da pozoves i BG Elektronik, oni sigurno imaju original ali ce verovatno i cena biti da se smrznes ;)

Gizmo se javio jedini za testiranje NeatROM-a. Ako još neko želi neka se javi na pm. Večeras uplodujem prvu verziju

Ma kako napokon? Mnogo je to vremena da sam radim na 2 modela. Jedino da dam otkaz pa da se posvetim samo ovome :d

Šalim se malo Sale, znam da ima posla, nego si nam obećao Neat još pre nekog vremena, nestrpljivi smo :)

S3, stock 4.1.2, kernel Siyah.

Neko je pitao za poklopac baterije (ili ledja telefona) a i mnogima ce znaciti ovaj info. Danas sam zvao BG Elektronik i imaju ga na stanju a kosta samo 1600 dinara. Bas sam bio prijatno iznenadjen cenom za original jer po oglasima traze 20 eur za neke kineske kopije koje ko zna kako i nalezu na telefon.
Sad moze i da se grebe ;) ... posle par meseci kupis nov poklopac i opet imas nov telefon jer se u principu on najvise grebe.

Najviše se grebe kamera koja najviše štrči...

Najviše se grebe kamera koja najviše štrči...

Jest' vala. Pogotovo onaj okvir kamere. Ali i samo staklo. Ja i dalje ne stavljam ništa od zaštite, ali su ogrebotine vidljive. Doduše te na staklu zaista ne utiču na kvalitet fotografija, nema nikakvih tragova na fotkama niti prelamanja svetla. Ali opet, da se grebe, grebe se. I to se ne može srediti promenom zadnje maske.

Ja koristim rock oblogu i neku drljavu foliju... Nekako mi ova gorilla deluje slabo za razliku od one na s1 i s2

Ja koristim Teracell foliju ali me nervira sto ne pokriva celu povrsinu, nekako su je skratili sa svih strana. Cuo sam da ima i folija koje pokrivaju skoro celo staklo pa cu sledeci put potraziti nju.

pojavila mi se neka mala crtica 7-8mm na ekranu , ima li neko iskustra sa onom polish pastom displex, jako jako plitka ogrebotina... nego ne znam dal moze da pomogne ta pasta i dal da jurim uopshte...

Meni se takodje pojavila ogrebotina,posle svega par nedelja od kako sam kupio telefon... Znam da je sve od slucaja do slucaja ali na S2 boga mi posle skoro godinu dana nisam imao ni tackicu.
Ne bih te savetovao da pokusavas sa tim pastama :(
Ja sam se pomirio sa cinjenicom tako da je sada,posle visemesecnog koriscenja,vise uopste ne primecujem :)
Znam da je drug pokusavao time da oporavi ekran (doduse bese to neka nokija,poodavno) ali ga je samo jos vise usr'o :)

meni se isto malo izgrebalo staklo na kamerici pozadi, i ponekad ima problem sa autofokusom.. gledao sam na netu da neki likovi skidaju staklo sa unutrasnje strane metala i ciste kameru jer im upada tu prasina, al jbm li ga.
Verovatno u BG Elektroniku imaju i to staklo za neke male pare, ako ne odem lepo kod nekog stakloresca da vidim dal moze da pomogne :d

Kupio sam si delti u samsungovoj radnji na spratu super futrole za s3, samsungov slim cover. Odličan je, neka mekša plastika, nije kao silikon ali je mnogo tanja. Košta 1790 a dobijaju se dvije u pakovanju. Svijetlo plave boje su i imaju male šare pozadi , da ne budu klizave. Ja imam bijeli aparat pa su ipak ok, na internetu sam vidio da imaju potpuno providne, za bijeli.

Vrh Dno