Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

^ Nažalost rootovanje nije opcija. To je problem.

U čemu je tačno razlika sa ovim oznakama sem da je jedan za mrežu?
capture.png

Ja ne znam da l' sam ćorav ili glup. Od kad sam stavio "poljaka" ne radi mi automatska sinhronizacija Gmail-a preko mreže (Telenor), samo preko WiFi-ja. :( I blejim u podešavanja pola sata, ne mogu da provalim da li to ima negde da se uključi.

Sto znaci? Ili koji je bolji?

Ubacio sam da probam Germany I9300XXELL4, da li i kod ostalih ima 832MB:
screenshot2012-12-20-22-.png

Ima 3-4 aplikacije uz softver koje sam očistio titaniumom, ne vraćaju se posle restarta. Ima lag i dalje za imenik i manji je za dialer.

Poslednja izmena:
Takav ce ti imenik i ostati samsung ne zna da napravi smooth imenik aplikaciju. Moram da pitam za sta toliko koristis imenik? Ja se ne secam kada sam poslednji put bas usao u aplikaciju, sve obavljam preko dialera.

Ja isto imenik, znaci ne secam se kad sam ga pokrenuo... Uvek ga skidam sa HS-a...

Ako idem u dialer ima još jedan klik više za imenik, lakše mi je kliknuti samo na imenik. Koristim da zovem one koji mi nisu u biranim, treba potrošiti 600min :)

Ne znam meni je lakše u dialeru da ukucam ime nego da vršljam po imeniku :)

A zasto na germany vodafone ima dva puta 4.1.2 I9300XXELL5 I9300VFGELL1

Sad trenutno imam aokp rom jel bezbedno da odma preko sa odinom flesnem neki od ta dva gorepomenuta ranije mi je bio I9300XXDLJ4

Kakav jedan klik više, iz dialer-a se istovremeno pretražuje i imenik i call log.
Ako ulaziš u imenik da bi pozvao nekog samo gubiš vreme.

Za to koristis smart dial.

Nisam refresovao, eto i ja koristim kao i oni, mnogo brze i jednostavnije.

Poslednja izmena:
Ha, i ti si se zeznuo ko ja. Na xda imaš besplatnu varijantu.

Nek popije pivo (al iz prodavnice) :)

Znam da ima za džabe na xda, al' reko da častim čoveka. 2e je smešna para za otključavanje ovakvog telefona. Pa za Nokija kante koje ne vrede ni 50e traže 20-30e za otključavanje..

Sto znaci? Ili koji je bolji?

Ubacio sam da probam Germany I9300XXELL4, da li i kod ostalih ima 832MB:
screenshot2012-12-20-22-.png

Ima 3-4 aplikacije uz softver koje sam očistio titaniumom, ne vraćaju se posle restarta. Ima lag i dalje za imenik i manji je za dialer.

pa znaci da je LL5 dalje u developmentu nego LL4 sto ce ti i samo ime roma reci... dal su te novije promene donele poboljsanje ili nove bagove i probleme to niko nemoze da ti kaze zasigurno jer samsung ne daje changelog, samo te development brojeve... ja uvek instaliram poslednji rom pa ako nesto na njemu "stuca" onda se vracam nazad ili cekam sledeci u zavisnosti koliko je to "stucanje" ozbiljno...

inace kod mene ima 833mb kao i svaki JB... nemam pojma gde taj tvoj pojede mega :D

Poslednja izmena:
Ok. Gladan mališa, hrani se MB :d

Параноид андроид је брутално шашав ром... Има чак и ћирилични фонт на тастатури...И све може да се намести у самом рому без гомиле тема модова и 100 других додатака.

Prilozi

• uploadfromtaptalk1356083856342.jpg
    uploadfromtaptalk1356083856342.jpg
    68.3 KB · Pregleda: 138
  • uploadfromtaptalk1356084003779.jpg
    uploadfromtaptalk1356084003779.jpg
    67.7 KB · Pregleda: 136
Switzerland (Swisscom) - I9300XXELL5 - 4.1.2

Ima Swisscom logo pri paljenju i gašenju telefona kao i pozadinu koju vidite na SS, isto radi kao i Germany - I9300XXELL4 - 4.1.2 koji nema nikakav logo, isto ima ovih 5 app kao na slici od Switzerland (Swisscom).

Vraćam se na Germany - I9300XXELL4, ali predhodno ću da probam novu Omegu v35 :)

inace kod mene ima 833mb kao i svaki JB... nemam pojma gde taj tvoj pojede mega :D
Vratio:

i naravno:

Ko zna kakve su to magije :wave:

Poslednja izmena:
I Germany vodafone ima neke app dodate jel moze to sa root explorerom samo da se izbaci.

Ja da, uvek :)

Може титанијум да брише апликације.

P dobro cu da se isprsim :p a osecam cim ga budem pazario ima da ga izbace sa popustom kao za novu godinu

evo me na putu i upravo sam skapirao da iz ove genericke email aplikacije nemogu da posaljem .pdf attachment jer mi ne dozvoljava da browsujem vec nudi samo gluposti tipa smemo, picture, voice...

jel ja to ne vidim nesto ili je zaista ovakav fail?

Vrh Dno