Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Moze tako, slobodno ga pregazi. Ima brandiranih gluposti ali sam ih za 2 minuta ocistio sa tb.

Instalirao sam 4.1.2 Rusija...Osim nekog bloatvera primetan je i brzi ulazak u DAJLER I KONTAKTE SA SVE SMS-om!!!

^^^ Trebalo bi da je : I9300XXELL4_I9300QXEELL1_SER

Pozdrav svima. Imam čudan problem, na sms ikonici counter ispisuje 1 (indikaciju kao da imam jednu neprocitanu poruku), ali sve sam pokušao, čak sam i svih >15000 sms-a obrisao :)) ali i dalje stoji 1 :(
Jednostavno blokirao na "keca" i sada kada dobijem nove poruke, stoji uvek samo 1 :banghead:

Pogledaj da nemas neku neprocitanu poruku snimljenu na sim kartici.

Pozdrav momci. Kako sam posnao vlasnik ovog telefona imam 2 pitanja. Na njemo je android 4.0.4. Ali nigde nama opcija software update u settingsima. Zašto nema ove opcije u settingsima. Ja sam na VIP mreži pa da li je VIP uopšte pustio update. Takođe u Google Plat Storu nema da se skine tapatalk. Telefon koji ja imam je sa Orange mreže pa ne znam ima li to ikakve veze. zašto ako telefon ima 1gb rama prikazuje 779 mb. imam dosta pitanja ali su mi ova neka od klučnih

Poslednja izmena:
Settings - about device - software update.
Tapatalk nema posto mora da se kupi a kupovina iz nase zemlje nije zvanicno podrzana. Moze da se kupi jedino ako rootujes phone i instaliras market unlocker.
Telefon ima 1gb ali od toga deo rezervise system a mislim da deo ide za graficki procesor.

Poslednja izmena:
Valja li ovaj flip cover? 2500din je u samsung shopu. Svidja mi se kako izgleda ali ne znam kakvog je kvaliteta, da li se grebe i sl. Telefon nosim uglavnom u dzepu

Rešio sam. Telefon je Orange i oni su skinuli software update. Tapatalk ima regularan ali na telefonu koji nije orange. Obećali su mi zamenu telefona za onaj koji nije skidan sa mreže.

Valja li ovaj flip cover? 2500din je u samsung shopu. Svidja mi se kako izgleda ali ne znam kakvog je kvaliteta, da li se grebe i sl. Telefon nosim uglavnom u dzepu
Neki moji drugari imaju taj Cover i nisu baš zadovoljni. Ja redovno kupujem sa noreve.com kožne futrolice i super su i najsigurnije su. Čak i da ti padne na beton ne verujem da bi mu išta bilo, plus što su jako fensi ali ako si spreman da izdvojiš 50e i stiže ti DHL-om za 2 do 3 dana i uslugu DHL-a plaća noreva a ne ti. Ja sam raučio sineć i očekujem je u petak.

Rešio sam. Telefon je Orange i oni su skinuli software update. Tapatalk ima regularan ali na telefonu koji nije orange. Obećali su mi zamenu telefona za onaj koji nije skidan sa mreže.

Ja sam ti odgovorio a ti teras po svom. Tapatalk se kupuje i ne mozes videti u playstoru posto nije podrzana kupovina iz nase drzave.
A ako zelis debrandiran phone treba samo da mu flashnesh neki open rom.

Meni je konačno stigao ROCK Quicksand.
Nema šta, ekstra je.

Na kom je smanjen lag za dialer, imenik i poruke najvise, Ruski ili Nemacki?

na oba se oseca poboljsanje, ja sam izabrao nemca mada je razlika u granici placebo efekta, tu su.

jedino sto me nervira kod nemca je sto mi vraca neku update aplikaciju sa orangea, da li da je skidam onom exploit metodom iz TB kad idem na regularan uninstall iz TB posle restarta se vrati...

Skinite wanama lite LL5 njega je totalno ocistio od bloat-a i meni je na ruskom nudio svakakve update-ove iako sam obrisao aplikacije...nije sredjen build.prop pa market lupa...za LL5 ima i JKAY
ckvrlj .... odakle si porucio i koliko te kostala?

nisi me razumeo, ne nudi mi updateove preko playa vec u romu postoji aplikacija koja se zove "Updates" i vezana je za orange mrezu a cemu sluzi ideju nemam... e kad je uninstaliram sa TB i restartujem telefon eto nje opet a sa updateovima sa marketa nemam nikakvih problema...

Ruski rom ima bas gomilu nekog djubreta, ne samo aplikacija (vidljivih) vec i nekih servisa koje nisam do sada vidjao...

7eme2yjy.jpg
uploadfromtaptalk1355986244796.jpg
...izvadim i karticu i dalje sve isto

Ja sam ti odgovorio a ti teras po svom. Tapatalk se kupuje i ne mozes videti u playstoru posto nije podrzana kupovina iz nase drzave.
A ako zelis debrandiran phone treba samo da mu flashnesh neki open rom.

Što se tiče custom ROMova zašto bi to radio. Ja moj iPhone nisam nikad Jailbreakovao a vala neću ni na samsung ta stavljam Custom Open Romove. To može doći u obzir samo i samo ako ne budem rešio problem na regularan način i kao zadnja opcija. Šta to vi dobijate tim open Romovina a da to prethodno nemate po defaultu.

Poslednja izmena:
Pa dobro na kraju koji je rom noviji? Na samfirmware posle nemačkog imaju kolumbijski i ruski pa čak i nemačka imaju dva ali po broju nemački bi trebao da je "noviji".

Koji je najjednostavniji način za trajno otključavanje telefona? Jel' probao neko cellunlocker.net?

Što se tiče custom ROMova zašto bi to radio. Ja moj iPhone nisam nikad Jailbreakovao a vala neću ni na samsung ta stavljam Custom Open Romove. To može doći u obzir samo i samo ako ne budem rešio problem na regularan način i kao zadnja opcija. Šta to vi dobijate tim open Romovina a da to prethodno nemate po defaultu.

Ne moras ti nista sto ne zelis, decko pokusava da ti objasni da je tapatalk program koji postoji samo kao paid app i da ga ne mozes videti na romu koji nije rootavan tako da i ako uzmes telefon koji nema veze sa orange mrezom nema sanse da je na njemu tapatalk ako taj telefon prethodno vec nije rutovan itd itd.

Sto se tice custom ROMOVA razni su razlozi a jedan od njih je bas obrnut od imanja svega po defaultu tj ljudi zele da izbace gomilu default aplikacija koje im ne trebaju.

Nazad
Vrh Dno