Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Dal je moguce da je toliki krsh zvucnik??? A mogli su da se potrude da ubace 2 zvucnika,da radi stereo... Ako je toliko tih zvucnik onda ispada da se vise cuje vibracija ako je telefon na stolu nego ringtone :wall: :crash:

Ma ne nije on toliko loš ali nije ni kao na s2. Možda je malo glasniji ali zvuk nije čist. Kao da je "probio"

Uopste nije los zvucnik.

Poslednja izmena:
Stigao mi je Rock napokon... Donosi mi ortak i vadi dva komada, a ja naručio tri, rekoh da li je moguće... :wall: Mora da vidi gde je taj treći ostao, verovatno u Americi, katastrofa... Da sam bio pametan i naručio kao Emix preko Ebay-a i da mi stigne za 7 dana, umesto toga čekao sam tri nedelje i nisam dobio sva tri case-a, koji lol. Inače pakovanje kao što je ovo Emix slikao, ima nalepnicu kao njegova kutija levo, zašto mu je različita nalepnica na drugoj nisam siguran, meni je ista na obe.

img0868.jpg

Inače, Rock naleže savršeno dobro i na dodir je zaista fenomenalan, ne može biti bolje od ovog. Sada nema mašćenja zadnje strane i klizavosti telefona, plus smo prekrili njenu ružnoću :D

img0880.jpg

Sajlonac, ako nisi već uzeo Rock negde drugde, šta da ti kažem, dule2303 se javio ranije bio.

Opusteno... Samo mi odgovori na onaj pm za tv sto sam te pitao pre neki dan,da ne otvaram temu bezveze.

@Gizmo Prave se i u Kini a i u ostalim zemljama valjda. Moj je jedan crni drugi sivi prvi je iz Kine dok na drugom sve pise na Engleskom jeziku i nema onu nalepnicu sa koje se izgrebe emulzija da bi se otkrio kod za proveru na Rock sajtu.

Vidim da i na Amazonu ima ova pozadina Rock i moze u kombinaciji sa zastitnom folijom oko 30$ je..jel amazon prima nasu visu virtuon?

Samo da se pohvalim, od danas vlasnik S3 pebble blue :)

Naravno, odmah je pao root:-D

Nekako mi je mnogo lakše sada podići telefon sa stola, više se ne plašim da mi ne isklizne iz ruke i sam utisak držanja telefona je mnogo bolji, ovaj materijal je stvarno fenomenalan. Kao što reče Emix, stvarno bi trebalo da prave originalne poklopce od ovakvog materijala :)

Inace da vam se "pohvalim" da mi je tel skroz izubijan,a poklopac oguljen.i sve to sam uspio za samo nesec dana.kako li vu izgurati jos godinu?
Inace slikao bi ali nemam cime..

ti igras fudbal sa tim telefonom? i ja ga imam skoro mesec dana nema tackicu na sebi...

Ni meni nije jasno kako to koristite te telefone :confused:
Nemam apsolutno nikakvu zastitu na telefonu i ne pazim ga nesto narocito a evo nema nikakvih vidljivih ostecenja...
Ok,na poklopcu baterije se vide sitne ogrebotine ali samo pod odredjenim uglom tako da to nije nista,bar meni. Beli s3 je u pitanju.
Verujem da je ROCK savrsen ali kako sam trenutno prepun kojekakvih troskova sto planiranih,sto ne, mozda je i bolje sto su samo dva stigla gizmu :)
U svakom slucaju ako ikada budem kupovao neki case to ce biti svetlo sivi rock.

ima il neko iz Nis-a da hoce da narucimo ove ROCK Quicksand case for Galaxy S3 ?:)

Koliko vama u proseku ode procenata baterije preko noci?

Ja uvek drzim na flight mode preko noci i pojede mozda 2,3%
Nisam nikada bas posebno obracao paznju na to ali znam da je skoro isto kao kada sam ga ostavio.

Poslednja izmena:
Nekako mi je mnogo lakše sada podići telefon sa stola, više se ne plašim da mi ne isklizne iz ruke i sam utisak držanja telefona je mnogo bolji, ovaj materijal je stvarno fenomenalan. Kao što reče Emix, stvarno bi trebalo da prave originalne poklopce od ovakvog materijala :)

Pa rekao sam ;) i meni je mnogo lepsi osecaj sa Rock case-om, ne razumem ovu sljastecu plastiku za koju se Samsung odlucio ali sta je tu je. Od sada kupujem Rock za svaki buduci telefon.

@sajlonac Sivi je ok ali crni perfektno izgleda na plavom telefonu zaista.

Verujem da je tako za plavi fon ali za beli mi je po slikama nekako sivi bio lepsi. Videcu, na tamo mozda uzmem jedan :)
Ako neko iz Nisa nabavi neka se javi pa da se vidimo, da pogledam na sta to lici uzivo :)

Emix, ajde napravi dobru fotku u macro režimu sa crnim case-om. Meni je crni Rock nekako previše običan, kao da ne ističe dovoljno teksturu.

Emix, ajde napravi dobru fotku u macro režimu sa crnim case-om. Meni je crni Rock nekako previše običan, kao da ne ističe dovoljno teksturu.

Tek veceras sam kuci a i ako treba da slikam telefon sa case-om na njemu bojim se da necu imati sa cime da napravim kvalitetnu macro fotku. Meni se jako svidja crni case.

Izvinite ali za sada samo case, morao sam da ga skidam sa telefona da bih ga slikao.
On na suncu uopste ne deluje toliko tamno i bas zbog toga mi se svidja, odlican je.

20120721_105718.jpg

20120721_105733.jpg

20120721_105843.jpg

Nazad
Vrh Dno