Šta je novo?

Samsung I9300 Galaxy S III

Ja kontam da bi s3 trebao da bude 2-3 hiljade skuplji od one x-a na npr. 325 tarifu kod vipa.

I ja mislim da će da bude ta razlika. Sećam se kad sam pre skoro dve godine imao dilemu između SGS i Desire isto je bila ta razlika. Uzeo sam SGS i nisam pogrešio. Za mesec i po mi ističe ugovor i već vidim da će dilema biti još veća. Nekako sam bliži SGS3,ali videću... Čekam prve utiske.

Jel zna neko kod vipa (off topic) ako potrosite sve smartove kako se naplacuju minuti, MB i poruke kasnije? Jel o5 kao smart i jedna cijena ili sve ima svoju cijenu? Ja cekam test HOX i S3 i kucam na vrata Vipu!

I ja mislim da će da bude ta razlika. Sećam se kad sam pre skoro dve godine imao dilemu između SGS i Desire isto je bila ta razlika. Uzeo sam SGS i nisam pogrešio. Za mesec i po mi ističe ugovor i već vidim da će dilema biti još veća. Nekako sam bliži SGS3,ali videću... Čekam prve utiske.

Izmedju s3 i one x, nema razmisljanja, sgs3 je bolji izbor u svemu bas kao sto je to bio sgs u odnosu na desire.

Ja sam se zeznuo kad sam uzimao Desire prije 2 god, nisam ni znao da izlazi S2... noob!

Izmedju s3 i one x, nema razmisljanja, sgs3 je bolji izbor u svemu bas kao sto je to bio sgs u odnosu na desire.

Ma najjace da je tolika razlika, ako si mislio na Desire [bez hd] vs GSI. :) Pa Desire je, ako ne racunamo sto je Android, skoro po svemu bio hw losiji od Wave-a a kamoli tek od GS I.

One X definitivno kaska malo za SGS III ali nista strasno, strasnije je to sto moras da se molis da ne zabodes neki od tolikih primeraka sa losim tripovima, znate vec.

Ista su klasa uredjaja bili, tj. predstavljali su high end tih proizvodjaca, i po slicnim cenama su se prodavali. Isto kao i sensation vs sgs2. Znaci sgs vs desire, sgs2 vs sensation i sgs3 vs one x, samsung je uvek bio bolji.

Ok, za SGS II vs Sensation = SGS III vs One X se slazem, ali GS I vs Desire= SGS III vs One X- jok :p

Ne znam da li je bilo vec u temi, ali Galaxy S III ce biti dobar upgrade za korisnike GS-a (Wolfson) koji zbog losijeg audio chipa nisu hteli upgrade na GSII (Yamaha). To kazem jer GSIII ce imati Wolfson WM1811 audio chip.

Razlika izmedju onog u GS i ovog u GSIII je u:

GS vs GSIII
2xDAC vs 1xDAC
2x1W vs 2x2W

Tako da se ocekuje priblizno isti kvalitet.

Supercurio je vec najavio Voodoo Sound za njega. ;)

Takodje, izgleda da je kamera sposobna da snima 120fps u rezoluciji 640x480. Tako da ce verovatno i tu biti nekih hackova.

Poslednja izmena:
Ma najjace da je tolika razlika, ako si mislio na Desire [bez hd] vs GSI. :) Pa Desire je, ako ne racunamo sto je Android, skoro po svemu bio hw losiji od Wave-a a kamoli tek od GS I.

One X definitivno kaska malo za SGS III ali nista strasno, strasnije je to sto moras da se molis da ne zabodes neki od tolikih primeraka sa losim tripovima, znate vec.

Jos ne znas sa te ceka sa S3, sta li sa njim moze da se zakaci :D

Meni ugovor za SGS1 u Vipu traje do decembra, šmrc :(

Takvo je vreme doslo da su ugovori kod provajdera predugi ako zelis da pratis tehnologiju.

mogli su da pokusaju da s'budze 720p u 60fps imam na Canon-u mnogo dobra stvar....

Pa nije iskljuceno da nece biti sposobna za 60fps+ u 720p. Videcemo.

Poslednja izmena:
Takvo je vreme doslo da su ugovori kod provajdera predugi ako zelis da pratis tehnologiju.

Pa nije iskljuceno da nece biti sposobna za 60fps+ u 720p. Videcemo.

To je Samsung trebao da izbaci odmah na stock romu, ako su mislili da budu ubedljivi na trzistu. Ovako ima dosta pristalica htc-a bas zbog izrade. Meni se iskreno brutalno svidja kako s3 radi, i nista, nista vise :D

Ne znam da li je bilo vec u temi, ali Galaxy S III ce biti dobar upgrade za korisnike GS-a (Wolfson) koji zbog losijeg audio chipa nisu hteli upgrade na GSII (Yamaha). To kazem jer GSIII ce imati Wolfson WM1811 audio chip.

Razlika izmedju onog u GS i ovog u GSIII je u:

GS vs GSIII
2xDAC vs 1xDAC
2x1W vs 2x2W

Tako da se ocekuje priblizno isti kvalitet.

Supercurio je vec najavio Voodoo Sound za njega. ;)

Takodje, izgleda da je kamera sposobna da snima 120fps u rezoluciji 640x480. Tako da ce verovatno i tu biti nekih hackova.

Samsung je opet objasnio :D

Samo sto ne napravise lepsi telefon majku im, prodavao bi se jos bolje. Ovako mi i dalje lici na neki merima sapun :d

@Gizmo, i meni istice u decembru ali ti bar planiras ovu masincinu, ja sa strepnjom cekam decembar jer je sve u opticaju, od SGS + do One S/nekog Samsung modela u klasi One S, ako izbace. Samo ove bade da se otarasim :d mozda padne i neki Huawei :d

Meni ugovor za SGS1 u Vipu traje do decembra, šmrc :(
I za ostale, svi koji imaju ugovor kod vip-a, recimo meni je do novembra, mogu da uzmu do 3 meseca ranije novi fon, raskinu stari ugovor, ali i da potpisu novi ugovor bez ikakvih dodatnih troskova, samo moraju popricati sa korisnickim servisom oko toga. Ukoliko zele da raskinu ugovor sa vip-om, onda moraju da cekaju do isteka ugovora ili da plate unapred preostalo vreme. Ovo kazem provereno, zato sto sam prosli put kada sam obnavljao ugovor tako radio i dozvoljavaju. Tako da planiram tamo negde u septembru da produzim kod vip-a ako bude imalo neke dobre ponude.

Izgleda da krece prodaja od 10. juna, bar tada krecem sa promocijom kod operatera :)

Možeš par meseci ranije da uzmeš to, mislim da je bilo slučajeva da su ljudi uzimali 5 meseci pre isteka ugovora nov telefon i nov ugovor, tj. produženje starog.

Pitanje je da li bi oni pristali na tako nešto, pošto sam uvek kasnio par dana sa plaćanjem računa jer prosto zaboravim. Ista glupost kao i ono kada nisu hteli ljudima da daju Vodafone tablet, kao da su alergični na kintu...

Ja sam bio uzeo telefon 5 meseci pre isteka ugovora, ali kao sto sam rekao u jednoj temi nikad nisam kasnio sa placanjem jedan je pp1000, a drugi pp600, mozda zato sto su dosta veci paketi, a i dva racuna koji se placaju vec 4 pp1000 (bivsi pp900) i dve godine pp600 i sve na vreme isplaceno uvek u roku...

Zvao VIP, oni kao idite u poslovnicu, odaberite telefon, ona tamo devojka popunila nesto na kompu poslala za BG tu molbu sta je vec, zvacemo vas ako budete mogli da uzmete telefon i poziv mi je dosao posle 2 dana, da mi je omoguceno uzeti telefon... Jedino je problem sto ti onda ispada 29 meseci pretplate, nekima je to smetalo, ali ja sam zadovoljan sa VIP-om...

kako mislis 29 meseci pretplate??? Meni je ispalo po ugovoru 21 mesec. Zar ne bi trebalo da ti je ispalo 19?

Pa 24 meseca regularnog ugovora + 5 meseci od starog ugovora= 29 meseci...logicno.

Kod mene nije bilo tako, meni je oduzeto 3 meseca od starog ugovora i samo otvoren novi. Tehnicki, stari ugovor mi je trajao 21 mesec, a novi otvoren i stari prekinut. Sada ovaj novi tekuci, mogu da prekinem opet u 21 mesecu i da produzim novi. Tako da ne znam kako ste vi placali i sta ste placali dzabe tih 5 meseci??

Pa imas ugovor od 24 meseca, ostaje ti jos 5 meseci ugovora, ti uzimas novi ugovor + preostalih 5 meseci sto ti je ostalo...

Pa imas ugovor od 24 meseca, ostaje ti jos 5 meseci ugovora, ti uzimas novi ugovor + preostalih 5 meseci sto ti je ostalo...

To je kao otvaranje novog ugovora pored postojeceg starog! Ja ne pricam o tome, ja sam moj stari ugovor produzio tako sto sam ga smanjio za 3 meseca pre isteka i produzio novi od 24 meseca, ali opet mogu tokom 21 meseca da uradim isto.

Poslednja izmena:
Drugari, moram da vam pravim zazubice :) . Dobili smo Galaxy S3 od Telekoma :D

img8076.jpg

img8084.jpg

Pitanja, sve što vas zanima, stojim svima na usluzi do ponedeljka kada bi trebao da izađe test. Hoću muški da ga istestiram, do najmanjeg detalja. Pošto sam obećao HTC One X uz njega na testu, hitno mi treba dobrovoljac koji bi ustupio svoj One X do ponedeljka, meni i Benchmarku bi značilo puno. Osobi koja mi ustupi One X dajem svoj S1 da ima da koristi do ponedeljka. Dakle hitno mi treba.

Pitanje. Jel toliko plastican u ruci kao sto izgleda. Kako"lezi" a da se ne budzi sa nekim glupavim silicon coverima i cudima?

Ja sam očekivao monstruozno veliki telefon koji neću moći da držim u ruci, ali uopšte nije tako. Ovakav utisak sam imao na Galaxy Nexus modelu, veoma lepo leži i lako se koristi jednom rukom. Plastika mi je mnogo bolja nego kod S2 ili Galaxy Nexus-a , ona plastikica (cover) se drži na čak 12 žabica (pardon 14), tako da apsolutno nema nikakvog krckanja, maksimalno je utegnut.

@DaPimp

Super matori, hvala ti do neba. Čim budeš imao vremena da se nađemo negde, da se bacam u poredbu što pre.

Poslednja izmena:
Vrh Dno