Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Jeste li rutovali vas S3?
Ako bih hteo da ga vratim na fabricko stanje odakle da skinem stock rom?
Edit.
Ja sam svoj rutovao koristeci ovo:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1695238

Medjutim sada imam problem sa povezivanjem na Wi-Fi ruter, signal mi je ok a telefon nikako da se konektuje. Pise mi Obtaining IP adress..
Kada se i nekako povezem na ruter sve radi ok dok se ne otkacim sa njega. Tada ponovo ima problem da se nakaci na ruter.
Meni dva dana nije hteo da se nakaci na ruter, sinoc je hteo. Isto stoji na O. IP adress...
Aj jos jednom da pitam ima li kod vas instaliran polaris office ili ne???
Ja nemam

Hvala na brzom odgovoru Vertumus, bas mi cudno da nema nikakakva aplikacija za office.

Ovi iz telenora su smehotresni...
Ja kad sam uzimao na kraju pitam da li je kodiran samo za telenor mrežu i devojka ladno "da, naravno". Sad probam taj kod kad ono otključan! Možda to važi samo za bele? :d

@hsv.stoned
Smart kao smart 1100 je bzvz, ali sa internet dodatkom u mom slucaju 3gb je odlican

I ja se sad razmišljam da u julu odem do telenora da im platim racun za jul unapred i 5 dana avgusta i da pređem kod Vipa na taj paket. Trenutno sam na prenesi is surfuj 1 gb, ali ovaj smart 1100 i 3gb je i više nego odličan. Dobijam 3 puta vise minuta i 3 puta više internet saobraćaja.

Naravno da ne vazi samo za beli (network lock)..nisu stigli da zakljucaju iako je praksa svih da zakljucavaju uredjaje..

Skinuo sam, nego sam gledo na gsmareni test pise da ima.

Jel neko probao stabilnost fps-a kod kamera.Ja sam se neprijatno iznenadio ladno pada na 24fps.Uz neku mili sekundu trzanja ili sta vec.Izgleda je Note tata sto se tice video snimanja.

Kako da vidim da li mi je otključan telefon? Nemam druge kartice.

Kucaj *#7465625#

Kako me nervira wake up lag..jel svi imate, tj jel izrazen, kod mene traje 1-2 sec..

Jel neko probao stabilnost fps-a kod kamera.Ja sam se neprijatno iznenadio ladno pada na 24fps.Uz neku mili sekundu trzanja ili sta vec.Izgleda je Note tata sto se tice video snimanja.

Pa ako meris frapsom nije ni cudo. Fraps uvek tako pokazuje, kao 24 fps u nekom trenutku.

Media Player home cinema npr ili neki jos zahtevniji program moze lepo da izmeru min, max i prosecan fps. Ja sam kod 5,6 1080p klipova skinutih sa YT u original formatu dobio prosek od 29.xx-30,xx fps ;)

Pa ako meris frapsom nije ni cudo. Fraps uvek tako pokazuje, kao 24 fps u nekom trenutku.

Media Player home cinema npr ili neki jos zahtevniji program moze lepo da izmeru min, max i prosecan fps. Ja sam kod 5,6 1080p klipova skinutih sa YT u original formatu dobio prosek od 29.xx-30,xx fps ;)

Pa taj isti fraps mi ne mrda sa clipova snimljenih sa Note. A tek media info sta kaze ne smem ni da izustim. Min fps u proseku od 9 do 12

Drugari, evo stigoh iz Vipa, zamenili su mi ljudi telefon novim. Bilo je malo napinjanja jer je teško u Vipu naći toliko zamračenu prostoriju da bih im dokazao problem ali su mi izašli u susret. Pohvale za momke u poslovnici kod konja, vrlo su ljubazni. Ovaj novi takođe ima par linijica ali daleko manje od prethodnog. Dakle, nije naivno uopšte, dobro obratite pažnju kad kupujete, vidim i na xda se dosta piše o ovom, ne stidite se da pogledate za vaš novac.
To je to, nadam se da će me ovaj služiti fino kao i vas vaši primerci!

Pa taj isti fraps mi ne mrda sa clipova snimljenih sa Note. A tek media info sta kaze ne smem ni da izustim. Min fps u proseku od 9 do 12

Ne kapiram sta je to.. Samsung od GS I/Wave telefona ima stabilnih 30 fps, doduse 720p kamkoder ali stvarno sam testirao i Note, SGS II/SGS III, GS I.. 1080p i 720p klipove sa YT a Wave i sam imam i znam da je fps prakticno zakucan za 30 fps..

Pisao sam vec o One X i One S i koliko Samsung ima bolji 1080p kamkoder..

Drugari, evo stigoh iz Vipa, zamenili su mi ljudi telefon novim. Bilo je malo napinjanja jer je teško u Vipu naći toliko zamračenu prostoriju da bih im dokazao problem ali su mi izašli u susret. Pohvale za momke u poslovnici kod konja, vrlo su ljubazni. Ovaj novi takođe ima par linijica ali daleko manje od prethodnog. Dakle, nije naivno uopšte, dobro obratite pažnju kad kupujete, vidim i na xda se dosta piše o ovom, ne stidite se da pogledate za vaš novac.
To je to, nadam se da će me ovaj služiti fino kao i vas vaši primerci!

Sad sam uso kupatilo i ima i kod mene po sred ekrana 5-6 malih flekica.Treba bas crna pozadina i bas veliki mrak i dobro da se zagleda da bi se primetilo

Neka mi neko ko ima tel potvrdi ovo sa kamerom dal da reagujem ili ne.

Nemamo cega da se okanimo i ne znam zasto vas toliko to ''boli'', najobicnija polemika sa dosta argumenata koje i sam mozes da proveris za 2 minuta :) Nije ovde cilj pljuvanje hox-a, vidis da ovaj lik ocigledno ima problem i sa SGS III a meni nije jasno kako i zasto..

Neka mi neko ko ima tel potvrdi ovo sa kamerom dal da reagujem ili ne.

Koji ti to program pokazuje min 8 fps? To je nemoguce, tolike test ekipe su snimale 1080p i svi kazu da je fps zakucan za 30, i ja se uverih u to vise puta..
Idemo redom, pretpostavljam da je fabricki rom, da nista nisi flesovao? Jel snimas u internu memoriju ili na neku micro sd i koja je u pitanju, speed class?

Ajde okaci jedan takav klip, bar na mediafire ako neces na YT, uopste me ne mrzi da iskoristim ovo malo znanja da proverim na vise nacina..

Poslednja izmena:
Ni meni nije jasno! Da nisam imao Note nebi mi krivo bilo

Da li svi imate te fleke na displeju?
Takodje citam mnogi se zale a i sam sam se uverio u poslovnici da se poklopac baterije brzo izgrebe... toliko o novoj tehnologiji.

^znaci ni kupovina SGS III ne moze da se obavi bez detaljisanja oko gluposti i provere na licu mesta? HOX, SGS III, jos i LG 4X da ima neke probleme, cisto da ne zaostaje za konkurencijom :D

Ni meni nije jasno! Da nisam imao Note nebi mi krivo bilo

Daj bre par klipova, kaci na YT ili na mediafire :) Ili ce se resiri nekim romom ili ces da reklamiras ko covek :)

Znam druze, ovdje je cilj da ubjedite sami sebe da ja galaxy III bolji :)
Nema konkretno mene sta da boli HOX je odlican telefon :)

attachment.php
WTF?

Vrh Dno