Da li je moguc ovakav propust? Firmi koja proizvede 300 miliona telefona godisnje da ne primeti razliku u nijansama na svom najboljem uredjaju. Vrlo neozbiljno.
http://www.gsmarena.com/heres_why_the_blue_galaxy_s_iii_units_are_delayed-news-4312.php
Ajd ovi sto su stavili 850 eura su ga bas preterali ali zasto mislis da je 670 eura preterana cena ako ga niko na ovim prostorima nema?
Ljudi su cudo,davali su za prvi iphone 4 po 1400-1500 eura...Zato je 750 eura u prvih godinu dana za iPhone normalno. Koliko je ljudi dalo i preko hiljadu eura za iPhone 4 i 4s.
Zato je 750 eura u prvih godinu dana za iPhone normalno. Koliko je ljudi dalo i preko hiljadu eura za iPhone 4 i 4s. Čim ga bude kod operatera biće da se kupi i za 450-500 eura, nema potrebe da se drami, za svaki telefon ko hoće među prvima da kupi mora da iskešira, ne vidim šta je tu čudno.
Jeste drugar okacio sam i ovde oglas,jel to neki problem?!Kupuju ljudi koji imaju kesa,ne vidim sto se ti toliko potresas za te ljude?Тај са кп је окачио оглас и овде и на мобилном свету (чини ми се)
Живо ме интересује који људи купују по тим ценама! Мислим на IQ тих купаца.
Онима који то успеју да продају за те паре скидам капу![]()
Mislim da nisi u pravu,glupo je pisati za nekog ko zna sta hoce i shvata da se prvi modeli koji dolaze u zemlju skuplje placaju pisati da je ovca.Asto se tice tzv.deranja da li znas koliko ovaj telefon kosta napolju?Где сам ја написао да је то проблем??
То је била констатација.
Погледај опет шта сам написао, чак сам те похвалио
Пре бих рекао да ти људи немају мозга, а и тај кеш тешко да је њихов
немој ти да се вређаш, свака теби част што их дереш, тако и треба, ко што неки већ написаше: овце су за шишање.
Pa naravno da nisam,nego kazem da li zna koja je cena napolju zato sto je ovo i vise nego fer cena za nase trziste^^ Koliko god da kosta sigurno u minusu nisi. Najvise kukaju prodavci u svakom slucaju...
Ali GS III nije za ovce! It's "designed" for humans!
BTW. Kad ce test? Da vidim... sto ce Gizmo da ga nahvali![]()
Ti ces dobiti na poklon jedan s3 od mene,)Ma mene su odavno osisali, sad samo mogu da blejim u s3.
Mislim da nisi u pravu,glupo je pisati za nekog ko zna sta hoce i shvata da se prvi modeli koji dolaze u zemlju skuplje placaju pisati da je ovca.Asto se tice tzv.deranja da li znas koliko ovaj telefon kosta napolju?
Ma ne osecam se prozvanim nego ne volim da polemisem na tu temu,kako god zivi bili pa videli da li ces biti u pravu,tj.kad ga dobiju ovde nasi provajderi onda ce ga biti zaista na tu cenu jer ko ga uzme na paket ili dobije na poklon lako ce ga dati za 5 zelenihЗнам колико кошта напољу, пратим цене..
Није глупо писати да је неко овца, зато што ће за десет дана цена бити испод 550е,а за месец испод 500, ако не и пре. Не бавим се продајом телефона, али знам како се крећу цене.
Нема потребе да се осећаш прозваним, бар не с моје стране![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari