Kucaj *#7465625#
Skoro svi na XDA se zale na ove crne tacke i linije kada se stavi crna pozadina, izgleda kao razliveno mastilo.
![]()
Samo oni koji su skorije uzeli telefon kazu da nema problema, rev. 2 pise na kutiji valjda.
Takodje mnogi se zale na pink, blue, yellow tint.
Kako ne bre moguce da dobije mnogo gori primerak? Nije to lutrija to je uredjaj od ~600e, nista lose ne mislim samo ne verujem da je moguce da mu zapadne nesto "mnogo gore".
Jel ovo slika tvog ekrana ili kao crni ekran da mi testiramo. U drugom slučaju loša ti fora.
Nije moja slika ja nemam G III slike su korisnika sa XDA, postoji tema od 60-ak stranica, plus jos nekoliko tema sa istim problemom.
Da li S3 ima neki fabricki task manager kao S1 i S2,kako ugasiti aplikacije koje rade u pozadini,gde videti kolko ram memorije je slobodno ?
Probaj da drzis dugo home dugme. Za ubijanje programa TasKiller koristim
Da li ovaj kod važi samo za Samsung mobilne telefone sa Android OS?
Da li S3 ima neki fabricki task manager kao S1 i S2,kako ugasiti aplikacije koje rade u pozadini,gde videti kolko ram memorije je slobodno ?
Probaj da drzis dugo home dugme. Za ubijanje programa TasKiller koristim
Pa da ali ako iko ima uvid u ovu temu i gram mozga ili se interesuje za isti, trazice da se to proveri prilikom kupovine. I automobil kupujes tako odes u servis i proveris masinu a ne "na lepe oci".
Cekaj jim.. ti si sve vreme znao za ovo i tek sada kazes? Zasto? I mozes slobodno da podelis iskustvo sa vracanjem fona i uzimanjem drugog zato sto ljudi prosto treba da znaju kako to sve funkcionise. Mislim forum tome i sluzi da najbolje i najgore stvari podelimo kako bi sto bolje prosli.. Ja tu sustinu da svaki ima problem - ne prihvatam. Mozda sam perfekcionista ali tako isto citam taj xda i kao pa nije toliki problem, sta me briga za ledja kupicu case, ne snimam nikada audio.. pa sto ljudi onda kupujete te telefona onda lol?
naravno da za novac koji nadam se krvavo zaradis zelis najbolje..znas jeli smo u restoranu pukli kintu za klopu ali nije bas bila nesto, meso je bilo zilavo, vino toplo, usluga odlicna..nema veze..jescu kod kuce kako ja spremim.. [ mozda su moje paralele sulude ali ja to tako kapiram *** :d ]
Moguce da sam najgori kupac ikada, ali ja kada kupujem pogotovo nesto NOVO, imam 4 oci otvorene i nije mi strano da vracam stvari ukoliko primetim da to sto sam kupio nije TO sto se prodaje. Prosto.
Ma nije ovo problem od juče, stara klasika za Amoled. Suština je da verovatno svaki telefon ima ovaj problem u manjoj ili većoj meri izražen. E sad meni su u Vipu izašli u susret i zamenili za novi koji ima jednu linijicu i par tačkica od ovih fleka ali daleko da se primećuje. U suštini neki prosečan korisnik sigurno ne bi primetio problem ni na primerku koji sam zamenio jer stvarno treba biti mračna prostorija i da gledaš malo duže kako bi primetio.
Danas je sve to masovna proizvodnja, ovo su posledice ali ne mislim da je ovo neki nov problem kao ni da je veliki problem, kao što ni prelivanje na HOX-u nije veliki problem ali normalno je da za 550-600 evra mora sve da radi tip top.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari