Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Cekaj jim.. ti si sve vreme znao za ovo i tek sada kazes? Zasto? I mozes slobodno da podelis iskustvo sa vracanjem fona i uzimanjem drugog zato sto ljudi prosto treba da znaju kako to sve funkcionise. Mislim forum tome i sluzi da najbolje i najgore stvari podelimo kako bi sto bolje prosli.. Ja tu sustinu da svaki ima problem - ne prihvatam. Mozda sam perfekcionista ali tako isto citam taj xda i kao pa nije toliki problem, sta me briga za ledja kupicu case, ne snimam nikada audio.. pa sto ljudi onda kupujete te telefona onda lol?

Citaj celu temu pa ces videti da je pisao o tome.

Ok izvinjavam se sto nisam dobro pogledao, u tom slucaju svaka cast. Moja greska, danas je postavljen taj odgovor. :wave:

Da li ti mozes da nam pokazes fotku skroz bele u odnosu na #2721 post?

Hvala,a gde moze da se vidi kolko je zauzeto ram memorije ?

Udji u podesavanja>aplikacije>pokrenuto. Tako je bar kod mene na Xperiji, ali je sistem isti, ICS, pa bi trebalo da je isto i kod tebe.

Takođe, možeš i da instaliraš System Panel, on ti pored ukupnog/slobodnog RAM-a pokazuje i koje su aplikacije pokrenute i možeš lako da ih pogasiš odatle, čak i one sistemske, ali nećeš postići ništa sa tim, zato što će se aplikacije koje najčešće koristiš same upaliti u pozadini ponovo. Jednostavno, tako Android funkcioniše, bilo je već dosta puta rasprava o tome na ovom forumu u mnogim temama.

ako ekran belu boju prikazuje tamnije, svetlije, ili više vuče na plavo ili žuto, sivo nema pomoći..isti problem se nalazi i kod s2, ip 4, 4s, itd..

Znaci krenuli problemi i sa GS III. Jos ovaj LG 4X HD da ima lose tripove i Huawei ima priliku sa onim quadovima da se dokaze kao najbolji proizvodjac :D

Hvala za gps odgovore. Znači nema nijedan trenutno za full screen na s3 zbog rezolucije? Valjda ce biti u budućnosti.Profit je danas najbitniji yebo korisnike. Svaki bre ima neki falinku šta je ovo? 500-600$ telefoni cccc.

S2 deluje prilicno belo u odnosu na note, s3 i onex .. ispada da je def. S2 klasa za sebe.

s2 koji sam koristio a i druge s2 koje sam video a iz prve serije su (proizvedeni u Koreji) nisu imali dobar prikaz bele boje, bila je vise siva u poređenju sa apartima iz kasnijih serija koji su se proizvodili u Vietnamu..

Evo prva s leva na desno je automatic brightness a druga 100%
DSC00907.jpg DSC00908.jpg

Poslednja izmena:
Evo i mojih slika, jedna od ovih je na 50% brightness, ostale na 100%
img2250j.jpg

img2247l.jpg

img2248ca.jpg

img2246d.jpg

img2249k.jpg

Hvala za gps odgovore. Znači nema nijedan trenutno za full screen na s3 zbog rezolucije? Valjda ce biti u budućnosti.Profit je danas najbitniji yebo korisnike. Svaki bre ima neki falinku šta je ovo? 500-600$ telefoni cccc.

Moze full screen da se namesti. Ja sam to odradio na asus transformeru. Ima skin koji razvuce sliku preko celog ekrana. Fino izgleda.

Ovo sam uslikao na izlozenom primerku u delta sitiju ili uscu nisam siguran, mislim da je mts-ov stand nisam siguran.
IMG_20120617_145926.jpg

Kod mene nisu linije vec kao sitne flekice, npr kad udjem u settings ne vide se uopste iako je sve crno.Ja sam stavio prst na kameru u slikao bez blica i na toj pozadini se vidi.

Da li nekad pozavidite onim ljudima koji ne primecuju takve stvari? :)

Ako su crne linije tesko ces ih videti na crnoj :D Verovatno samo na tamno sivim/sivim pozadinama..

Ja mislim da treba siva pozadina, a ne crna... Svi zapeli za crnu, al' ajde cutim :)

@Vertumus, kucaj u google Black screen i pod images nadji neku koja ima najvecu rezoluciju (2000x2000) i probaj s njom
ne sme da bude nimalo svetlosti u kupatilu i onda ce se lepo videti...

Elem, i kod mene ima tih flekica po sredini ekrana, ceo ekran mi lici na neki smajli koji mi se plezi :d
probao sam istu stvar i sa Note-om i S2,
Note ima manje flekica od S3 , dok kod S2 nisam primetio ovu falinku.

Dok mi se ne pojavi na ekranu sa svim bojama neki feler, necu ga menjati.

Ja imam 2 flekice na crnoj boji stavio prst na kameru i opalio, samo se vidi na crnoj boji kod mene a imam one x ne s3 :D znachi prve serije su krsh, prvo sam se tripovao da je folija al kad se bolje zagledah nije vec flekice

Poslednja izmena:
Ja mislim da treba siva pozadina, a ne crna... Svi zapeli za crnu, al' ajde cutim :)

Probao sam na sivoj pozadini, tu se flekice ne vide. (nasao neku na google images)
Jedino da mi postavis tu koju si ti gledao pa da probamo nju.

Vidim ja da je trebalo svi da se strpite dok ne izadje najnoviji iP, vec na slici izgleda savrseno

http://tinyurl.com/cmm5t5f :d

Sto se tice mrlja- ljudi, iskulirajte se. Sta se nabijate po klozetima i buljite po ekranima trazeci nesto sto ce da vas iznervira? Jos ako ste jeli neki dobar prebranac, pa odete u wc i spojite te dve aktivnosti- nece na dobro da izadje.

Jos jednom: OPUSTITE SE

Ok dakle S2 je po pitanju ekrana prilicno dominantan u odnosu na S3 i OneX. Jel gresim? Note ispostavlja se da ima najbolji ali opet on je "prevelik"..

Moj izvestaj:
-crna pozadina bez fleka (probao i prst na kameru i black wallpaper)
-bela pozadina bez zutih ili rozih ili kakvih god fleka, pritom mi sama bela deluje kao da je pervolom opran :D
-glavna zamerka je naravno poklopac baterije, koji bas u predelu spram baterije poprima tamne tragove (kanda od toplote) tako da su to stvarno usrali, ali sa druge strane ni ne gledam telefon od nazad vec gledam ekran, a i to sranjce od plasticnog poklopca se da vrlo lako zameniti, za razliku od khmHOXkhm :D

P. S.
Ogradjujem se za ekran, posto sam imao samo desire i legend za "usporedbu" i od oba je bolji i u beloj i u crnoj, sto je i za ocekivati :beer:

Vrh Dno