Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Koliko je gadan spreda, nemam reci.. :)

kako si ti VIP member a radis u Telenoru ;)

Super, pricaj kakav je!

Poslednja izmena:
Ne verujem da je telekom prvi dobio fon. Ovih dana ima da nas strefi neki tornado usred Kaluđerice :D

Verovatno je to jedan jedini i koji su nabavili, da nastave svoju tradiciju sa telefonima.

cek cek! Telekom ce imati S3 u ponudi? Zna li se od kad?

nije ni cudo sto sam napisao Telenor lol

Haha, ni ja ne verujem da je to bilo moguće al eto. Otišao tu u poslovnicu u Požeškoj da mi zamene karticu za micro Sim, i čak su se i zaposleni tamo oduševili telefonom, u fazonu odakle ti ovo sad :) . Zamisli kada mene devojka koja radi tamo pita kada treba da se pojavi, ništa im još nije rečeno :)

Kontate da ce da prihvataju staro za novo?
Dao bih HTC Desire za ovo, glava za glavu :D

Poslednja izmena:
hahah isti sam ali prije da cu morati i svoju glavu da zalozim :)

http://www.engadget.com/2012/05/25/samsung-galaxy-s-iii-review/

"And the worst thing about the GS III? No matter how hard it tries, it just isn't greater than the sum of the HTC One X's parts. Last year's Galaxy S II landed on an unsuspecting world that was devoid of predators, but the GS III has no such luxury. The Snapdragon variant of the One X has similar computing power, battery life and photographic credibility, but it also has a much better user interface that sticks more closely to the guiding ethos of Android 4.0. It also has a more forward-looking physical design, while the GS III sticks to the tried and test styles of old. Perhaps the biggest sacrifice you'd make by going for the One X over the GS III is the loss of the cheap storage offered by the microSD card. That's a painful thing to give up, but given how deeply we feel about the need for Android to move forward and not get stuck in a Gingerbread-flavored groundhog day, we'll take the hit."

Poslednja izmena:
Kada vidim neki test na igadget ups engadget, odma preskočim. Od svih testova pocketnow obično ima najrealnije. Mada i verge je sada ispao korektan. Zaključak je za plakanje smešan, ali ajde neka ga svako tumači kako hoće. Samo me zanima kako se Sense više pridržava ICS UI u odnosu na TW? Kadar nevera

Poslednja izmena:
Who gives a flying fcuk? :D
Ionako ce da padne root iste sekunde ;)

E pa ko je bio na rostilju zna kako su Peca i Benchmark prvi stigli do telefona. Bravo, bravo

Nije ni vazno kako su stigli, ali bi bilo vazno da nam kazu ako znaju - koja ce cena biti uz neki paket od 2000 ;)

Sto se cena tice svi i dalje cute ko zaliveni :(

Iskreno sumnjam da ce biti skuplji od HTC One X kad se stabilizuju cene, ali videcemo. HTC je uvek imao jake cene, nesto jace od Samsunga za istu klasu

Cim nekog mts nazove sa ponudom obavezno da javi.
Ja sam se prijavio na ono cudo u sredu, prijavio sam i sestru, a s obzirom da sam trenutno u telenoru a ona u mts-u, taman cemo znati ko im vise znaci, postojeci ili potencijalno novi korisnici :D
Ja se nadam nekoj ceni od 200 ojra uz mixnet XL, mada sumnjam.
One can only hope

Poslednja izmena:
Evo da se zahvalim DaPimpu javno u svoje i ime Benchmarka na ustupljenom HOX-u - biće test dosta bolji nego da je testiran samo S3. Ovako rame uz rame, pa kome šta više odgovara.

@Trenje

No homo :d

Poslednja izmena:
Evo da se zahvalim DaPimpu javno u svoje i ime Benchmarka na ustupljenom HOX-u - biće test dosta bolji nego da je testiran samo S3. Ovako rame uz rame, pa kome šta više odgovara.

Ja znam šta će tebi više odgovarati i pre testa. :)
Šalim se, ovaj model je izbor definitivno, samo da ga ne rebnu mnogo.

I da zašto ne radite testove uz glasovni komentar ajde da se tako izrazim, pa onda na Youtube-u izbacite ovaj sa komentarom nama a jedan sa muzikicom za rest of the world?

Šta znam, oduvek je Benchmark imao pisane testove. Meni prvom ne bi bilo lagodno da pričam o nekom uređaju tako u klipu, još na srpskom - ne znam čudno bi mi bilo. Imamo ove kratke video preglede uređaja, gde nam Bane snima profi opremom i radi naraciju, na tome smo barem za sad.

Jedan osvrt na S3 vs HOX - bela boja je mnogo belija na HOX-u, crna boja je mnogo dublja na S3, to ste verovatno već i znali ali čisto da potrdim. Moram da istaknem koliko se vidi razlika da je bela boja plavičasta u odnosu na HOX, ali zaista nemaš tu predstavu dok ne staviš telefone jedan do drugog. Pentile vs stripe RGB - to treba ostaviti mikroskopu, jer na ovoj gustini piksela na normalnoj udaljenosti na kojoj držim telefon, ja zaista ne vidim razliku.

Malo S3 zanimacija, ove Motion zezancije su mnogo dobra stvar, ima korisnih, ali manje korisnih opcija. Napokon sam došao u priliku da imam dva telefona sa NFC-om i da ga konačno isprobam. Mnogo kul stvarčica, približim back to back telefone stisnem ekran na jednom i on na primer otvori tu istu stranicu na drugom, ista fora i sa YouTube klipovima. S-Voice sam imao prilike da isprobam na drugom uređaju, ali na S3 radi malo bolje, razumljivo. Zavisi od naglaska i tečnosti pričanja, ali meni prepoznaje 95% koje kažem. Šta još, ne znam ni sam, pitajte me konkretno ako vas nešto zanima...

Poslednja izmena:
Jel ima prelivanja boja kad ga pritisneš po ivicama? :D

Poslednja izmena:
imate oba uredjaja... koji je brzi u kretanju kroz OS?
kvalitet izrade, je li malo bolji ili bash dobar u odnosu na S2?
Je li zadnja strana dobro fixirana, uklapa ok i ne skripi/pomjera se?
Ima li razlivanja boja na ivici ekrana :) :) :)

Jel ima prelivanja boja kad ga pritisneš po ivicama? :D

HOX da, celom levom i većinom desne ivice, manje ili više u zavisnosti gde ga stisneš, ali kapiram da zato DaPimp hoće i da ga zameni. S3 ne, osim samo water ripples animacije u wallpaperu kad stisneš prstom :)

imate oba uredjaja... koji je brzi u kretanju kroz OS?
kvalitet izrade, je li malo bolji ili bash dobar u odnosu na S2?
Je li zadnja strana dobro fixirana, uklapa ok i ne skripi/pomjera se?
Ima li razlivanja boja na ivici ekrana :) :) :)

Oba uređaja su jednako brza u kretanju kroz OS. Meni je čudno da je Samsung tako ispolirao svoj TouchWiz zapravo.

Zadnja strana je fiksirana koliko je god to moguće sa tankim plastičnim poklopcem. Zatvara se na 14 mesta, tako da je pomalo smor kada ga otvaraš i zatvaraš, mora da klikne na dosta mesta, ali je zauzvrat dosta čvrst. Nema škripanja i pomeranja, mnogo je bolje rešeno nego recimo na Galaxy Nexus koji se ugibao u sredini poklopca. Kvalitet izrade u odnosu na S2, hmmm, plastika je plastika, ne mogu da kažem da je mnogo bolje urađen u odnosu na S2, ali mi se S3 čini ukupno čvršćim, nemaš utisak da držiš jeftini plastikaner. Nije plastika kao kod kinder jajeta, malo je kvalitetnija od toga, ako se pitate.

Ne znam zasto se uopste forsira toliko hox vs s3 kad realno hox nema sta da trazi pored s3. Mislim da kad s3 stigne kod nas u ponudi operatera, i kad se ispostavi da je cak mozda i jeftiniji od hox-a, hox sa svojim problemima i konceptom fixirane baterije na androidu postaje zastarela vest. Ono sto mene zanima je sledece:

Kakav je balans boja na ekranu u odnosu na cartoon s2? Meni je to najvise (pored zvuka u sluskama) smetalo na s2. Neozbiljne preprzene boje. Kakav je balans boja u odnosu na Note? Jer mi je na Note-u perfektan balans za amoled, vise mi se svidja ekran i boje na note-u nego na hox-u, kakav je s3 sto se toga tice. Onda, sluske koje se dobijaju uz s3, dal su sa jednim ili 3 dugmeta? Takodje, dobra fora je i dobro istestirati mogucnosti kamere, ali ne samo kvalitet. Kvalitet je vrhunski, to znamo, nego treba istraziti kako radi dual mod - snimanje i fotkanje u isto vreme - u praksi? Takodje, kako radi 640x480 u 120fps i dal ima jos neki mod (pomenuti 720p u 60fps), mozda ima nesto i na xda pa to ispitati.

Ne znam zasto se uopste forsira toliko hox vs s3 kad realno hox nema sta da trazi pored s3. Mislim da kad s3 stigne kod nas u ponudi operatera, i kad se ispostavi da je cak mozda i jeftiniji od hox-a, hox sa svojim problemima i konceptom fixirane baterije na androidu postaje zastarela vest. Ono sto mene zanima je sledece:

Kakav je balans boja na ekranu u odnosu na cartoon s2? Meni je to najvise (pored zvuka u sluskama) smetalo na s2. Neozbiljne preprzene boje. Kakav je balans boja u odnosu na Note? Jer mi je na Note-u perfektan balans za amoled, vise mi se svidja ekran i boje na note-u nego na hox-u, kakav je s3 sto se toga tice. Onda, sluske koje se dobijaju uz s3, dal su sa jednim ili 3 dugmeta? Takodje, dobra fora je i dobro istestirati mogucnosti kamere, ali ne samo kvalitet. Kvalitet je vrhunski, to znamo, nego treba istraziti kako radi dual mod - snimanje i fotkanje u isto vreme - u praksi? Takodje, kako radi 640x480 u 120fps i dal ima jos neki mod (pomenuti 720p u 60fps), mozda ima nesto i na xda pa to ispitati.

Pa ne znam bas dal ce Gizmo flesovati neki custom rom da bi isprobao te funkcije. Ako ga zezne ko ce to da plati ? :d

Nazad
Vrh Dno