Ovo je u stvari CRNI ROCK case na plavom telefonu, ne postoje kvalitetnije slike od ovih cak ih i prodavnice koriste:
![]()
![]()
![]()
![]()
ima il neko iz Nis-a da hoce da narucimo ove ROCK Quicksand case for Galaxy S3 ?![]()
Izgleda odlicno ali kapiram da zastita i nije neka..
Izgleda odlicno ali kapiram da zastita i nije neka..
Evo ako nekoga zanima kako izgleda ljubicasti uzivo:
![]()
![]()
![]()
@stevanix, slazem se sa shatroghistro al ako si bas uporan imas u postu #4162
Evo danas kupih foliju i zalepih jer mi se na Gorili pojavila tačkica od ogrebotine ali mi se ovo ne sviđa, previše mutno/šljaštavo za moj ukus, ne verujem ni da ću se navići vremenom i ozbiljno razmišljam da je skinem a zalepio sam je profi.
Zalepio i curi na Xperiji Mini Pro i čini mi se da je kod nje malo bolja situacija tj. manje blješti možda i zbog veličine ekrana pa se manje primećuje.
Jel' ima neka kvalitetnija folija koja će malo manje "ubiti" oštrinu ili je u suštini to ta priča oko folija?
Prvi put sam lepio folije pa isam u toku.
ne zezam sePitao sam u mts-u kad sam uzimao likusa koja mi je prodala ne zna , jedino sto mi je rekla je "Dobijas memorisku karticu ali ona ti ne treba jer telefon ima beskonacno memorije" ( bio sam u soku ) :lupko::lupko: Ko pita ne skita ,necu da sje*em bateriju moram da pitam
![]()
Ajoj, dajte mi posao tamo! Makar cu znati osnovno da objasnim. Kakvi retardi rade kod sva 3 operatera pa to je strasnoNe mora...
A to za "beskonacnu" memoriju je :banghead:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari