marinko98
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.08.2005
- Poena
- 875
Kaspersky mi skemba dva trojanca-bili u live wallpaperima..toliko o tome da nam ne treba zaštita!![]()
Po ko zna koji put, apsolutno ne treba zaštita, niti postoje virusi za Android OS.
Kaspersky mi skemba dva trojanca-bili u live wallpaperima..toliko o tome da nam ne treba zaštita!![]()
Uzeo sam i ja ovu belu. Odlicno cuci![]()
Zbog cega ne mogu da gledam filmove preko "filmovizije" na telu? Plejer ocitava stalno ali nikako da krene film... Mozda je potreban odredjen player za tel?
Odakle si je naručio i za koliko je stigla?
Vidim da ima dva linka, pa ako si ti zadovoljan da ne omašim![]()
Možda nešto nije u redu sa Flash-om?
Uzeo sam je preko "Sve za mob". Stigla za 1 dan. Identicna kao ova na slici. Ja sam prezadovoljan.
Da nisi iz Kraljeva?visociji
Da nisi iz Kraljeva?![]()
Stvarno je zvučnik slab, moja Nokia N73 (me) ga šije.
Šurak uzeo S3, kako ide ovaj network kod da se vidi da li je zakljucan na mrežu ili ne? Jel' za Kanadu drugačije ili je za sve isto?
Hvala, čuo sam se sa Saletom i on mi je dao taj code ali daje neki MMI error ne razumem?! Da li je neko čuo za ovo? Da li možda treba druga sim kartica pa onda taj code?
I s2 ima bolji zvučnik. To sam odmah primetio. Prvo sam pomislio da je riknuo na s3 pa sam otišao do cezara kad i kod njega isto sr..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari