Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

reci da je s3 prvi android koji "glatko radi" je potpuna glupost...s2 je dobio tu titulu prosle godine.
ne znam sto nisu crnu varijantu stavili, bitno je da s2 postoji u pink boji...

I crna bi izgledala gadno na ovoj tapete/sapun teksturi, jos glossy.. Bes mi sve ako im ovo nije najruzniji telefon ikad..

Јесте ложач али је овог пута апсолутно у праву.

Indiferentan sam skroz na izgleda, baš deluje podređeno funkciji, ali moram priznati da su uspeli da naprave telefon na kome će sa kilometar videti da je S3, tako da će pobrati simpatije šabana kojima je najbitnije da se vidi šta imaju. Ne znam koji je poslednji lep telefon, jer je 95% aktuelnih telefona ekran, tako da se vizhuelni momenat svodi na ostalih 5%. :D

I to je daleko od istine, kao sto je pokazala Nokia sa novom serijom, Sony sa novim Xperiama, ili HTC sa njihovim fazonom.. itekako mogu da se razlikuju i da budu lepi.

Zato je 750 eura u prvih godinu dana za iPhone normalno. Koliko je ljudi dalo i preko hiljadu eura za iPhone 4 i 4s. Čim ga bude kod operatera biće da se kupi i za 450-500 eura, nema potrebe da se drami, za svaki telefon ko hoće među prvima da kupi mora da iskešira, ne vidim šta je tu čudno.

Poslednja izmena:
Dok je ovaca bice i sisanja

Тај са кп је окачио оглас и овде и на мобилном свету (чини ми се) :)
Живо ме интересује који људи купују по тим ценама! Мислим на IQ тих купаца.
Онима који то успеју да продају за те паре скидам капу :D

Poslednja izmena:
Zato je 750 eura u prvih godinu dana za iPhone normalno. Koliko je ljudi dalo i preko hiljadu eura za iPhone 4 i 4s. Čim ga bude kod operatera biće da se kupi i za 450-500 eura, nema potrebe da se drami, za svaki telefon ko hoće među prvima da kupi mora da iskešira, ne vidim šta je tu čudno.

Baš tako.
Dobro, u suštini je cena ista One X-u u početku što znači da bi i po paketima kod provajdera trebala biti na istom nivou.

Poslednja izmena:
Тај са кп је окачио оглас и овде и на мобилном свету (чини ми се) :)
Живо ме интересује који људи купују по тим ценама! Мислим на IQ тих купаца.
Онима који то успеју да продају за те паре скидам капу :D
Jeste drugar okacio sam i ovde oglas,jel to neki problem?!Kupuju ljudi koji imaju kesa,ne vidim sto se ti toliko potresas za te ljude?

Poslednja izmena:
Где сам ја написао да је то проблем??
То је била констатација.
Погледај опет шта сам написао, чак сам те похвалио ;)

Пре бих рекао да ти људи немају мозга, а и тај кеш тешко да је њихов:D
немој ти да се вређаш, свака теби част што их дереш, тако и треба, ко што неки већ написаше: овце су за шишање.

Poslednja izmena:
Где сам ја написао да је то проблем??
То је била констатација.
Погледај опет шта сам написао, чак сам те похвалио ;)

Пре бих рекао да ти људи немају мозга, а и тај кеш тешко да је њихов:D
немој ти да се вређаш, свака теби част што их дереш, тако и треба, ко што неки већ написаше: овце су за шишање.
Mislim da nisi u pravu,glupo je pisati za nekog ko zna sta hoce i shvata da se prvi modeli koji dolaze u zemlju skuplje placaju pisati da je ovca.Asto se tice tzv.deranja da li znas koliko ovaj telefon kosta napolju?

^^ Koliko god da kosta sigurno u minusu nisi. Najvise kukaju prodavci u svakom slucaju...

Ali GS III nije za ovce! It's "designed" for humans! ;)

BTW. Kad ce test? Da vidim... sto ce Gizmo da ga nahvali ;)

Mislim da nisi u pravu,glupo je pisati za nekog ko zna sta hoce i shvata da se prvi modeli koji dolaze u zemlju skuplje placaju pisati da je ovca.Asto se tice tzv.deranja da li znas koliko ovaj telefon kosta napolju?

Знам колико кошта напољу, пратим цене..
Није глупо писати да је неко овца, зато што ће за десет дана цена бити испод 550е,а за месец испод 500, ако не и пре. Не бавим се продајом телефона, али знам како се крећу цене.
Нема потребе да се осећаш прозваним, бар не с моје стране;)

Знам колико кошта напољу, пратим цене..
Није глупо писати да је неко овца, зато што ће за десет дана цена бити испод 550е,а за месец испод 500, ако не и пре. Не бавим се продајом телефона, али знам како се крећу цене.
Нема потребе да се осећаш прозваним, бар не с моје стране;)
Ma ne osecam se prozvanim nego ne volim da polemisem na tu temu,kako god zivi bili pa videli da li ces biti u pravu,tj.kad ga dobiju ovde nasi provajderi onda ce ga biti zaista na tu cenu jer ko ga uzme na paket ili dobije na poklon lako ce ga dati za 5 zelenih

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno