Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ponesi neko oruzje, da ti neko ne otme te silne mocne telefone :D

Gizmo, aj se fokusiraj na kameru u vise uslova, i do sada je ok ali ako bi moglo nesto konkretno da se fotka, scena na ulici, park, macro neko bilje, bube.. mislim da nije tesko a znaci za test, nekako one fotke sa terasa, prozora itd ne privlace paznju. Jeste da je vreme tshi ali probaj ako imas lufta.

Meni je balans boja ok, po meni nisu previše napadne boje, mada svakako jesu življe i punije u odnosu na HOX. U odnosu na S2 su malo ublaženije (tamnije) i ne toliko napadne, imaš sliku ovde.
@Gizmo Koji je rom na S2 sa kojim porediš S3?

Nijedan rom, nemam S2, samo ono što sam imao priliku da vidim uživo i sa slika.

Vertumus i ja se nalazimo u 19h u Costa Coffee u Požeškoj, pozivnica i dalje stoji za one koji mogu da dođu do tada, kontakt na PM ko hoće. ***, ne mogu da ugodim svima, a posle toga i ja moram da idem negde.

sta ovaj fon ce uskoro da se pojavi kod telenora.

Kakve orgije? Bili Vert i ja samo, oduševio se S trojkom naravno :) . Evo neke fotke sa S3 i trajanje baterije. Kome treba više od šest ipo sati na maksimalnom osvetljenju taj nek uzme još jednu bateriju i može da ga koristi 12 sati na dan.

20120526_194123_7_bestshot_s.jpg

20120526_194828_s.jpg

20120526_195003_s.jpg

Screenshot_2012-05-26-20-43-10.png

Screenshot_2012-05-26-20-43-17.png

Prokleti linkovi... Posle ću da dodam da vodi na original slike.

Poslednja izmena:
sta kazu te cure za drugim stolom :)

Pa autonomija je stvarno soop, nemam rijeci - toliki ekran!
Aj neko poredjenje sa HOX, ali objektivno :)

Čekaj, ja ne vidim S3 na slikama. S, S2 i OneX ili negde grešim?

HOX baterija, više je blejao po homescreenu na stolu nego što je bio opterećen. Nisam surfovao, samo sam pokazivao Vertu interfejs i opcije, WiFi je veoma kratko bio uključen, meni ovo nije sjajno baš. Maksimalno osvetljenje kao i S3 inače.

Screenshot_2012-05-26-19-24-20.png

Screenshot_2012-05-26-19-24-32.png

Screenshot_2012-05-26-19-24-57.png

Bile su cure prisutne u kafiću? :d . Kaže Vert ko zna kako nas čudno gledaju ljudi, likovi koji vitlaju sa četiri telefona, čačkaju nešto i slikaju :)

Ja razmishljam koji da uzmem ovaj ili one x, ne mogu da se odluchim, a na onoj slici boje su prirodnije na one x bar se meni tako chini

6 ipo sati na max osvetljenju?! :eek:

Znaci S3 bez razmisljanja...

Gizmo, kao sto su ti i neki rekli, pogledaj video snimak kakav je po danu i nocu i te fotografije, ako ima neko ko je strucnjak za fotografiju u Benchu, pa da mozda i on proceni kvalitet slika i video zapisa...

Nemoj da mislis da ja mislim da ti ne mozes/ne znas da ocenis kvalitet, nego ono mozda od nekog ko je upuceniji u fotografiju bi dobro to ocenio i napravio jos bolju komparaciju...

6 ipo sati na max osvetljenju?! :eek:

Znaci S3 bez razmisljanja...

Gizmo, kao sto su ti i neki rekli, pogledaj video snimak kakav je po danu i nocu i te fotografije, ako ima neko ko je strucnjak za fotografiju u Benchu, pa da mozda i on proceni kvalitet slika i video zapisa...

Nemoj da mislis da ja mislim da ti ne mozes/ne znas da ocenis kvalitet, nego ono mozda od nekog ko je upuceniji u fotografiju bi dobro to ocenio i napravio jos bolju komparaciju...

Sta imas da budes upuceniji :p Pa sa ovih par se vidi da SGS III kamera rasprema a verujem i da je kamkoder odlican. Inace ovo okruzenje iz kafica je problem i za jeftinije kompakte ako se slika bez blica, veliki problem za fokus, prosto ne mogu da verujem koliko su dobre fotografije, koliko af odradjuje posao i nema suma itd :)

Nema sta, SGS III kamera je trenutno u top 3 na mobilnim a sto je najjaci fazon Samsung uopste ne hajpuje kamere, bukvalno sam mislio da je copy/paste one iz SGS II [koja je inace odlicna].

Sto vise citam utiske i testove sve sam ubedjeniji da je ovo najbolji telefon ikada. Neko ce da kaze -jbes kameru, ali ako telefon kosta ovoliko i predstavlja vrh ponude valjda sve mora da bude na najvisem nivou.

Steta sto je ovako ruzan, stvarno ne znam da li su imali dizajnerski tim ili ekipu orangutana na kreku :d kao dizajnere..

SGS III u One X kucistu, pa to ne bi bilo realno :) A da ne pricam u nekom alu kucistu Wave/Bada telefona..

^ a zamisli da je izasao u fazonu 8800 Gold edition :D

Nazad
Vrh Dno