Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

@jim
Nije to za cimanje, vidjao sam tako nesto na gs i gs2...
Ja na svom imam jednu takvu flekicu otprilike na 1/4 dijagonale ekrana koja je velicine zrna graska, nista strasno a i jedva se vidi, naravno tek u totalnom mraku...

Za gps znam da im kilo aplikacija za android. iGo, navigon i jos...
Ono sto je nezgodno kod igo je rezolucija. Ekran na sgs3 je 1280x720 a igo nema za tu rezoluciju pa nista od full screen-a. Ove ostale aplikacije jos nisam probao. Inace, cini mi se da na sgs3 je gps precizniji nego na mom pda gps hp-u.

Ja koristim Navigon, i nije los..

Wake up lag se desava zbog ulaska u deep sleep stanje nakon gasenja ekrana..s voice mozete da iskljucite jedino kad home dugme sporije izvrsava naredbe (jos jedan klik ceka za aktivaciju s voice)

Vec se dosta ljudi zalilo na eho i los zvuk kod sagovornika, sada je samsung na s3 ubacio mogucnost iskljucenja noise reduction-a, phone/additional settings/noise r.

@gasmias
Sto se mene tice zvuk je bolji malo nego na sgs2.
A sto se tice noise reductiona, hoces da kazes da su stavili opciju za permanentno iskljucivanje?

Ugasih svetlo i krenuh da čačkam malo telefon,dakle mrkli mrak u sobi i primetih neke mrlje po ekranu na crnoj pozadini koje su još crnje od ove crne pozadine. Mrlja ima oblik sličan onom maslačku na pozadini. Ne primećuju se iz prve već kad se baš zagledaš. U normalnom radu i jada upalim i neko slabije svetlo u sobi se ne primećuje,displej je odličan kao i telefon uopšte, samo kada pogasiš svetla u sobi i otvoriš crnu pozadinu preko celog ekrana. Čitah po netu da je ovo česta pojava na Amoledu i da u servisu ovo ne tretiraju kao kvar. U suštini ovo je vrlo teško primetiti a i vidim da su neki na benchu imali slične probleme, neki se cimali oko toga neki ne pa rekoh da se konsultujem sa vama da li sutra da zamenim za drugi jer još nije proteklo 72h od kupovine ili da se ne cimam? Telefon radi ekstra i ne bih da zamenim za neki drugi od koga će da me boli glava a i da bih proverio taj novi treba mi mrkli mrak a gde da ga nađem u vipu? :)
Znači, da menjam ili da se ne cimam oko ovoga?

To je "greska" pri prizvodnom procesu ekrana . Na sgs2 sam imao te "fleke" na Note ne . Na xda sam dosta citao o tome ljudima menjaju telefone ali je dosta tesko prikazati sa obzirom na okolnosti . Moja preprouka je da zivis sa tim

User petarpan je juce uzeo u vip-u na uscu i zakljucan je za vip mrezu.Tako da mislim da su zakljucani.Ali mozes da proveris u nekoj drugoj poslovnici.
Jesu li zakljucani primerci iz VIP-a? Jel probao neko?

Moram da primetim da je signal na wi-fi slabiji nego na desire, bar je slabiji od ovog mog rutovanog dizajera (I to poprilicno) :)

Da, i meni se cini da je za dlaku slabiji nego na sgs2. nista sto bi mi smetalo naravno...

Kada se na belom SGS3 iz Telenora kuca *#7465625# dobija se:

Jotld.png

Sto ce reci, otkljucan je totalno :)

@jim
Nije to za cimanje, vidjao sam tako nesto na gs i gs2...
Ja na svom imam jednu takvu flekicu otprilike na 1/4 dijagonale ekrana koja je velicine zrna graska, nista strasno a i jedva se vidi, naravno tek u totalnom mraku...
Ma kod mene su te mrlje malo veće od zrna graška. Imam jednu liniju duzine 6-7 mm u gornjem levom uglu i po sredini ekrana kao da je neko nažvrljao hemijskom nešto na prečniku od oko 15 mm.
Videću imam još dan-dva fore da ga zamenim, za sada mi ne smeta osim na psihološkoj bazi, jer je stvarno teško primetiti u realnom radu osim ako ne staviš neku tamno plavu ili crnu pozadinu i pogasiš svetla a telefon super radi pa ne bih fa mi zapadne neki sa ozbiljnijim problemom.

Dolazim iz VIPove poslovnice. Tamo mi rekose da ni u jednoj poslovnici u BGu vise nema SGS3 osim izlozenih pa kao bice uskoro nadaju se:). Velika pomama bla bla ogranivene kolicine. Sad koliko je to tacno:).
Inace bio sam na u prodavnici na slaviji.:)
Pih sad cekanje:)

Pa vecini ljudi zeli paket od oko 1750-2000 din mesecno, telenor za taj iznos nudi najmanje minuta a najvise danas nepotrebnih sms poruka a mts svi izbegavaju, vip je logican izbor, posebno smart 1100+ 1Gb, za 1950din ne postoji bolji paket :) 200 sms mesecno, 900 minuta i 1Gb neta.

@hsv.stoned, pogresio si. taj paket (smart 1100+1gb) je trenutno 1615din

Utoliko bolje, nisam znao za taj popust :)

Pa neka se stvarno zapitaju malo, posebno ovi iz telenora..

Poslednja izmena:
Kako ti se ovo desava? Podesim desktop u browseru i noramlno mi pusta klipove. Jel imas instaliran flash sa marketa?

vert, pazi odradim i ja sve to tako... znaci otvori se youtube ko na kompu/desktop... i kad pustim video on krene normalno... ali, u premotavanju, ili spustanju dole na commente dok video traje , chesto zabode slika a ton ide.... nesto je sa falsh-om loshe , verovatno ce popraviti.... a kad hocu na sgs3 da stavim stariju verziju flasha, nema shanse.... ako neko uspe nek mi javi....

inache , moj tel je sa telenora i otklucan je , Network Lock - OFF :)

Moj sa vipa i sve je off. A ako neko hoce da ga uzme preko vipa bilo ih je u Knez Mihajlovoj dobar broj na stanju.

Ja nisam znao kako ti smartovi funkcionisu. Mislio sam da kad izaberes smart paket moras unapred da raspodelis smartove. Jok. Ti trosis i on ti skida njih za to sto i potrosis. Tako npr ako imam jedan mesec 100sms ostace mi 1000min za razgovor. Bas sam se odusevio. Idealan combo sa internet dodatkom

Upravo to, ljudi imaju fb, msn, skype, google + i ko zna koje jos drustvene mreze i sta ce im onda 1000 sms kao u nebuloznim telenor paketima, danasnji smart telefoni sluze za razgovore, normalno, i net- bas puno surfa [a preko neta i za poruke preko drustvenih mreza] ali to u telenoru ne mogu da ukapiraju pa imamo ove pejdzer pakete :d

Sam smart 1100 i nije bas najbolji izbor, znate i sami da Android bez 500Mb neta mesecno nije Android pa makar imali wifi kuci a da potrosis 500Mb i da ti ostane samo po 300 min i sms npr, nije to bas najbolja opcija ali lepo su se setili ovog dodatka od 1Gb samo sto ce sve to kostati skoro 2 crvene kada dodje red na moj novi ugovor:S:

Jeste li rutovali vas S3?
Ako bih hteo da ga vratim na fabricko stanje odakle da skinem stock rom?
Edit.
Ja sam svoj rutovao koristeci ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238

Medjutim sada imam problem sa povezivanjem na Wi-Fi ruter, signal mi je ok a telefon nikako da se konektuje. Pise mi Obtaining IP adress..
Kada se i nekako povezem na ruter sve radi ok dok se ne otkacim sa njega. Tada ponovo ima problem da se nakaci na ruter.

Poslednja izmena:
Aj jos jednom da pitam ima li kod vas instaliran polaris office ili ne???

Vrh Dno