Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Zbog cega ne mogu da gledam filmove preko "filmovizije" na telu? Plejer ocitava stalno ali nikako da krene film... Mozda je potreban odredjen player za tel?

Zbog cega ne mogu da gledam filmove preko "filmovizije" na telu? Plejer ocitava stalno ali nikako da krene film... Mozda je potreban odredjen player za tel?

Možda nešto nije u redu sa Flash-om?

Prezadovoljan sam sa telefonom stvarno. Samo mi se jedna stvar ne svidja a to je zvucnik.
Dosta nekvalitetno je uradjen, malo nekvalitetniji snimak ili visociji tonovi i pocinje da krci po malo, nervira na ovako skupom telefonu.

Visociji?

Dobro VISI lakse vam je??
Auu koliko je vama dosadno...

Opusteno bro ;) Moj profesor fizike u gimn. bejase sa Kosova pa znam da je to kod njih ispravno, kao u Vojvodini biciklovi, putom itd, ne smeta mi to, jeste off al eto da znas da nisam mislio nista lose :)
Al se secam da si iz NS tj nekad ti pisalo to, pa mi bilo cudno.

Stvarno je zvučnik slab, moja Nokia N73 (me) ga šije.

Cekaj bre, koja je logika da GS III ima jedan od najboljih audio cipova do sada i uopste audio kvalitet sa slusalicama a zvucnik na nivou kineske kopije? Inace zadnja strana telefona deluje jako jeftino, receno vec x puta al aj to i da se zaboravi ali ugraditi neki jadan zvucnik na premium model sa wolfson cipom.. sramota stvarno. Pa na cemu ce jos da fusere?

I s2 ima bolji zvučnik. To sam odmah primetio. Prvo sam pomislio da je riknuo na s3 pa sam otišao do cezara kad i kod njega isto sr..

Retko kad slusam muziku preko zvucnika ali recimo YT klip sa slabijim audio snimkom na 15 zvuci... katastrofalno. Nesto nije kako bi trebalo da bude sto se zvucnika tice, ne znam ili je slab ili nije dobro utegnut.
U 90% slucajeva prosecan korisnik nece primetiti o cemu se radi ali ne i ja i moje ostro uvo.

Kraljevčani ne kažu visočiji, odakle vam to?

^^
Kažu i "crnši" (sr: crnji), kako ne bi "visočiji"? :d

Šurak uzeo S3, kako ide ovaj network kod da se vidi da li je zakljucan na mrežu ili ne? Jel' za Kanadu drugačije ili je za sve isto?

Da li je neko uspeo da instalira IGO navigaciju na celom ekranu.Pratim evropske forume,ali izgleda da skin za ovu rezoluciju još nije napravljen.Ako neko ima interesantan link molim da javi.

Ima neka tema na 4pda forumu, iGo Primo aplikacija radi ali su mape problem valjda....

I s2 ima bolji zvučnik. To sam odmah primetio. Prvo sam pomislio da je riknuo na s3 pa sam otišao do cezara kad i kod njega isto sr..

Dal je moguce da je toliki krsh zvucnik??? A mogli su da se potrude da ubace 2 zvucnika,da radi stereo... Ako je toliko tih zvucnik onda ispada da se vise cuje vibracija ako je telefon na stolu nego ringtone :wall: :crash:

Ja nemam toliku zamerku na zvučnik, a imao sam N73 pa znam šta znači dobar zvuk na njemu. Na maksimalnoj jačini je sasvim dovoljno glasan i sasvim je ok zvuk što izlazi iz njega.

Vrh Dno