Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ovo je u stvari CRNI ROCK case na plavom telefonu, ne postoje kvalitetnije slike od ovih cak ih i prodavnice koriste:

rockcase_profileside.jpg

rockcase_profiletopedge.jpg

rockcase_profiletop.jpg

rockcase_profilebottom.jpg

Izgleda prebrutalno.

ima il neko iz Nis-a da hoce da narucimo ove ROCK Quicksand case for Galaxy S3 ?:)

Hoću ja, al sam iz Zaječara, ali sam često po Nišu ;-) ali želim ovaj tamni;-) nisam ljubitelj tih stvari ali nekako mi S3 mnogo nežnije deluje u odnosu na S1:-(

Izgleda odlicno ali kapiram da zastita i nije neka..

Poslednja izmena:
Sivi meni prebrutalniji :) . Evo i fotki koje napravih, klik za original veličinu. Uživo još bolje izgleda, fotoaparat ne dočarava najbolje, boja i tekstura je zaista nestandardna i stvarno prelepo izgleda.

@hsv. Ne, ne i ne! Neka mi se polomi sav ali ovo ne stavljam. :d

@Gizmo odlican je i ovaj sivi ali "crni" bas ide uz plavi telefon savrseno.

Odlicna fotka:

IMG_0923_s.jpg

Poslednja izmena:
Hm, sa kog sajta ste porucivali taj Rock case?

Edit: Nasao na prethodnoj strani :)

Poslednja izmena:
al ste se napalili na taj rock case. slaba mu je ta zastita al bolje ista nego nista. silikon je zakon.

nego gizmo jel to JB na tvom? jel radi google now kako treba?

Poslednja izmena:
Kupih ovaj plavi S3 :smoke: Izvinjavam se unapred ako sam postavio pitanje na koje je odgovoreno ali stavrno mi koji se tek ukljucujemo u raspravu i nemamo neke vajde bas od multi trida (pogotovo ja kome je ovo prvi android) :D

Elem cuo sam da ako zelim da budem "advance" korisnik moram uraditi root telefona da bih dobio vise opcija , e sad mene zanima da li je ovo tutorijal koji bi kao pocetnik trebao da ispratim http://http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238 ?

Inace kao sto rekoh ovo mi je prvi android telefon pa nemam blage veze sa ovim , tek se upoznajemo pa ako neko ima neke pocetnicke "smernice" i ima vremena da mi napise (pm ili koment) ne bi bilo lose :D

Pozdrav

Pocetnicke smernice su ti da nista ne cackas za sad da ne za****s nesto, nego uzivaj u telefonu, imas mnogo toga.

*Advanced

@stevanix, slazem se sa shatroghistro al ako si bas uporan imas u postu #4162

Evo danas kupih foliju i zalepih jer mi se na Gorili pojavila tačkica od ogrebotine ali mi se ovo ne sviđa, previše mutno/šljaštavo za moj ukus, ne verujem ni da ću se navići vremenom i ozbiljno razmišljam da je skinem a zalepio sam je profi.
Zalepio i curi na Xperiji Mini Pro i čini mi se da je kod nje malo bolja situacija tj. manje blješti možda i zbog veličine ekrana pa se manje primećuje.

Jel' ima neka kvalitetnija folija koja će malo manje "ubiti" oštrinu ili je u suštini to ta priča oko folija?
Prvi put sam lepio folije pa isam u toku.

@stevanix, slazem se sa shatroghistro al ako si bas uporan imas u postu #4162

Tako sam i ja mislio , oduvek sam vukao max iz telefona (razni "simbijan" modeli ) ali sad sa androidom mora polako . kapiram da nekih nedelju dana necu nista cackati oko toga. hvala

Samo polako... Ja sam sa prvim androidom posle mnogo pametnih telefona svih tipova jedno dva dana bio skroz pao sa marsa. :) Od trećeg dana pa do danas nisam poželeo ništa drugo nego andorid.

Jel ovo cudo mora da se puni 12 sati kad se isprazni baterija or ? :D (noobovsko pitanje)

ne zezam se :D Pitao sam u mts-u kad sam uzimao likusa koja mi je prodala ne zna , jedino sto mi je rekla je "Dobijas memorisku karticu ali ona ti ne treba jer telefon ima beskonacno memorije" ( bio sam u soku ) :lupko::lupko: Ko pita ne skita ,necu da sje*em bateriju moram da pitam :D

Evo danas kupih foliju i zalepih jer mi se na Gorili pojavila tačkica od ogrebotine ali mi se ovo ne sviđa, previše mutno/šljaštavo za moj ukus, ne verujem ni da ću se navići vremenom i ozbiljno razmišljam da je skinem a zalepio sam je profi.
Zalepio i curi na Xperiji Mini Pro i čini mi se da je kod nje malo bolja situacija tj. manje blješti možda i zbog veličine ekrana pa se manje primećuje.

Jel' ima neka kvalitetnija folija koja će malo manje "ubiti" oštrinu ili je u suštini to ta priča oko folija?
Prvi put sam lepio folije pa isam u toku.

Znaci grebe se?? Ja cekam da izadje SGP folija koja ide preko celog stakla.

Poslednja izmena:
ne zezam se :D Pitao sam u mts-u kad sam uzimao likusa koja mi je prodala ne zna , jedino sto mi je rekla je "Dobijas memorisku karticu ali ona ti ne treba jer telefon ima beskonacno memorije" ( bio sam u soku ) :lupko::lupko: Ko pita ne skita ,necu da sje*em bateriju moram da pitam :D

Ne mora...
A to za "beskonacnu" memoriju je :banghead:

Mislis da je samo kod njih tako? U Berlinu, pridje mi u Saturnu zaposleni od strane T-Mobile da me pita sta trazim, jer zveram naokolo, i kazem mu da trazim Galaxy Nexus, a on ce ni pet ni sest - nemamo njega u ovoj radnji vise, ali evo na primer Samsung Galaxy S (da, kec) je prilicno slican telefon, kamere su obe 5 MPix, oba imaju AMOLED itd.

Nisam verovao. Ocekivao bi da nece na takvom mestu coveka zateci glupost...

Pogresi covek. Mozda je mislio da trazis Nexus S. Veruj mi kod nas su najgori, svi zaposleni preko nekog q... normalno da ne znaju nista (osim sablona koji vrte u krug).

Ni korisnici nisu nista bolji :D. Kakva pitanja mozete cuti za 5 min u redu kod nekog operatera muka da te uhvati. (ali ajde da ti ljudi uzimaju neke dumb telefone pa se ne razumeju, ne interesuje ih. Najgore je sto su to pretezno kupci high end rang 500e telefona :)). Razumem ja da je na korisnicima da se informisu kod tih istih operatera ali ne postoji ni neko osnovno znanje :).

Nazad
Vrh Dno