Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Skoro svi na XDA se zale na ove crne tacke i linije kada se stavi crna pozadina, izgleda kao razliveno mastilo.

7315049392_c06dd29d63_b.jpg

Samo oni koji su skorije uzeli telefon kazu da nema problema, rev. 2 pise na kutiji valjda.

Takodje mnogi se zale na pink, blue, yellow tint.

Reklamiraj odmah.Izgleda da su pod pritiskom prebrzo predstavili ove modele i HTC i Samsung,ovo je za skupe igracke,previse problema i propusta.Verovatno i oni po oglasima "stari jedan dan" imaju iste mane,pa ih se resavaju.
Bolje ipak lepo sacekati par meseci dok se proizvodnja stabilizuje(kontrola kvaliteta je izgleda zestoko omanula),nece se crci,ako se ne uzme telefon medju prvima.

Skoro svi na XDA se zale na ove crne tacke i linije kada se stavi crna pozadina, izgleda kao razliveno mastilo.

7315049392_c06dd29d63_b.jpg

Samo oni koji su skorije uzeli telefon kazu da nema problema, rev. 2 pise na kutiji valjda.

Takodje mnogi se zale na pink, blue, yellow tint.

Jel ovo slika tvog ekrana ili kao crni ekran da mi testiramo. U drugom slučaju loša ti fora.

Pretpostavljam da ovo znači da je zaključan.
b2df048f-d895-da35.jpg

Poslednja izmena:
Kako ne bre moguce da dobije mnogo gori primerak? Nije to lutrija to je uredjaj od ~600e, nista lose ne mislim samo ne verujem da je moguce da mu zapadne nesto "mnogo gore".

Bilo je u HOX temi, lik je poslao telefon na servis, a dobio ga u mnogo gorem stanju svog izgrebanog. On moze ovaj da vrati, posle mu daju drugi koji nema taj problem sa ekranom, ali ima drugi koji nece da priznaju, recimo krckanje plastike, softwarske greske za koje tvrde da ce biti otklonjene novijim verzijama software-a, a u stvari su hardwarske itd... U ovoj zemlji je sve lutrija! :)

moze li neko ostaviti sliku etikete gdje pise ovaj podatak o Rev 1 ili rev 2?

Thx!

Da li S3 ima neki fabricki task manager kao S1 i S2,kako ugasiti aplikacije koje rade u pozadini,gde videti kolko ram memorije je slobodno ?

Koliko god ne hteli da priznate ovo je zaista ali zaista ogroman problem i ovo ne moze ni da se meri sa nekim "pucanjem plastike" ili sta god drugi proizvodjaci imali kao feler. Gledam ove teme sa xda.. pa ovo je zaista da sednes i places. Ne mogu da zamislim sta bi bilo da odneses telefon u servis i da im kazes da mora ceo panel da se menja [https://twitter.com/supercurio/status/214671881004007425 ]

550-600e.. o boze..

Ajde neka provere ljudi pa da vidimo da li je taj problem sa telefonima na svim operaterima ili samo kod jednog.

Meni je samo zao sto Sljamsung nema konkurenciju sto se Androida tice, pa bukvalno moze da radi sta god im se cefne...
Da ne postavljam teme gde se ljudi zale na kvalitet izrade tj. na poklopac baterije koji se bukvalno istog dana izgrebe.

@[Miki] Nema to nikakve veze sa operaterom, a i da imaju mnogi nece da iznesu probleme ovde da bi mogli kasnije da prodaju telefon kao bez greske, ja to razumem.

Poslednja izmena:
Pa da ali ako iko ima uvid u ovu temu i gram mozga ili se interesuje za isti, trazice da se to proveri prilikom kupovine. I automobil kupujes tako odes u servis i proveris masinu a ne "na lepe oci". Ovo mora da se prosto cuje jer ako se ovo precuti to moze zaista znaciti opasnu prevaru za kupca. Nebitno da li je u pitanju polovna ili nova roba. E sada, problem moze nastati tako sto prilikom novog uredjaja trazis da se ukljuci i da proveris ekran a oni ne zele da ti izadju u susret [ nesto kao i sa monitorima ..] jer ti fakticki kupujes macku u dzaku tj ne znas da li ce da ti padne "izvrljan panel"..

Kada je miki mislio na operatere siguran sam da je mislio na situaciju da su aparati dosli sa razlicitih "lokacija" pa da postoji varijanta da su kod jednog jedni modeli na primer rev1 a kod drugih rev2 ili sta god to znacilo..

Posteno bi bilo da svi koji su kupili S3 lepo postave svoje fotke svojih aparata i da se lepo vidi sta i kako. Jedino tako mozemo doci do konkretnih informacija [ revizije, operateri...]
Ko je kupio kao sto rekoh S3 za male pare na rate i sada hoce da "otme" 550-600 ili koliko god eura, njemu nije ni bitno da li je ekran u ovakvom stanju, njemu je bitno da plati odmah svojih 400e za fon a razliku metne u pdze i cao :d

ja sam imao sreće pa nemam ni najmanju nepravilnost na ekranu..ali me nervira wake up lag da je to strasno, 1-2 sec nakon pritiska home ili power dugmeta je previse..

Ja uopste nemam taj problem sa flekama na crnoj pozadini, tel. sam uzeo u VIP-u, plavi.

Poslednja izmena:
Pa da ali ako iko ima uvid u ovu temu i gram mozga ili se interesuje za isti, trazice da se to proveri prilikom kupovine. I automobil kupujes tako odes u servis i proveris masinu a ne "na lepe oci".

Što se tiče prve rečenice (već sam ovo napisao u temi za HOX, ali ajde da ponovim i ovde), meni pre mesec dana, kad sam kupio telefon u mt:s-u, nisu dali da upalim pre kupovine. Znam da to nema nikakvog smisla, ali ja sam imao takvo (negativno) iskustvo.

Što se druge rečenice tiče, niko ne nosi u serivis nov auto, već se proveravaju samo polovni. Kada je nešto novo očekuješ da je sve savršeno, a ako nešto nije, sama fabrika napravi recall, pa automobilima zameni deo koji može da pravi probleme o svom trošku, bez obzira da li je taj deo pokvaren ili ne na konkretnom primerku. Zato tvoja paralela između automobila i telefona u ovom slučaju nikako ne stoji.

Ma nije ovo problem od juče, stara klasika za Amoled. Suština je da verovatno svaki telefon ima ovaj problem u manjoj ili većoj meri izražen. E sad meni su u Vipu izašli u susret i zamenili za novi koji ima jednu linijicu i par tačkica od ovih fleka ali daleko da se primećuje. U suštini neki prosečan korisnik sigurno ne bi primetio problem ni na primerku koji sam zamenio jer stvarno treba biti mračna prostorija i da gledaš malo duže kako bi primetio.

Danas je sve to masovna proizvodnja, ovo su posledice ali ne mislim da je ovo neki nov problem kao ni da je veliki problem, kao što ni prelivanje na HOX-u nije veliki problem ali normalno je da za 550-600 evra mora sve da radi tip top.

Cekaj jim.. ti si sve vreme znao za ovo i tek sada kazes? Zasto? I mozes slobodno da podelis iskustvo sa vracanjem fona i uzimanjem drugog zato sto ljudi prosto treba da znaju kako to sve funkcionise. Mislim forum tome i sluzi da najbolje i najgore stvari podelimo kako bi sto bolje prosli.. Ja tu sustinu da svaki ima problem - ne prihvatam. Mozda sam perfekcionista ali tako isto citam taj xda i kao pa nije toliki problem, sta me briga za ledja kupicu case, ne snimam nikada audio.. pa sto ljudi onda kupujete te telefona onda lol?

naravno da za novac koji nadam se krvavo zaradis zelis najbolje..znas jeli smo u restoranu pukli kintu za klopu ali nije bas bila nesto, meso je bilo zilavo, vino toplo, usluga odlicna..nema veze..jescu kod kuce kako ja spremim.. [ mozda su moje paralele sulude ali ja to tako kapiram *** :d ]

Moguce da sam najgori kupac ikada, ali ja kada kupujem pogotovo nesto NOVO, imam 4 oci otvorene i nije mi strano da vracam stvari ukoliko primetim da to sto sam kupio nije TO sto se prodaje. Prosto.
Kada sam zadovoljan, to cu takodje uvek da preporucim i da obrazlozim zasto je to tako. Ne znam da li pamtite onu moju pricu za falicnu seriju Asus laptopova kada sam siguran sam sacuvao dosta ljudi od kupovine "savrsene masine za male pare", pa ispalo da je ceo kontigent laptopova usao u Srbiju sa SIS cipsetom koji nije mogao da gura c2d i ati graficku i 4gb rama u isto vreme..

Poslednja izmena:
Cekaj jim.. ti si sve vreme znao za ovo i tek sada kazes? Zasto? I mozes slobodno da podelis iskustvo sa vracanjem fona i uzimanjem drugog zato sto ljudi prosto treba da znaju kako to sve funkcionise. Mislim forum tome i sluzi da najbolje i najgore stvari podelimo kako bi sto bolje prosli.. Ja tu sustinu da svaki ima problem - ne prihvatam. Mozda sam perfekcionista ali tako isto citam taj xda i kao pa nije toliki problem, sta me briga za ledja kupicu case, ne snimam nikada audio.. pa sto ljudi onda kupujete te telefona onda lol?

naravno da za novac koji nadam se krvavo zaradis zelis najbolje..znas jeli smo u restoranu pukli kintu za klopu ali nije bas bila nesto, meso je bilo zilavo, vino toplo, usluga odlicna..nema veze..jescu kod kuce kako ja spremim.. [ mozda su moje paralele sulude ali ja to tako kapiram *** :d ]

Moguce da sam najgori kupac ikada, ali ja kada kupujem pogotovo nesto NOVO, imam 4 oci otvorene i nije mi strano da vracam stvari ukoliko primetim da to sto sam kupio nije TO sto se prodaje. Prosto.

+100

Ma nije ovo problem od juče, stara klasika za Amoled. Suština je da verovatno svaki telefon ima ovaj problem u manjoj ili većoj meri izražen. E sad meni su u Vipu izašli u susret i zamenili za novi koji ima jednu linijicu i par tačkica od ovih fleka ali daleko da se primećuje. U suštini neki prosečan korisnik sigurno ne bi primetio problem ni na primerku koji sam zamenio jer stvarno treba biti mračna prostorija i da gledaš malo duže kako bi primetio.

Danas je sve to masovna proizvodnja, ovo su posledice ali ne mislim da je ovo neki nov problem kao ni da je veliki problem, kao što ni prelivanje na HOX-u nije veliki problem ali normalno je da za 550-600 evra mora sve da radi tip top.

Ja nikad ne bi provalio da ti nisi spomenuo, bas sam uporedio u mraku gs1 i gs3 na crnoj pozadini, gs1 ima full crnu a gs3 dodje tamo siva u poredjenju sa gs1 osim tih sitnih flekica koje su skroz crne.

Poslednja izmena:
Vrh Dno