Pa dobro,nisu ljudi na civiluk okaceni,verovatno se ima i drugih obaveza...dan-dva gore-dole nije smak sveta ;-)
Ide ide, čim ga Peca pregleda. Mnogo me je isrpeo test i odužilo se, jer ima bukvalno milion stvari da se uradi, jer pisanje teksta je samo delić ukupne spremnosti da izađe na sajt![]()
Ma ok je, dobro će da mi legne ujutru uz prvu kafu![]()
Zbog cega se review ne vidi iz Benchmark Android app?
Osećam da radiš u Pošti ili EDB-u![]()
Nisam siguran kako aplikacija dovlači podatke sa sajta, i koliko ih često "osvežava". Verovatno će se pojaviti uskoro i tamo.
Ja nisam zaključio da se neko trudio da ističe da je Samsung bolji od HTC. Tekst mi deluje prilično nepristrasno. Jeste negde naglašeno da je Samsung bolji u nečemu ali isto tako ima i delova gde se kaže da je HTC bolji. Sve u svemu dobar review.Ovo sto sam procitao je ok, opsirno i zanimljivo za citanje ali previse ste se trudili da dokazete i pokazete da je G III bolji telefon od ONE X u smislu: "GS III ovo ima a ONE X ne" ili "Samsunng je ovo uradio mnogo bolje od HTC-a"... mislim previse se potencira to ali ok.
Edit: Vratio se![]()
Nema i dalje ni u testovima ni u mobile dijelu.... nema veze procitacu ga preko browsera
Edit: Nema testa ni na sajtu...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari